Nadziejka Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Cegielenki ciocia koja , Pani Wieslawa z Wnusią, Nadziejkowo wyslalam do guccio 60 zl plus 54 zl za fanty 114 zl razem Dziekuje pieknie! rozliczony Ciocia koja Cegielenka Szczescia 30 zl Dziekuje Cudnie Dziekuje mam na koncie Pani Wieslawa kotunkowa z Wnuczką Cegielenka Szczescia 20 zl Dziekuje Serca Dziekuje mam na koncie Nadziejkowo Cegielenka Szczescia 10 zl Sercem Calem Jaaga za wywol mam na koncie Dziekuje pieknie 9 zl Num 7 fioletki stopki skarpetuski rozmiar 39-42 1 para2 zl Num 9 mydelko protex fresh 100 gram 3 zl Num 10 Cafe d or cappuccino kapsulki 15 sztuk (zielone) 1 zl Num 14 gabki kąpielowe 2 sztuki 3 zl Mazowszanka13 licytuje mam na koncie 10 zl Dziekuje pieknie Num 4 sciereczki do naczyn duze 3 sztuki 10 zl Nesiowata Ciocia za wywol mam na koncie dziekuje 10 zl Num 3 miętowe czekoladki After Eight duza paczka 9 zl Num 11 pileczka miekka gumowa 1 zl Perelka1 za wywol mam na koncie dziekuje 25 zl Num 1 ksiazka kryminal,,Nieodnaleziona,, R.Mróz 8 zl Num 2 Viviam Gray Hand Lotion 250 mll nowe 15 zl Num 5 sniezno biala bluza z kapturem 2 zl Zapraszam Dobrodzieje Zapraszam A tutaj Gucinkowe kotunie Wszystkie fantuski sa wlasnoscia Nadziejkowa Kramik potrwa do 18 lutego 2023 r do godz 20.00 W opcji wywolawcza Zapraszam dobrodzieje Wysylam tylko paczki Poczta Polska Nie wysylam wspolnych lączonych paczek dla kilku osób naraz Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam polecam Num 1 ksiazka kryminal,,Nieodnaleziona,, R.Mróz stan bardzo b dobry jak nowa str 400 mniejszy format ksiazki cena wywolawcza 8 zl Perelka1 za wyw dziekuje pieknie ,,"Nieodnaleziona" to thriller psychologiczny jednego z najbardziej znanych polskich autorów. Narzeczona, która w tajemniczych okolicznościach znika, to dopiero początek problemów. Jedna chwila zmienia wszystko. Źle podjęta decyzja, zbyt późna reakcja, wahanie. Gdyby tylko można było cofnąć czas, sprawdzić, co by było gdyby? "Nieodnaleziona" to thriller psychologiczny znanego polskiego pisarza Remigiusza Mroza. Damian Werner wie, że po dziesięciu latach od zaginięcia narzeczonej nie ma szans, aby kiedykolwiek jeszcze ją zobaczył. Nie raz wraca myślami do pamiętnych wydarzeń i zastanawia się, co mogłoby się stać, gdyby tylko oświadczył się wcześniej. Pewnie nie napadniętoby wtedy na nich, ON nie trafiłby do więzienia, a ona nie zniknęła na zawsze. Nikt nic nie widział. Żadnych poszlak. Żadnych wskazówek. Po prostu w jedną chwilę jego ukochana wyparowała i nie ma już praktycznie po co marzyć, że kiedykolwiek wróci. Tak więc Daniel spędza życie samotnie, a kiedy pewnego dnia trafia na zdjęcie zamieszczone na jednym z profili spotted, nie może uwierzyć własnym oczom. To zdjęcie jego narzeczonej, jest tego pewien. Ktoś jej szuka, ale kto? Rozum jednak wygrywa trudną walkę i bohater postanawia uznać, że to duże, ale bardzo przypadkowe podobieństwo. Kiedy kilka dni później na tym samym profilu ktoś wrzuca drugie zdjęcie, Daniel nie ma wątpliwości. To zdjęcie wykonał ON sam, kilka dni przed zaginięciem i nie pokazywał go nikomu. Jak więc to w ogóle możliwe? Czy kobieta żyje? Kto jej szuka i po co? Mężczyzna był przekonany, że znając swoją ukochaną od dzieciństwa wiedział o niej wszystko. Rozpoczyna własne śledztwo, które jednak pokazuje mu, jak bardzo się mylił. Osoba, której się oświadczył, to ktoś zupełnie inny? "Nieodnaleziona" to wciągający thriller psychologiczny,, Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam serdecznie polecam uwaga z mojego zestawu : tylko hand krem lotion plus piekny koszyczek Num 2 Viviam Gray Hand Lotion 250 mll nowiutenkie cena wywol 18 zl obnizeczka na 15 zl Perelka1 za wyw dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam polecam pysznoosci Num 3 miętowe czekoladki After Eight duza paczunka cena wywol 9 zl Ciocia Nesiowata za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam polecam