Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) nadal nic. Mały rośnie! szybko rośnie, chyba nadrabia stracony czas. Energia go roznosi, Zuza ma go dość. Mały ciągle wisi jej na ogonie.
Dizelek jest bardzo wesołym i sympatycznym pieskiem, czuje się bezpiecznie i nie jest już smutny. Szkoda żeby się przyzwyczajał, a nie mogę go zatrzymać, szkoda.

Posted

Dodałam ogłoszenie na Szarik.pl - jutro będzie aktywne, to wkleję linka...
To na otopsie jest ciągle aktywne (nie wiem jakim cudem, bo już powinno nie być).

Posted

Witam wszystkich serdecznie. chciałam powiedziec ze dzis Dizelek bedzia miał juz dom. ma trafic do mnie koło godz 13tej. jejku ale jestem szczęśliwaaaaa.....

Posted

gretinka napisał(a):
Witam wszystkich serdecznie. chciałam powiedziec ze dzis Dizelek bedzia miał juz dom. ma trafic do mnie koło godz 13tej. jejku ale jestem szczęśliwaaaaa.....

My też się bardzo cieszymy z nowego domku Dizelka i mamy nadzieje, że będziemy mogli śledzić na bieżąco jego dalsze życie z Wami :lol:.

Posted

Tak czulam, ze majowy dom sie znajdzie :roll:. Dizlu - szczesciarzu :multi:.

Gretinka - witamy i dziekujemy za szanse dla rudzielca :p. Trzynasta minela - godzina sie dokonala. Jak ochloniecie - pisz, pisz, pisz i wklejaj foto ;).

A sławetnego 14 listopada my tez stalismy sie szczesciarzami z rak Alfy kiedy zaufala nam i powierzyla w opieke nasza kochana Zuzie. Teraz kociora spi :cool3:.

Posted

Kochaniiiiiiiii ja ciągle płacze ze szczęscia...ale jestesmy szczesliwi Dizelek szaleje z Parkusiem ja szaleje ze szczescia :multi:ma juz swój kącik swoją podusie i ciagle szaleje..