Dana i Muszkieterowie Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Następni sadyści , już czasem nie mam siły zaglądać nawet na nowe wątki ... Codziennie nowe akty okrucieństwa wobec bezbronnych zwierzaków , a najgorsze , że bezkarne .... :angryy::mad: Biedny , przerażony , skatowany pies , jak musiał cierpieć i jak strasznie się bał .... :-( Jeśli EMIR się Pinem zajmuje , to będzie dobrze ;) Quote
GoniaP Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Nic o Pinie nowego nie wiem...Niestety zatrzymały mnie nieprzyjemne sprawy Polara...Musimy uzbroić się w cierpliwość... Quote
majqa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Goniuś, kiedy się pojawisz, a będziesz miała informacje o psiaku i uznasz, że w czymś mogę być mu pomocna, pisz proszę na PW. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Czy wiadomo ,co u Pina? Jak się czuje psiak? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jak się czuje Pin ,już tak dawno nie było wiadomości o piesku ? Quote
GoniaP Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Nie wydano mi Pina "do adopcji". Twierdzono, że zaadoptuje go ktoś z pracowników schroniska. Z tego co wiem, nie doszło do tego, pies został przekazany na tzw. boksy ogólne i czeka tam na dom.... My w tej chwili nie mamy środków na to, by zabrać go w bezpieczne miejsce. Istnieje zatem obawa, że trafi do pierwszego lepszego petenta :( do niesprawdzonych warunków....:-( Quote
Olga Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta tę sprawę, jeśli tak to mogę Was uspokoić. Psiak trafił w dobre ręce, nowy właściciel dowiedział się o jego losie i przyjechał aż z Warszawy, żeby go adoptować. Znam dobrze te okoliczności, bo byłam jedną z osób która pielęgnowała go w najgorszych chwilach. Nie dałabym go byle komu! Pies faktycznie był w koszmarnym stanie, pamiętam jak obmywałam całe jego wychudłe ciało z zaschniętej krwi i jak wystawał mu z głowy odłamek kości... a on nadal tak lgnął do człowieka Quote
Recommended Posts