Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ŚLICZNIUTKI BANEREK OD BOSKIEJ MANTIS.:loveu::loveu::loveu:
BARDZO DZIĘKUJEMY.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/135543-niegdyA-sparaliA-owany-dziA-chodzi-Promyk-nadal-szuka-domu"][IMG]http://i46.tinypic.com/f51rpu_th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

a ja w ogole nie moge wkleic tego banerka, nie wiem czemu:(

Promyczek wychodzi teraz prawie codziennie na spacer, juz dosc siedzenia w pomieszczeniu, temp jest na tyle "wysoka",że daje rade spokojnie, nawet na sliskim sniegu. A jaka radosc na pyszczku! To trzeba widziec:) Zapomnialam wczoraj aparatu do schronu ale za tydzien na pewno wezme i nagram filmik jak Promyk radosnie biega....

Posted

ja jestem teraz w schronie dosc rzadko ale zmobilizowalam kolege wolontariusza,zeby z nim wychodzil kiedy tylko bedzie mogl, chociaz na 15 minut, dla niego takie wyjscie to najwazniejsze wydarzenie dnia, jesli nie bedzie temperatur minusowych to bedzie wychodzil:)

Posted

[quote name='feliksik']a czy myślałyście nad DT dla niego, on taki malutki, to może znajdzie?[/QUOTE]

jesli dt to taki, w którym zostałby az nie znajdzie sie ds, bo raz juz byla tutaj propozycja dt ale z konkretnym terminem do kiedy moze tam zostac, a to nie o to chodzi

Posted

Dzieczynki ja nie mogę zamieścić banerka Promyczka:placz::placz::placz:
Nie mam już miejsca-chyba???
Nie mogę nikogo usunąć bo jeszcze ani jedna gadzinka z mojego banerka nie znalazła domku:-(:-(:-(.
Co robić...Co robić:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='AgusiaP']Dzieczynki ja nie mogę zamieścić banerka Promyczka:placz::placz::placz:
Nie mam już miejsca-chyba???
Nie mogę nikogo usunąć bo jeszcze ani jedna gadzinka z mojego banerka nie znalazła domku:-(:-(:-(.
Co robić...Co robić:shake::shake::shake:[/QUOTE]

Nigdzie już nie ma miejsca na te biedy. Ani w schronach, ani w dt, ani nawet w podpisach :(

Posted

Dzielny chłopak z tego Promyka. Mrozy minęły i nasz bohater znowu spaceruje - dzielnie sobie poczyna, śnieg i lód wcale mu nie przeszkadzają:) Codzienne spacery Promyk po prostu uwielbia :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...