Nadziejka Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 109 zl poslalam do limonki80 Dla Tusienki Cegielki Szczescia Ciocia koja 40 zl Dziekuje Stokrosc mam na koncie Cegielka Szczescia Besia11 10 zl Dziekuje Pieknie mam na koncie Num 14 zestaw 2 filizanki plus 2 talerzyki kupila limonka80 za 10 zl! Dziekuje pieknie mam na koncie z nadwyzka razem 15 zl! mdk8 za wywol num 2 perfum Black opium 6 zl Dziekuje pieknie Jaaga za wywolawcze num 7 czekolada luxima 3 zl num 11 zel cosmia 250 mll 4 zl num 12 herbatka wielkanocna 1 zl Maria1957 kup teraz num 1 ksiazka ,,Balladyna,, opowiadania kryminalne za 10 zl Dziekuje pieknie! mam na koncie Nesiowata Ciocia za wywol mam na koncie num 3 ksiega K.Dowbor,,Meszczyzni mojego zycia,, 10 zl Dziekuje pieknie Wujcio Radek kup teraz num 5 ksiazka ,,Przytulajka,, za 5 zl Dziekuje pieknie mam na koncie 10 zl Dla Sabinki wyslane, juz u Aldrumki Dokladam Cegielenke Nadziejkową Dla Sabinki wyslalam do Aldrumki 28 zl Pani Beata z pracy za wywolawcze Dziekuje pieknie! num 15 c i 15 d 15 a 15 b zestawy slodkosci razy cztery 24 zl 60 gr juz mam Dziekuje cudnie Mala mamunia Tusia Tusienka ktora juz szczesciem calem u Jaagusiow Kramik potrwa do 10 maja do godz 22.00 w opcji licytacja i kup teraz Nie wysylam wspolnych przesylek dla kilku osob naraz Wysylam tylko paczki ekonomiczne Poczta Polska Jesli dobrodziejka sobie zyczy kup teraz wtedy prosze dolozyc zlotowke czy dwie dziekuje! Dziekuje Zapraszam Dobrodzieje Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Na prezent byc moze Num 1 ksiazka zbior opowiadan thillery kryminaly..,,Balladyna,, Polscy autorzy polecam polecam : Max Czornyj Gaja Grzegorzewska Robert Malecki Lukasz Orbitowski Malgorzata Rogala Marek Stelar Marcel Wozniak stan nowa str 434 cena wywol 15 zl nowa wywolawcza 11 zl nowa wywol 9 zl kupila Maria1957 za 10 zl dziekuje cudnie! "Już przeszłość zamknięta. W grobach... Ja sama panią tajemnicy." Juliusz Słowacki, "Balladyna", Akt V, Scena IV Balladyna ma wiele oblicz. Raz odcina głowę, bo taki ma kaprys; innym razem potrafi zabić po cichu, a winę zrzucić na kogoś innego. Jest pełna nienawiści i nie przebiera w środkach w dążeniu do realizacji swoich planów. Manipuluje, kłamie, oszukuje, zabija. Zło kusi ją od dziecka. Ma bardzo dobrą pamięć i nie zna litości. Czasem skrywa się pod innym imieniem. Bella, Beata, B., Sandra, Waleria, a nawet Al Bandyn. Nieważne jakie imię by przybrała, prędzej czy później da się ją rozpoznać po charakterystycznej bliźnie na czole. Jednak nie każdy jest na tyle rozsądny, by zejść jej z drogi. Ośmiu wybitnych polskich autorów odsłania współczesne oblicze Balladyny!..,, Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Num 2 perfumka Black Opium stan ponad 3/4 buteleczki a cala buteleczka 33 mll uwaga jest bez opakowania piekny b mocny intensywny zapach uwaga: napisow zadnych na zakretce nie ma , moze podrobeczka ale zapach cudo cena wywol 6 zl mdk8 za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Na prezent byc moze Num 3 ksiazka ,,Męszczyżni mojego życia,, polecam Katarzyna Dowbor stan idealny nowiutenka str 184 cena wywol 10 zl Ciocia Nesiowata za wywol dziekuje cdnie! ,, Ikona polskiej telewizji opowiada o mężczyznach, którzy odegrali ważną rolę w jej życiu zawodowym i osobistym. Katarzyna Dowbor oprowadza nas po korytarzach TVP, kulisach festiwali w Opolu i Sopocie oraz milicyjnych celach, w których zdarzyło się jej wylądować. Dowiadujemy się, że Wojciech Mann to bufon, Zygmunt Chajzer udawał konduktora w pociągu, a Krzesimir Dębski świętował swe urodziny na koniu zupełnie nagi. Z kolei Włodzimierz Szaranowicz tańczył z Dowbor na stole, zaś Władysław Komar pytał ją często: „Jak tam Kasieńka? Może trzeba komuś przypie...,, Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Na prezencio tez byc moze Num 4 sliwka w czekoladzie pysznosci cena wywol 16 zl nowa wywol 14 zl Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Num 5 ksiazka,,Przytulajka,, stan bardzo dobry opowiesci o zwierzetach str 464 cena wywol 4 zl nowa wywol 3 zl nowa wywol 1 zl Wujenek Radek za 5 zl dziekuje pieknie! ,,Zbiór opowiadań, które świetnie pokazują, jak piękna może być przyjaźń człowieka i jego czworonożnego pupila. Najlepsze polskie autorki literatury obyczajowej! Ta książka to doskonała propozycja dla każdego miłośnika domowych pupili. Lubisz się przytulać? A czyż najsłodszą przytulanką nie jest przypadkiem Twój pies, kot, króliczek? Oto trzynaście opowiadań, których bohaterami są właśnie domowe czworonogi i ich właściciele. Zostały stworzone przez znane i cenione autorki literatury obyczajowej. Z każdego tekstu płynie ciepło, miłość i wrażliwość. Przecież ciche mruczenie, miękkie