Jump to content
Dogomania

WYGRAŁA HAASZEK ***** Lotto z Plusem 3 *** kamienie ** gacie** niespodzianka ** dla Jasnej Poli malutkiej

Recommended Posts

• rozi changed the title to Wszystkie losy sprzedane ***** Lotto z Plusem 3 *** kamienie ** gacie** niespodzianka ** dla Jasnej Poli malutkiej
Posted

😄

A mnie coś pogryzło wczoraj wieczorem, zmasowany atak, mam swędząco/piekące opuchlizny na szyi, kilka na skroni, przy oku i kilka przy ustach. Solidne takie, nie tam bąbelki.

Posted
Dnia 28.05.2024 o 19:40, rozi napisał:

😄

A mnie coś pogryzło wczoraj wieczorem, zmasowany atak, mam swędząco/piekące opuchlizny na szyi, kilka na skroni, przy oku i kilka przy ustach. Solidne takie, nie tam bąbelki.

Albo to były jakieś mutanty, albo Ty Rozi delikatna jesteś kobitka. Ponoć przez te łagodne zimy tyle tego robactwa, ale ze względu na bezdomniaki i te w domach ludzi bez serca, cieszę się kiedy zima jest delikatna.  

• rozi changed the title to WYGRAŁA HAASZEK ***** Lotto z Plusem 3 *** kamienie ** gacie** niespodzianka ** dla Jasnej Poli malutkiej
Posted

Ja już zapomniałam jak się po forum łazi 😕 
Myślę dziś - cholerka, zapomniałam JAckpota puścić. Skleroza. I lotto też. Majonez. Znaczy budyń w mózgu,
A ta mi pisze, że coś wygrałam! Trzecią baterię wymieniam w myszy, żeby pisanie skończyć! 

Pozdrawiam ja i Czwórka w gustownych gatkach. 

20240528_225008.jpg

Posted

Wiedziałam, że Czwórka stronę rozsadzi.

I teraz bądź mądra. W szarawarach już się kiedyś widziałam. Nie będę tego happeningu powtarzać. Zaryzykuję chyba (ze strachem) niespodziankę. 
@rozi - nie wiesz co ja bym chciała?

Posted
Dnia 28.05.2024 o 22:53, haaszek napisał:

Ja już zapomniałam jak się po forum łazi 😕 
Myślę dziś - cholerka, zapomniałam JAckpota puścić. Skleroza. I lotto też. Majonez. Znaczy budyń w mózgu,
A ta mi pisze, że coś wygrałam! Trzecią baterię wymieniam w myszy, żeby pisanie skończyć! 

Pozdrawiam ja i Czwórka w gustownych gatkach. 

20240528_225008.jpg

Gratulacje Haaszek... Ładnie to tak udawać taką niekumatą? Zgarnęłaś główną nagrodę. Dziękuję za zdjęcie - kota w stringach jeszcze nie widziałam. Ciekawi jesteśmy tej niespodzianki od Rozii więc pochwal się jak główna wygrana do Ciebie dotrze. Pozdrawiam