Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• elmas changed the title to DOKŁADKA! Trochę kosmetyków i rozmaitości na pomoc szczebrzeszyniakom oraz Chmurce i Gryzi - do 23 września, do godz. 22:00
Posted
Dnia 21.09.2024 o 14:22, Poker napisał:

Podlicz moje zakupy . Jak wolisz wysłać, pocztą czy InPostem?

Ja wolę InPost, ale wyślę tak jak Tobie wygodniej, bo i do paczkomatu, i na pocztę mam niedaleko. Jeszcze dziś napiszę PW 🙂

Posted
Dnia 21.09.2024 o 18:50, Poker napisał:

Może być in post

Super, wysłałam PW. 

Dnia 21.09.2024 o 21:05, Nadziejka napisał:

💙

Wieczorne zaproszonka

Bardzo dziękuję za odwiedziny 💚

• elmas changed the title to Ostatni dzień bazarku! Trochę kosmetyków i rozmaitości na pomoc szczebrzeszyniakom oraz Chmurce i Gryzi - do 23 września, do godz. 22:00
Posted

Dotarły dziś przelewy od Poker (60 zł) i p. Ani G-R (65 zł) - bardzo dziękuję za nadpłaty 💜☺️

Przepraszam Nesiowatą, ale jestem zmuszona kupić 38A w imieniu mojego brata - właśnie zorientowałam się, że wczoraj przywłaszczył sobie czekoladę (na szczęście druga jest całkowicie bezpieczna) 😐

• elmas changed the title to Zakończony. Trochę kosmetyków i rozmaitości na pomoc szczebrzeszyniakom oraz Chmurce i Gryzi - do 23 września, do godz. 22:00
Posted

Bazarek dobiegł końca. Klientkom bardzo dziękuję za zakupy, a Isabel za wytrwałe podrzucanie - to dzięki Wam wszystkim koty otrzymają wsparcie w tak zacnej wysokości 🥰

Jutro roześlę PW z rozliczeniem. Mam nadzieję, że wszystkie paczki zostaną dostarczone jeszcze w tym tygodniu. 

Do zobaczenia (mam nadzieję!) na listopadowym, przedświątecznym bazarku - fanty już się zbierają 😀