Num 4 sciereczki do naczyn duze 3 sztuki razem kolorowe stan nowiutenkie cena wywol 10 zl za zestaw licytuje Mazowszanka13 dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam serdecznie Num 5 piekna sniezno biala bluza z kapturem stan idealny jak nowa moze byc na wiosnke,na lato,jest super modna,wygodna bardzo delikatny material jak muslinek dla kazdego wieku wymiary rozmiar L firma Cotton Traders 100 proc bawelna cena wywolawcza 2 zl Perelka1 za wyw dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam Num 6 ksiazka ,,Pamiętnik Frani Maj,, stan bardzo dobry str 240 mnostwo opowiesci,zdjęć..ciekawostek cena wywol 3 zl nowa wywol 1 zl ,,Przygody Frani Maj, opowiedziane przez nią samą, dzień po dniu, a wszystko, jak w serialu, zaczyna się od dwóch katastrof: „Sytuacja wygląda tak, że dziś, w ciągu dosłownie jednej minuty straciłam wszystko – chłopaka i pracę. W sumie dwie najważniejsze rzeczy. Nie wiem, sama nie wiem, jak to się stało, całe życie wreszcie sobie poukładałam – i co? I szast-prast, zniknęło wszystko. „ Humor, żywiołowość i bezpośredniość zapisków czynią z tego nietypowego diariusza smakowity kąsek nie tylko dla wielbicieli serialu. Czytelniczki, które nie lękają się kulinarnych wyzwań, z pewnością wypróbują przepisy. Dzięki niezastąpionej Franciszce Maj przyjemność lektury i uczta dla podniebienia gwarantowane! Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam Num 7 fioletki stopki skarpetuski rozmiar 39-42 1 para bardzo fajne nowiutenkie cena wywol 3 zl nowa wywol 2 zl Jaaga za wyw dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam polecam Num 8 ptasie mleczko mnostwo pyzsnosci! cena wywol 11 zl Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam Num 9 mydelko protex fresh 100 gram cena wywol 3 zl Jaaga za wyw dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam polecam Num 10 Cafe d or cappuccino kapsulki 15 sztuk (zielone) delikatny smak 100 procent arabika cena wywol 2 zl nowa wywol 1 zl Jaaga za wyw dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam dla naszych lapucinek pileczka leciutenka Num 11 pileczka miekka gumowa moze byc do kazdenkiej zabawy z naszymi ukochanymi stan jak nowa cena wywol 1 zl Nesiowata Ciocia za wywol dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam Num 12 sciereczki do kurzu 3 sztuki stan nowiutenkie , male cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam Num 13 ksiazka,,Paparuchy kontra Ryje.Celebryci made in Poland,, stan nowa str 380 dosc duzy format cena wywol 5 zl nowa wywol 3 zl ,,Reportaż o najbardziej znanych przedstawicielach polskiego show biznesu. Świat celebrytów widziany oczyma fotografów – paparazzi. Szyc, Foremniak, Kondrat, Przybylska, Adamczyk, Rosatti, Kot i wielu innych polskich celebrytów – poznajemy ich takich, jakich nigdy nie widzieliśmy, jakich nie znaliśmy. Paparazzi opowiadają o najważniejszych zdjęciach, o zachowaniach gwiazd, o ich porywczości, o śledzeniu celebrytów i samochodowych pościgach za najbardziej gorącymi nazwiskami mediów. Nieznane fakty z życia celebrytów. Te, o których wiedzą tylko ich fotografowie. Nieznane, pierwszy raz publikowane zdjęcia uzupełniają reporterskie historie o ludziach z pierwszych stron gazet. Fotograf (w slangu paparazzi) to „paparuch”. Celebryta, któremu paparuch chce zrobić zdjęcie to "ryj".,, Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Polecam Num 14 gabki kąpielowe 2 sztuki stan nowiutenkie cena wywol 3 zl Jaaga za wyw dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Ciocia koja Cegielenka Szczescia 30 zl Dziekuje Cudnie Dziekuje mam na koncie Quote
Nadziejka Posted February 3, 2023 Author Posted February 3, 2023 Dnia 3.02.2023 o 16:55, Mazowszanka13 napisał: Ściereczki proszę, nr 4 🙂 💓 💓Dziekuje pieknie Mazowszanko Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted February 4, 2023 Author Posted February 4, 2023 Dzien dobry serdeczne zaproszonka Quote
Recommended Posts