futerko, merdający ogonek i oklapnięte uszko zawsze wywołują uśmiech na twarzy! To doskonała, relaksująca i dająca mnóstwo radości lektura! Na niniejszy tom składają się opowiadania, których autorki to: Agnieszka Krawczyk, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Małgorzata Kalicińska, Karolina Wilczyńska, Agata Przybyłek, Natalia Sońska, Agnieszka Lis, Agnieszka Olejnik, Joanna Szarańska, Magdalena Wala, Izabela M. Krasińska, Joanna Gawrych-Skrzypczak i Małgorzata Mroczkowska.,, Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Na prezent tez byc moze Num 6 ksiazka ,,Lzy w deszczu,, stan nowa str 416 bardzo ladny papier cremowy okladka ze skrzydelkami cena wywol 3 zl nowa wywol 1 zl Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Num 7 luxima czekolada z pomaranczą cena wywol 3 zl Jaaga za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Moze byc na prezent Num 8 ksiazka ,,Dzieci Cesarza,, stan idealny nowiutenka str 464 cena w ksiegarni od 20 zl do 38 zl cena wywol 6 zl nowa wywol 4 zl nowa wywol 2 zl nowa wywol 1 zl ,,Akcja powieści Messud "Dzieci Cesarza", rozpoczyna się w bardzo niepewnym historycznie momencie: tuż po pęknięciu ogromnej bańki spekulacyjnej lat dziewięćdziesiątych, a przed 11 września. Trójka głównych bohaterów, trzydziestolatków, znajduje się w przełomowym momencie swego życia. Nie są już najmłodsi, ale jeszcze nie czują się zupełnie dorośli. Danielle, producentka telewizyjna, marzy o pracy przy ambitnych projektach, tymczasem zajmuje się takimi tematami jak liposukcja. Julius pracuje jako krytyk literacki i choć kreuje się na znaną osobistość, w rzeczywistości dorabia jako pomoc biurowa. Marina, choć otrzymała lukratywny kontrakt na książkę, wraca na garnuszek rodziców, bez pracy, z niedokończonym rękopisem. W tym właśnie momencie w ich życiu pojawiają się dwie kluczowe postacie: Ludovic Seeley, wydawca, dla którego nie istnieją żadne świętości i który planuje serię rewolucyjnych artykułów, oraz Bootie, pulchny dwudziestolatek, kuzyn Mariny, naiwnie przekonany, że przybył do wielkiego miasta, by odnieść sukces...,, Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Num 9 szal bardzo duzy z fredzlami stan bardzo dobry,uzywany kolor szary mozna sie pieknie zawinac ,narzucic wymiary cena wywol 4 zl nowa wywol 2 zl nowa wywol 1 zl Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Num 10 sliwki w czekoladzie kilka sztuk, chalwa waniliowa krolewska, krowki mleczne 200 gram, w takim pudelku, owiniete bardzo fajnie kokardami cena wywol 10 zl Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Num 11 cosmia zel pod prysznic 250 mll piekny zapach trwaly cena wywol 4 zl Jaaga za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 ♡ Num 12 mala herbatka wielkanocna zapakowana 1 sztuka sklad sencha,ananas kandyzowany,gundpowder,papaja kandyzowana data waznosci marzec 2024r cena wywol 1 zl Jaaga za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted April 26, 2022 Author Posted April 26, 2022 ♡ Num 13 mydelko Pani Walewska cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted April 26, 2022 Author Posted April 26, 2022 ♡ Num 14 zestaw bardzo ladny dwie filizanki plus dwa talerzyki jak nowe choc maja troszke lat stan idealny cena wywol 2 zl kupila limonka80 za 10 zl! dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted April 26, 2022 Author Posted April 26, 2022 Sprzedane 24 zl 60 gr mam dla Sabinki Zestawy krowek i rodzynki na pomoc dla Sabinki ♡ ♡ Num 15 krowki mleczne zestawy a b c d a 200 gram krowki mleczne nie ciagutki, kruche pyszne cena wywol 3 zl kup teraz plus 1 zl sprzedane Beatka z pracy Nadziejkowej dziekuje pieknie! 4 zl b 350 gram krowki mleczne nie ciagutki, kruche pyszne cena wywol 5 zl kup teraz plus 1 zl sprzedane Beatka z Nadziejkowej pracy dziekuje cudnie! 6 zl c 300 gram krowki mleczne nie ciagutki, kruche pyszne plus rodzynki w czekoladzie cena wywol 6 zl 30 gr kup teraz pus 1 zl sprzedane Beatka z mojej pracy dziekuje cudnie! 7 zl 30 gr d 300 gram krowki mleczne nie ciagutki, kruche pyszne plus rodzynki w czekoladzie cena wywol 6 zl 30 gr kup teraz plus 1 zl sprzedane Beatka z mojej pracy dziekuje cudnie! 7 zl 30 gr Z calego serca modlimy modlimy za wszystkie istoty A tutaj watus Sabinki Sabinka już u p. Ewy w Krakowie na dt Quote
Nadziejka Posted April 26, 2022 Author Posted April 26, 2022 Kram otwarty Zapraszam Dobrodzieje zapraszam ♡ Quote
elik Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Kolejny bazarek Nadziejkowy 🙂 Super słodkości. 1 Quote
Nadziejka Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 Dobereczek przemilym dziewczynom spokojnego dzioneczka dziekuje za odwiedziny Quote
Recommended Posts