Jump to content
Dogomania

Zakończony - ROZLICZAM! Dla domu - oświetlenie, "skorupy" i inne różności - na pokrycie kosztów operacji łapy Gingera - OTWARTE, ZAPRASZAM!!!!!

Recommended Posts

Posted

W poście rozliczeniowym wstawiłam podsumowanie - proszę o sprawdzenie czy wszystko się zgadza.

Wysłałam także PW do wszystkich. Czekam na decyzję co do wysyłek/odbiorów osobistych i biorę się za pakowanie 🙂

• Nutusia changed the title to Zakończony - ROZLICZAM! Dla domu - oświetlenie, "skorupy" i inne różności - na pokrycie kosztów operacji łapy Gingera - OTWARTE, ZAPRASZAM!!!!!
Posted
Dnia 30.11.2024 o 23:58, Aldrumka napisał:

Choć widzę, że centrum też wchodzi w grę. To może ja odbiorę w centrum, a Jo37 dla 3 pozostałych na Ochocie 🙂

Dziękuję za pamięć.

Posted
Dnia 30.11.2024 o 23:51, Aldrumka napisał:

Ja mam skomentowany profil nie PW 🙂

Myślę, że jakoś umówimy się na wspólny odbiór @Jo37, @Nesiowata, @Grażka123 i ja.

Napisz w jakich godzinach można to zrobić.

O matko, Dziewczyny - ja jestem technicznie i internetowo "zdolna inaczej" i chyba nie tylko Tobie skomentowałam profil (cokolwiek to znaczy 🥶). Bardzo przepraszam, jeśli to jakiś kłopot. Może można to jakoś odkręcić?

Jeśli chodzi o odbiory z Ochoty, są 2 punkty - szpital na Wawelskiej lub Nowogrodzka przy pl. Zawiszy (TA Nowogrodzka ;)) godz. 8-15. Co do centrum, w najbliższym tygodniu będę w Warszawie, ale jeszcze nie wiem którego dnia. W kolejnym tygodniu będę w poniedziałek ok. południa oraz we wtorek i w środę ok. 16-17. Najchętniej gdzieś na linii metra (M1) 🙂

Posted

Tylko dlatego napisałam o skomentowaniu profilu bo jeśli ktoś nie dostaje powiadomień to może nie zauważyć, a u wielu osób dogomania szwankuje.

Co do odbioru mamy jasność porozumiemy się i damy znać.

Posted
Dnia 1.12.2024 o 08:37, Aska7 napisał:

To ja jeszcze poproszę za cw nr 53.

I nr 62.

Zapisałam, bardzo dziękuję, dołączam do pozostałych fantów i dopisuję 8 zł do rozliczenia 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 30.11.2024 o 23:58, Aldrumka napisał:

Choć widzę, że centrum też wchodzi w grę. To może ja odbiorę w centrum, a Jo37 dla 3 pozostałych na Ochocie 🙂

Miejsce na Ochocie zdecydowanie nie dla mnie. Nie mam gdzie zaparkować. 

Posted
Dnia 1.12.2024 o 19:16, Jo37 napisał:

Miejsce na Ochocie zdecydowanie nie dla mnie. Nie mam gdzie zaparkować. 

ok.  to ja odbiorę najwyżej partiami bo trochę boję się potłuc

Posted
Dnia 2.12.2024 o 12:09, Jo37 napisał:

Przelew zrobiłam 20,00 zł za miskę i smycz z drugiego bazarku.

Obie rzeczy już u mnie dzięki uprzejmości Kejciu.

Dzięki za potwierdzenie! 🙂 I polecamy się na przyszłość 😉

• Like 1