Jump to content
Dogomania

!!! SPRAWDZAJCIE !!! +++ 2 zł zniżki +++ DZISIAJ KONIEC+++ DODAŁAM+++ Będę dodawać, CIUSZKI OD S DO 54/56, do 12.07. G.22

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Poker changed the title to +++ DZISIAJ KONIEC+++ DODAŁAM+++ Będę dodawać, CIUSZKI OD S DO 54/56, do 12.07. G.22
Posted
Dnia 12.07.2024 o 13:59, Aldrumka napisał:

Czy za zmierzenie piżamki, spodnie to za małe M 🙂

Poproszę jeszcze wymiary sukienki nr 40, podszewka poliester ?

Obwód pod pachami 112 cm, talia 106 cm, długość od karku 110 cm, podszewka jest z acetatu - to  ceniony za swoje praktyczne właściwości, bo dobrze przepuszcza powietrze, całkiem nieźle wchłania wilgoć oraz jego wyprodukowanie nie jest kosztowne. Acetat stanowi alternatywę dla kosztownego jedwabiu.

Posted
Dnia 12.07.2024 o 20:11, Poker napisał:

Obwód pod pachami 112 cm, talia 106 cm, długość od karku 110 cm, podszewka jest z acetatu - to  ceniony za swoje praktyczne właściwości, bo dobrze przepuszcza powietrze, całkiem nieźle wchłania wilgoć oraz jego wyprodukowanie nie jest kosztowne. Acetat stanowi alternatywę dla kosztownego jedwabiu.

Bardzo dziękuję, jednak trochę za duża 

Posted
Dnia 12.07.2024 o 20:53, Aldrumka napisał:

Bardzo dziękuję, jednak trochę za duża 

Szkoda.
Obniżam cenę o 2 zł na sztuce.

• Poker changed the title to +++ 2 zł zniżki na sztuce +++ DZISIAJ KONIEC+++ DODAŁAM+++ Będę dodawać, CIUSZKI OD S DO 54/56, do 12.07. G.22
  • Poker changed the title to !!! SPRAWDZAJCIE !!! +++ 2 zł zniżki na sztuce +++ DZISIAJ KONIEC+++ DODAŁAM+++ Będę dodawać, CIUSZKI OD S DO 54/56, do 12.07. G.22
  • Poker changed the title to !!! SPRAWDZAJCIE !!! +++ 2 zł zniżki +++ DZISIAJ KONIEC+++ DODAŁAM+++ Będę dodawać, CIUSZKI OD S DO 54/56, do 12.07. G.22