Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnQ napisał(a):
Śliczny!! Ja obecnie jestem bez pieska, 2 lata temu moja suczka padła ze starości... Jagoda, masz może gg? Chętnie wpadłabym do olsztyńskiego schroniska i rozejrzała się za jakimś miłym psiakiem.. kto wie, może Kulek złapie mnie za serce na żywo :). Jak coś moje gg: 7392414 będę wdzięczna za kontakt.
Pozdrawiam Dogomaniaków :)

oby to był Kulek:loveu: on tak potrzebuje domu....

Posted

AnQ napisał(a):
Śliczny!! Ja obecnie jestem bez pieska, 2 lata temu moja suczka padła ze starości... Jagoda, masz może gg? Chętnie wpadłabym do olsztyńskiego schroniska i rozejrzała się za jakimś miłym psiakiem.. kto wie, może Kulek złapie mnie za serce na żywo :). Jak coś moje gg: 7392414 będę wdzięczna za kontakt.
Pozdrawiam Dogomaniaków :)

Taa, to musi być on! Musi być on!

Posted

Wiecie co? Ja od zawsze chciałam mieć rodowodowego bordera. Jednak od niedawna się rozmyśliłam. Nie - to będzie pies borderopodobny z takim samym wspaniałym charakterkiem, tylko że ze schroniska. Zrobię wszystko dla biednych psiaków!

Dzięki Kulkowi, którego tak pokochałam, podjęłam taką decyzję.

Posted

Owczarkowa, dzięki!!!

Widzicie, poprosiłam Owczarkową, a ona nam taki piękny bannerek wykonała :loveu:

A co do tego bordera - to odwołuję. Znaczy... yyy... się zastanowię.

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj po Kulka przyjechała cała rodzina z Warszawy. Pani zobaczyła psiaka na allegro, podbił jej serce, decyzja była szybciutka i pierwszą noc Maksio (nowe życie, nowe imię), spędził z kochającą rodziną.

O takim domu marzą olsztyńskie pieski...
Tylko zdrowia Maksiu, bo szczęście, miłość już masz.:loveu::lol:

Pani dziękujemy za serce i ogromną wrażliwość.

Z Moniką i Kamilem:lol:.

Posted

Nie mogę w to uwierzyć! Ach, och, cuuuudnieeee!!!

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękujemy z całego serca państwu, którzy podarowali Kulkowi/Maksiowi taką miłość! :) :multi:

• 2 months later...
Posted

Maksio odszedł:-(...Pokonał go chłoniak złośliwy...:-(

Max znalazł najwspanialszy dom, o jakim może marzyć oddany do schroniska 5-letni pies.
Był bardzo kochany i kochał, był potrzebny, czuł się potrzebny.
Bardzo serdecznie współczuję Pani...

Posted

taki piękny pies, miał całe życie przed sobą...
dzięki tej rodzinie swoje ostatnie dni, godziny, minuty spędził w domku pełnym miłości i ciepła...

Maksiu... piesku... {*}

:-(

• 3 months later...