agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Boooski jest, oczy piękne :loveu::loveu::loveu: Jak zobaczyłam ostatnio ten kamyczek, patyczek i zabaweczkę to mi się bardzo smutno zrobiło, bo Żywiołem marnuje się siedząc w boksie :shake: aaa to ja niepisałam ze Zywioł jest kolekcjonerem ? :diabloti: .. ze ściezki P.Tomkowi wyiósłjuz ze 3 kamole nie wiadomo gdzie :evil_lol: - ale to jak z P.TOmekim był na spacerze , ja zawsze odkłądam na miejsce :lol: a teraz mamy super zabawkę od Pana z "mojego" zoologicznego :loveu: to juz kamienie poszły w niepamięc Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No i cale szczescie bo jeszcze gotow bylby p. Tomek za kamole sobie zaplacic. :evil_lol: Quote
Justynak Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 agamika napisał(a):aaa JustynaK jeśli tylko wygram w totka to obiecuje tu i teraz , dom Wam wybuduje :diabloti: :cool3: Trzymamy za słowo! :evil_lol: A chociaż grasz? ;) Quote
agamika Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A chociaż grasz? ;-) nie regularnie, ale raz na jakis czas zdarza mi sie posłać :razz: a ścieżka w remoncie hihi :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimalsy-zapraszaja-na-bazarek-roznosci-do-31-07-do-22-00-a-142382/ Quote
Justynak Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Agamika masz jakieś nowe wieści o naszym "wielkopsie"? ;) Quote
agamika Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Justynak napisał(a):Agamika masz jakieś nowe wieści o naszym "wielkopsie"? ;) nie bardzo moge .. bo nim to ja mogę sie tylko zachwycać:loveu:, ale on mi zabronił :roll:..ze niby sie wstydzi przed innymi psami w hotelu czy cuś takiego .. ze niby sie z niego smieją ze jest lizus :mad:... :roll: wiec nie mam co pisac :evil_lol::eviltong: ale dzis go zobacze to mogę mu cos przekazac :lol: Quote
Ada-jeje Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Agamika to nic ze Zywiol to Twoj lizus, nalezy mu sie w oczekiwaniu na fajny domek, ktory nadal milczy. Quote
agamika Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 no i była awantura ... ale od początku . Żywioł sie znowu przeprowadził :cool3: do większego lokum , czyli nowiutkiego kojca z super zamknięciem :evil_lol: :loveu:. Niestety ..pierwszego w kolejności tak wiec będąc dziś na chwilkę tylko w hotelu i niemogłam go wziąc na spacer , ale on mnie widział i straaaaaasznie mi nawtykał :placz: ze go nie biorę ... mówiła mu ze JUTRO rano bedzie biegał , ale nic a nic nie chciał mnie słuchac :shake: a jak mu pwiedziałam o tym jaką siostre mógłby miec to kazałmi regularnie w totka grac :roll: Quote
Ada-jeje Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Oj agamika i Zywiolek mial racje kazac Ci regularnie grac w totka, czuje ze moglby wtedy byc Twoim juz do konca swoich dni, nigdy by Ci sie nie znudzil a Ty jemu tez. :lol: Quote
Justynak Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agamika napisał(a):a jak mu pwiedziałam o tym jaką siostre mógłby miec to kazałmi regularnie w totka grac :roll: Jak sobie pomyślę o tej dwójce psich oszołomów w tandemie, to boje się, że otoczenie mogło by tego Żywiołowo-Tośkowego (bo Funia nam na stare lata już wreszcie trochę spoważniała ;)) timu nie przetrwać :evil_lol: Ale graj, graj w tego Totka, bo Janku z wielkim zafascynowaniem ogląda wszystkie zdjęcia Żywioła, więc jak by tylko była by możliwość, to długo bym go nie musiała namawiać :evil_lol: Quote
