mariusz pp Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 A my już po zabiegu Korusia, taka ciekawostka, wcześniej na konsultację przyszliśmy wszyscy ,my i dwa nasze niepełnosprawne psiaki, tak jak pisałem jeden ząb 500-1000 euro. Umówiliśmy się tylko na jednego reszta póżniej, jakie było nasze zdziwienie jak się okazało na drugi dzień ,że Koruś ma usunięte 6 zębów, do tego czyszczenie i zapłaciliśmy tylko 380 euro. /Koszt wszystkiego najmniej 3200 euro./ Kupiliśmy 5 kg czekoladowych, kolorowych cukierków , ptasie mleczka i zrobimy paczkę , za tydzień do kontroli.A Holendrzy uwielbiają nasze wyroby czekoladowe. Na wypisie mamy zapis ,że kontrola gratis, szok, znajoma za wizytę kontrolną po zabiegu płaciła. 2 Quote
mariusz pp Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Dnia 8.07.2024 o 15:45, Kamila Proc napisał: a z innej beczki. wygracie? Jestem zdziwiony ,że Holandia tak wysoko zaszła ale myślę ,że to dlatego ,że rodowitych Holendrów mało jest w drużynie, co trzeba przyznać ciemnoskórzy mają lepszą kondycję ,szybkość , są bardziej zwrotni ,inna wydolność organizmu.To było też widać w drużynie Francji .Chociaż wolałbym żeby Holendrzy przegrali, są bardzo zarozumiali, wg nich są najlepsi we wszystkim, Quote
guccio Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Dnia 8.07.2024 o 15:46, mariusz pp napisał: A my już po zabiegu Korusia, taka ciekawostka, wcześniej na konsultację przyszliśmy wszyscy ,my i dwa nasze niepełnosprawne psiaki, tak jak pisałem jeden ząb 500-1000 euro. Umówiliśmy się tylko na jednego reszta póżniej, jakie było nasze zdziwienie jak się okazało na drugi dzień ,że Koruś ma usunięte 6 zębów, do tego czyszczenie i zapłaciliśmy tylko 380 euro. /Koszt wszystkiego najmniej 3200 euro./ Kupiliśmy 5 kg czekoladowych, kolorowych cukierków , ptasie mleczka i zrobimy paczkę , za tydzień do kontroli.A Holendrzy uwielbiają nasze wyroby czekoladowe. Na wypisie mamy zapis ,że kontrola gratis, szok, znajoma za wizytę kontrolną po zabiegu płaciła. Wspaniałe wieści 1 1 Quote
Jota67 Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Dnia 8.07.2024 o 15:52, mariusz pp napisał: Jestem zdziwiony ,że Holandia tak wysoko zaszła ale myślę ,że to dlatego ,że rodowitych Holendrów mało jest w drużynie, co trzeba przyznać ciemnoskórzy mają lepszą kondycję ,szybkość , są bardziej zwrotni ,inna wydolność organizmu.To było też widać w drużynie Francji .Chociaż wolałbym żeby Holendrzy przegrali, są bardzo zarozumiali, wg nich są najlepsi we wszystkim, To wszystko prawda! 1 Quote
Kamila Proc Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Dnia 8.07.2024 o 15:52, mariusz pp napisał: Jestem zdziwiony ,że Holandia tak wysoko zaszła ale myślę ,że to dlatego ,że rodowitych Holendrów mało jest w drużynie, co trzeba przyznać ciemnoskórzy mają lepszą kondycję ,szybkość , są bardziej zwrotni ,inna wydolność organizmu.To było też widać w drużynie Francji .Chociaż wolałbym żeby Holendrzy przegrali, są bardzo zarozumiali, wg nich są najlepsi we wszystkim, to tak każdy ma dopoki nie dostanie po dupce 1 Quote
jola&tina Posted July 8, 2024 Author Posted July 8, 2024 Dnia 8.07.2024 o 15:46, mariusz pp napisał: A my już po zabiegu Korusia, taka ciekawostka, wcześniej na konsultację przyszliśmy wszyscy ,my i dwa nasze niepełnosprawne psiaki, tak jak pisałem jeden ząb 500-1000 euro. Umówiliśmy się tylko na jednego reszta póżniej, jakie było nasze zdziwienie jak się okazało na drugi dzień ,że Koruś ma usunięte 6 zębów, do tego czyszczenie i zapłaciliśmy tylko 380 euro. /Koszt wszystkiego najmniej 3200 euro./ Kupiliśmy 5 kg czekoladowych, kolorowych cukierków , ptasie mleczka i zrobimy paczkę , za tydzień do kontroli.A Holendrzy uwielbiają nasze wyroby czekoladowe. Na wypisie mamy zapis ,że kontrola gratis, szok, znajoma za wizytę kontrolną po zabiegu płaciła. Super wiadomość. Czyli dobrych ludzi nie brak na świecie. 1 Quote
Radek Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Dnia 8.07.2024 o 15:46, mariusz pp napisał: A my już po zabiegu Korusia, taka ciekawostka, wcześniej na konsultację przyszliśmy wszyscy ,my i dwa nasze niepełnosprawne psiaki, tak jak pisałem jeden ząb 500-1000 euro. Umówiliśmy się tylko na jednego reszta póżniej, jakie było nasze zdziwienie jak się okazało na drugi dzień ,że Koruś ma usunięte 6 zębów, do tego czyszczenie i zapłaciliśmy tylko 380 euro. /Koszt wszystkiego najmniej 3200 euro./ Kupiliśmy 5 kg czekoladowych, kolorowych cukierków , ptasie mleczka i zrobimy paczkę , za tydzień do kontroli.A Holendrzy uwielbiają nasze wyroby czekoladowe. Na wypisie mamy zapis ,że kontrola gratis, szok, znajoma za wizytę kontrolną po zabiegu płaciła. Lubię czytać takie wieści. 1 Quote
jola&tina Posted July 8, 2024 Author Posted July 8, 2024 Dnia 8.07.2024 o 21:28, koja napisał: Poproszę cegiełkę za 20 zł Dziękuję ślicznie ❤️ Już wysyłam PW. Quote
elmas Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Podrzucam z zaproszenia - chociaż ten bazarek nigdy nie spada 😺 Quote
jola&tina Posted July 8, 2024 Author Posted July 8, 2024 Dnia 8.07.2024 o 22:39, elmas napisał: Podrzucam z zaproszenia - chociaż ten bazarek nigdy nie spada 😺 Dziękuję, bo podrzucanie zawsze potrzebne 🙂 Quote
Jota67 Posted July 9, 2024 Posted July 9, 2024 Niech to będzie dobry dzień dla wszystkich zaglądających 🙂 4 Quote
jola&tina Posted July 9, 2024 Author Posted July 9, 2024 Miłego dnia 🙂 Słonecznego, ale nie upalnego. 1 1 Quote
jola&tina Posted July 9, 2024 Author Posted July 9, 2024 Dnia 9.07.2024 o 08:55, mariusz pp napisał: Nr 90 Kopciuszek cw Dobry wybór! Dziękuję, zapisałam. Quote
Recommended Posts