Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Następni sadyści , już czasem nie mam siły zaglądać nawet na nowe wątki ... Codziennie nowe akty okrucieństwa wobec bezbronnych zwierzaków , a najgorsze , że bezkarne .... :angryy::mad:
Biedny , przerażony , skatowany pies , jak musiał cierpieć i jak strasznie się bał .... :-(
Jeśli EMIR się Pinem zajmuje , to będzie dobrze ;)

• 1 month later...
Posted

Nie wydano mi Pina "do adopcji". Twierdzono, że zaadoptuje go ktoś z pracowników schroniska. Z tego co wiem, nie doszło do tego, pies został przekazany na tzw. boksy ogólne i czeka tam na dom....
My w tej chwili nie mamy środków na to, by zabrać go w bezpieczne miejsce. Istnieje zatem obawa, że trafi do pierwszego lepszego petenta :( do niesprawdzonych warunków....:-(

• 4 months later...
Posted

Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta tę sprawę, jeśli tak to mogę Was uspokoić. Psiak trafił w dobre ręce, nowy właściciel dowiedział się o jego losie i przyjechał aż z Warszawy, żeby go adoptować. Znam dobrze te okoliczności, bo byłam jedną z osób która pielęgnowała go w najgorszych chwilach. Nie dałabym go byle komu! Pies faktycznie był w koszmarnym stanie, pamiętam jak obmywałam całe jego wychudłe ciało z zaschniętej krwi i jak wystawał mu z głowy odłamek kości... a on nadal tak lgnął do człowieka