Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten piekny mini psiak trafił do schroniska 6 kwietnia, czyli stosunkowo niedawno, ale strasznie przybija go ta cała sytuacja i jest bardzo smutny, wystraszony i niepewny. Trafił tam ze swoją "żoną" innej rasy z którą miał szczeniaki, Są bardzo ze sobą związane.
Ten gentelmen ma ok 2 lat, jest miniaturowych rozmiarów, myślę że nie więcej nić 30cm w kłębie. Ma piękne jeszcze zadbane futro. Jest bardzo przestraszony i trochę płochliwy jakby go ktoś może bił. Obawia się gwałtownych ruchów. Jest strasznym pieszczochem.

Bardzo prosze pomóżmy mu znaleśc kochający dom:placz::placz:

wszelki kontakt proszę na PW, lub kom:692486565

a to jego "żona"

Posted

Piechcia ja niestety nie moge tyle psów co ty ;) wiec narazie go nie wezmę CHYBA (kobieta zmienna jest ;) ) Bardziej liczyłam na to, że ktoś z odwiedzających mu zrobi :eviltong:

Jest ktoś chętny do pomocy?

• 3 weeks later...
Posted

całe szczęście wątek odzyskany:)

rozmawiałam z nowymi Panami Luiska:) mają trochę z nimi problemu,bo chłopak jeść nie chce i strasznie się przywiązał do syna i nie chce go odstąpić na krok. Gdy ten wychodzi do szkoły Luis się wścieka, ujada, piszczy i takie tam. A kolejny problem to natrętne drapanie się pomimo kąpieli
Skontaktuje się z nimi w najbliższym czasie, zobaczymy czy coś się zmieniło.

aha Luis nazywa się Benek :)