Charly Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 po Kasparka dzwonią ludzie, ale już zapsieni, a Kaspar nie zgadza się z innymi psami. Quote
Charly Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 I Kaspar poszedł dziś do domu:). Miał być szczeniak i pod żadnym pozorem dorosły pies, a potem ludzie zobaczyli Kaspara i już nie mogli inaczej. Kaspar udawał strasznie groznego- potem wskoczył im na kolana i tyle go widziałam;):lol: Kaspar "wróci" do schroniska na kastrację. Quote
Aga3006 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: To mój najszczęśliwszy dzień Oby nowi właściciele byli zadowoleni i już do nas nie wrócił:diabloti: Quote
Charly Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Aga:mad: widziałam Wasz afrykanski taniec dziękczynny przed pustą budą Kasparka...hihihi . Chociaz Ty akurat się go nie bałas, a może to Marta była...nie pamiętam już;) Tez mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. I Kasparek nie będzie chciał nowych panstwa karcic- jak to czasem bywało z nim.... Wiedzą, że trzeba go od początku stanowczo traktowac. Kasparku niechaj Ci się wiedzie:) Quote
Recommended Posts