zerduszko Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 To kończymy 13 . . . . . . . . . . :eviltong: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 :) nadal nic. Mały rośnie! szybko rośnie, chyba nadrabia stracony czas. Energia go roznosi, Zuza ma go dość. Mały ciągle wisi jej na ogonie. Dizelek jest bardzo wesołym i sympatycznym pieskiem, czuje się bezpiecznie i nie jest już smutny. Szkoda żeby się przyzwyczajał, a nie mogę go zatrzymać, szkoda. Quote
anilla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ale masz fajnego tymczasika, dopiero teraz tu dotarłam, trzymam kciuki żeby się wreszcie znalazł dom!! Quote
psiama Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Piękny szczylek czeka na dom, czy jeszcze długo ? :roll: Quote
halbina Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 no, kochany... ciotka halbina napisała, że po 13 stronie telefony się rozdzwonią... :mad: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 ludzie grilują i zapomnieli że chcą mieć takiego pieska jak Dizelek. Rozrabia, wynosi szczotki i buty na działkę sąsiada. Mały zbój i kombinator rośnie Quote
DG32 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Wieczorową porą Dizelek idzie na spacerek po dogomanii :painting:. Quote
Bjuta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dodałam ogłoszenie na Szarik.pl - jutro będzie aktywne, to wkleję linka... To na otopsie jest ciągle aktywne (nie wiem jakim cudem, bo już powinno nie być). Quote
Bjuta Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Wygasło to ogłoszenie na otopsie, więc napisałam nowe - [url=http://otopies.pl/zobacz-dodane-ogloszenie-1568.html] Quote
gretinka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam wszystkich serdecznie. chciałam powiedziec ze dzis Dizelek bedzia miał juz dom. ma trafic do mnie koło godz 13tej. jejku ale jestem szczęśliwaaaaa..... Quote
DG32 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 gretinka napisał(a):Witam wszystkich serdecznie. chciałam powiedziec ze dzis Dizelek bedzia miał juz dom. ma trafic do mnie koło godz 13tej. jejku ale jestem szczęśliwaaaaa..... My też się bardzo cieszymy z nowego domku Dizelka i mamy nadzieje, że będziemy mogli śledzić na bieżąco jego dalsze życie z Wami :lol:. Quote
halbina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 No witamy najserdeczniej domek Dizelka! ale będziemy sie cieszyć po trzynastej... ;) Quote
psiama Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Tak czulam, ze majowy dom sie znajdzie :roll:. Dizlu - szczesciarzu :multi:. Gretinka - witamy i dziekujemy za szanse dla rudzielca :p. Trzynasta minela - godzina sie dokonala. Jak ochloniecie - pisz, pisz, pisz i wklejaj foto ;). A sławetnego 14 listopada my tez stalismy sie szczesciarzami z rak Alfy kiedy zaufala nam i powierzyla w opieke nasza kochana Zuzie. Teraz kociora spi :cool3:. Quote
gretinka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Kochaniiiiiiiii ja ciągle płacze ze szczęscia...ale jestesmy szczesliwi Dizelek szaleje z Parkusiem ja szaleje ze szczescia :multi:ma juz swój kącik swoją podusie i ciagle szaleje.. Quote
gretinka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 a teraz szykujemy sie na spacer nad jeziorko:) z naszymi skarbami:) wieczorkiem napisze relacje z wyprawy. pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
Recommended Posts