Jump to content
Dogomania

DYLAN za TM : ( Zmiana planów. Inny Rudy, duży i baardzo chory. Pewnie tak musiało być. Proszę o pomoc, to jeszcze pożyje, może i trawę powącha i potarza się radośnie. Proszę. Ma na imię DYLAN : )

Recommended Posts

Posted

Na koncie ZEa są  wpłaty dedykowane Dylanowi , bardzo dziękujemykwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0132.gif

50 zł - Keyuta (24.08.)

30 zł - Isiak (29.08.)

100 zł - Iwona z Sosnowca i malti (30.08.)

Posted
Dnia 1.09.2023 o 08:30, Aska7 napisał:

Pytam, bo muszę wiedzieć ile przelać do ZEA, żeby było czym opłacić tę fakturę.

A, to rozumiem. Myslałam, że on ma pieniądze na koncie fundacji. Razem z karmą 647 zł. 

To może od przyszłego miesiąca wszystkie rozliczać na fakturę Zea, zawsze to spore kwoty do odpisu.

Posted

Na zbiórce na Ratujemy zwierzaki Dylan zebrał 1200 zł, na nasze konto przeleją 1 128 zł.

Dziękuję wszystkim, którzy pomogli uzbierać taką kwotę.💐

• Like 4
  • 2 weeks later...
Posted

Tolu, wystawiłam fakturę za hotelowanie w sierpniu, ale czy na Waszym koncie jest wystarczająca ilość środków? Rozumiem, że jak zwykle hotelowania nie można opłacić z pieniedzy zbiorkowych, bo to inny cel?

Posted
Dnia 17.09.2023 o 11:26, Jaaga napisał:

Tolu, wystawiłam fakturę za hotelowanie w sierpniu, ale czy na Waszym koncie jest wystarczająca ilość środków? Rozumiem, że jak zwykle hotelowania nie można opłacić z pieniedzy zbiorkowych, bo to inny cel?

Faktura jest na 647 zł, a na koncie Zea Dylan ma ponad 700 zł.

Ze zbiórki będziemy opłacać badania i ewentualne leczenie, bo taki jest wystawiony cel zbiórki.

• Upvote 1