Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam takiego maila z prośbą o umieszczenie informacji na dogo, co niniejszym czynię:

[I]Kochani jest kto z okolic Przasnysza, woj. mazowieckie? Dostałam takiego maila: \"niedaleko mnie to znaczy ode mnie może z 15 km został wyrzucony z miesišc temu biały duży piesek :( jest strasznie chudy i ma złamana łapkę :( niektórzy ludzie mu daję je ć ale bardzo rzadko :( jest wycieńczony i samotny jeżeli mu nikt nie pomoże to zdechnie :( nie mogę go przygarnšć bo sama mam 9 piesków w tym 2 wzięte z ulicy;/ proszę o jaki numer tel z jakim schroniskiem lub inna placówka :( Ten piesek prosi o pomoc :( mieszkam w Przasnyszu w woj. Mazowieckim to jest niedaleko Ciechanowa :( a piesek jest na ulicy Królewieckiej trzeba ta ulica jechać cały czas prosto tak z 10 km i tam ten piesek lezy :( podaje swoj numer 513046033\"
Czy kto może to sprawdzić? [/I]

Ja jestem z podkarpacia i nie mam mu jak pomóc, proszę ludzi z tamtych okolic o odzew i pomoc, ten pies nie zasługuje na taki koniec :placz: :placz:

Posted

[quote name='fizia']A może tu zwrócić się o pomoc:

[URL="http://www.fundacjaarka.pl/programy/pomoz-potraconym"]Pomóż potrąconym | Fundacja Arka[/URL][/quote]

Dziękuję za informację, już napisałam maila do fundacji i czekam na odpowiedź

Posted

[quote name='Maupa4'][B][COLOR=green]Usunięto pierwszy post - wątek "wrócił do właściciela".[/COLOR][/B][/quote]

Super, dzięki serdeczne, czekałam długo, żeby właśnie nie wspoczył przed pierwszy post, a i tak tak się stało...

Posted

na policje zglosic,lub do schroniska do ktorego ten region nalezy.
Nie rozumiem jak mozna trzekac i nic nie czynic.Przeciez nie wsiade w moje auto i nie pojade zobaczyc robiac 2000 km:shake:
Nie wierze ,zeby nikt nie mial auta:shake:

Posted

to nie jest takie proste z innego województwa zawiadomić policje, (straż miejska), [B]dlatego tez szukamy osoby która by była z okolic i mogla się tym zająć [/B]:placz:

Posted

[quote name='Energy']Zadzwońcie do Straży dla Zwierząt
Jednostki terenowe chyba najbliżej to w:

Łodzi (tel. 0698 233 229)

Warszawie (tel. 022 353 50 60)[/QUOTE]

Może jednak spróbujecie tu .