__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Glutofia napisał(a):Jasne! Co kto chce Glutofio, a do kiedy wysyłać? ja też coś podeślę ;) Quote
Glutofia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Laro jak najszybciej Alla chce zamknąc juz książkę ale jak wyślesz po nowym roku sądzę ze jeszcze się załapiesz, tylko proszę pamiętajcie o oswiadczeniu trzeba wysłać w formie pisemnej z podpisem na adres wydawnictwa. Alla poda Wam adres na maila. Bez tego opowiadania nię będa mogły się ukazać Quote
__Lara Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Oki, czyli wysłać na podany mail + oświadczenie. Quote
__Lara Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Gdy patrzę w twe bursztynowe oczy, Gdy Twoje maleńkie ciałko kroczy, Sierść tak pięknie lśni, A Twój pyszczek uśmiechnięty mi się śni, Czuję łzę na serca dnie, Która mi smutek dawny śle, Tęskniąc w bezbarwne dnie, Odkrywając zapach Twój ulotnie, Gdy marzeń siła przyjdzie, A wspomnieć garść muśnie, Złoto się sypie na bursztynowym tle, Wiem, że jesteś daleko, tam w niebie, Że przyjaciel na zawsze zostaje, Mi tylko czekać pozostaje, Blizna utraty jest cały czas, Pod nią swoje cudne psie życie tkasz, Nić do nitki połączy się w niebieski splot, Kiedy odbędę mój ostatni lot, Pamięć jest silna, a psi zapach mocny, Związek nasz przyjaźni był owocny, I pozostanie w każdą porę burzy, Każdy życia splot ułoży, Bo pamięć o Tobie wciąż żywa, I miłość moja dla Ciebie miła, Na zielonej trawie odpocznij i czekaj, Do tego czasu uczucia me mieszaj, By jak anioł ulatywały do nieba, I otulały Cię gdy tego trzeba. Dla Ciebie Bursztynku - marzący mój pięknie jamniczku! Twoja Pani Ola R. (__Lara) Quote
Glutofia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Laro oswiadczenie pocztą bo musi być podpis napisz na maila prześlij wiersz czy co tam masz poproś o adres wydawnictwa Quote
Guest Reyes Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Glutofia']Tak tak aktualny jeśli macie coś proszę o wysłanie proszę o wysyłanie na maila: [email protected] wraz z oświadczeniem ze zrzekacie się pobierania honorarium,pieniążki ze sprzedaży będą przeznaczone na rzecz fundacji/ stowarzyszenia wskazanego przez wydawcę Jesteś pewna tego adresu? Wysłałam zarówno opowiadanie jak i prośbę ( po dwóch dniach gdzieś) o potwierdzenie odbioru i nie otrzymałam na żaden z maili odpowiedzi.:-( Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Glutofio, a na jaki adres mamy wysłać pocztą tekst o zrzeczeniu się roszczeń do honorarium? Quote
Guest Reyes Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Glutofia napisał(a):hmmmm...zorientuję się Dzięki :* :* :* Quote
Glutofia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Adres jest jak najbardziej aktualny, Larze chyba doszła odpowiedz bo Alla mówiła ze dostała wiersz i opowiadanie. Wydawnictwo Ars Scripti Alla Chrzanowska 15-793 Białystok, ul. Jarzębinowa 18 /62 Quote
Guest Reyes Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Larze chyba doszła odpowiedz No to ja dalej nie dostałam, czyżby wiadomości ode mnie nie doszły? Quote
Guest Reyes Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Już chyba wyjaśnione, wyślę w poniedziałek oświadczenie :* Quote
Glutofia Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Laro napisz do mnie jakiś priv usiłowałam napisac do Ciebie ale się nie da...hmm.. moze jak użyję opcji "odpowiedz" to dojdzie Quote
Guest Reyes Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Reyes, wysyłasz poleconym? Chyba bezpieczniej.... A chcesz wysłać oba jednym listem? Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Glutofio, już piszę :) Reyes, tak spytałam :) też tak myślę, że poleconym bezpieczniej ;) Quote
P78 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Glutofia napisał(a):w wakacje będzie wydana Super!!! Na bank kupie :) I do drugiej czesci :) sie dopisze, hehe :) Pozdrawiam :)!!! Quote
__Lara Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Paulina78 napisał(a):Super!!! Na bank kupie :) I do drugiej czesci :) sie dopisze, hehe :) Pozdrawiam :)!!! To ja też czekam niecierpliwie :D Quote
Glutofia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Brakuje nam 1/3 książki kto ma jeszcze jakieś teksty???? wysyłać!! Razem z oświadczeniem zrzeczenia się honorarium za napisany tekst ]Ars Scripti-2 ul. Jarzębinowa 18/62 15-793 Białystok [email protected] Quote
Recommended Posts