agamika Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Justynak napisał(a): bo Janku z wielkim zafascynowaniem ogląda wszystkie zdjęcia Żywioła, :cool3: widzę ze ma On nieustannie wyśmienity gust :loveu: Dzis P.Monika potwierdziła moje przypuszczenie , ze Żywioł jest CZYŚCIUTKIM psem . Odkąd załapał pory spacerów nie załatwił się ani razu w boksie . Mi się tak wydawało tez, ale nie byłam pewna , bo czasem przyjeżdżamy już po sprzataniu ;) . Tak wiec wydaje mi sie ze nie powienien sprawć duzych problemów jesli o to chodzi- wiadomo w okresie aklimatyzacji cos tam moze sie przytrafic zawsze ;) tak wiec sterta zalet rosnie ... Jak on prosi zza tych krat o zainteresowanie :-( połozy zabawke przed soba waruje i wyczekujaco patrzy ... ehhh Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Agamika placz :placz:Twoj ulubieniec znalazl dom. :multi: Quote
rita60 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ada-jeje napisał(a):Agamika placz :placz:Twoj ulubieniec znalazl dom. :multi: :-oa cos blizszego:cool3: Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nie moge sie dodzwonic do agamiki, nie moge jej odebrac przyjemnosci bezposredniego kontaktu z przyszla wlascicielka, domek dla Zywiola znalazla Tamb, ktora to juz przeprowadzila wizyte przedadopcyjna. Tamb napewno tez zda nam relacje o nowym domku, ja dowiedzialam sie telefonicznie przed chwilka :multi: Acha Zywiolek zamieszka z dwoma kolezankami Onki, jedna z nich to juz 14 letnia staruszka. Quote
IKA & SONIA Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ada-jeje napisał(a):Agamika placz :placz:Twoj ulubieniec znalazl dom. :multi: Naprawdę???? Nie chce mi się wierzyć :loveu::loveu: Najpierw Puma, a teraz Żywiołek :multi::multi::multi: To kiedy Żywioł wyrusza w podróż życia??? Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 We wtorek agamika wydaje osobiscie Zywiola bo przeciez musi sie z nim pozegnac. Zywiol bedzie mial duzy ogrod do wybiegu, zadaszenie z kanapa no i wstep do domu :loveu: Jasnie pan sobie sam wybierze lokum :multi: Quote
kanna Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 biedna agamika ....i kto ją teraz będzie na spacerach wykańczał:diabloti: :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
2010 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ada-jeje napisał(a):Agamika placz :placz:Twoj ulubieniec znalazl dom. :multi: I ja też :placz: i :loveu: ŻYWOIŁKU wiedziałam,że musisz trochę poczekać ale tak jest w życiu .....taki dobry domek z ogródkiem, koleżankami WARTO BYŁO CZEKAĆ i to jeszcze z taką ciotką Amigą :cunao::sweetCyb: Quote
Justynak Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Super!!!! Tak się cieszę!!!! :multi::laugh2_2::laola: A jest jakaś szansa na przyszłe zdjęcia i relacje z nowego domu? Bo ja już zaczynam trochę za Żywiołkiem tęsknić... ;) Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Moze poprosimy pozniej cioteczki mieszkajace w poblizu Wieliczki zeby wstapily z wizyta do DS i zrobily nam fotki kawalera.:evil_lol: Quote
tamb Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ogłosiłam sunię (owczarek niemiecki) po zmarłym i zgłosiło się dużo dobrych domów. Dom dla suni wybrany więc polecam chętnym inne psy. Dzisiaj umówiłam się z bardzo miłą panią, która po spacerze z Żywiołem i po zobaczeniu jego zabaw z kamykiem, nie oparła się jego urokowi. Chciała go adoptować od razu. Pojechałam ze znajomą (ma Henia z mojego podpisu w dt) do pani na wizytę przedadopcyjną. W pięknym domu powitały nas dwie zadbane sunie. Jedna ma 14 lat, druga 6. Psy mieszkają w domu, leczone są u weterynarza, którego znam, dostają dobrą karmę, mają ogromny ogród do biegania. Żywioł ma dołączyć do tej szczęśliwej gromadki. Pani pokazała nam zdjęcia swoich psów, też tych, które są za TM. Wszystkie były kochane i zadbane. Pani wie, że z Żywiołem trzeba się dużo bawić, że lubi aportować. Jest też przygotowana na ewentyalne zniszczenia. Quote
Recommended Posts