piechcia15 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ten piekny mini psiak trafił do schroniska 6 kwietnia, czyli stosunkowo niedawno, ale strasznie przybija go ta cała sytuacja i jest bardzo smutny, wystraszony i niepewny. Trafił tam ze swoją "żoną" innej rasy z którą miał szczeniaki, Są bardzo ze sobą związane. Ten gentelmen ma ok 2 lat, jest miniaturowych rozmiarów, myślę że nie więcej nić 30cm w kłębie. Ma piękne jeszcze zadbane futro. Jest bardzo przestraszony i trochę płochliwy jakby go ktoś może bił. Obawia się gwałtownych ruchów. Jest strasznym pieszczochem. Bardzo prosze pomóżmy mu znaleśc kochający dom:placz::placz: wszelki kontakt proszę na PW, lub kom:692486565 a to jego "żona" Quote
M&S Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 przekleję na forum szpiców...choć tyle mam nadzieję, ze szybko znajdzie domek m. Quote
piechcia15 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Ogłaszam że psiak nazywa się od dziś Luis :) ale swoją droga to fajna ta mała:) fajnie razem wyglądają:p Quote
piechcia15 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 NO TO DAWAJ DO ROBOTY:) ja narazie mam sporo psiaków:) Quote
kasia14 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Piechcia ja niestety nie moge tyle psów co ty ;) wiec narazie go nie wezmę CHYBA (kobieta zmienna jest ;) ) Bardziej liczyłam na to, że ktoś z odwiedzających mu zrobi :eviltong: Jest ktoś chętny do pomocy? Quote
piechcia15 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Luis ma już cudowny domek w Łodzi:) Pojechał wczoraj:)a oto pierwsze fotki Quote
piechcia15 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 całe szczęście wątek odzyskany:) rozmawiałam z nowymi Panami Luiska:) mają trochę z nimi problemu,bo chłopak jeść nie chce i strasznie się przywiązał do syna i nie chce go odstąpić na krok. Gdy ten wychodzi do szkoły Luis się wścieka, ujada, piszczy i takie tam. A kolejny problem to natrętne drapanie się pomimo kąpieli Skontaktuje się z nimi w najbliższym czasie, zobaczymy czy coś się zmieniło. aha Luis nazywa się Benek :) Quote
Recommended Posts