Anka60 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Kajtek ma 7 miesięcy. Mieszaniec Chow Chow i jakiegoś doga. Wygląda jak Chow Chow krótkowłosy. Jest zdrowy, zadbany, czyściutki, zaszczepiony. Rozpieszczany, kochany żył sobie dotąd beztrosko w mieszkaniu ze swymi opiekunami. Kupili go na bazarku i wychowali na wesołego przytulaka. Ale ten psi raj nagle przestał być jego rzeczywistością. Opiekunowie rozstali się, a Kajtek ... , no właśnie, dla Kajtka nie ma miejsca w ich nowym życiu. Mieszka to tu, to tam. Nadal go kochają, ale żadne z nich nie może zabrać go ze sobą. I tak Kajtek stoi na progu bezdomności. Szukam stałego domu dla tego uroczego psiaka. Żałuję, że nie może zostać u mnie. Może znajdzie się ktoś, kto przygarnie i pokocha Kajtusia...:-( [IMG]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/bannery/rudybann.jpg[/IMG][IMG]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/bannery/ruudybann.jpg[/IMG] Quote
Anka60 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Kliknij jedną z ikon szybkiej odpowiedzi w postach powyżej w celu aktywacji tego okna. Quote
beka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 O matko, kolejny... masz zdjęcia? Napewno pomogą przy ogłaszaniu psiaka? A skąd jesteś? i piesek ma juz jakieś ogłoszenia? Quote
Anka60 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='beka']O matko, kolejny... masz zdjęcia? Napewno pomogą przy ogłaszaniu psiaka? A skąd jesteś? i piesek ma juz jakieś ogłoszenia?[/quote] Mieszkam we Włocławku. Zdjęcia wkleję jak tylko dostanę. Żal mi tego malucha, ale może tutaj... ... ... . Nie ukrywam, że liczę na pomoc. To pierwsza próba ogłaszania tego nieszczęścia. Quote
Anka60 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Nikt nawet nie czyta o Kajtku, dlaczego ...? No fakt, to nie jest sensacyjna wiadomość, zwyczajny pies szuka zwyczajnego domu. Quote
beka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jak pewnie zauważyłaś na tym forum są wyłącznie psy w podobnej sytuacji. Wkej zdjęcia bedziemy robic ogłoszenia. " W ciemno " nikt psa nie zaadoptuje...:( Quote
Anka60 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Nikt mnie nie chce ? A ja taki śliczny jestem, rudy, zgrabniutki i radosny. I chciałbym zamieszkać z jakimś odpowiedzialnym dużym na stałe.:placz: Quote
Anka60 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Czekam na zdjęcia, ciągle czekam. Na pewno ktoś pokocha tego rudego liska o oryginalnej urodzie. Quote
Anka60 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Nie chcemy spadać na dół. To pilna sprawa. On nie ma gdzie się podziać. Quote
Anka60 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 :shake: nie mam jeszcze zdjęć... Czekam. Quote
betka-sp Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 juz jest wieczór...............:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Anka60 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Są zdjęcia, niestety nie są najlepsze. Pies jest bardzo energiczny, cały czas się ruszał. Już wrzucam. Quote
Anka60 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Potrzebuję pomocy!:placz: Nie wiem jak wrzucić zdjęcia:-( Quote
Anka60 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Dorothy']przez portal [URL="http://www.fotosik.pl"]www.fotosik.pl[/URL] mozesz tam zalozyc szybko konto, i oni hostuja zdjecia wchodzisz w okienko "dodaj zdjecie" i postepujesz zgodnie ze wskazowkami, a na forum wklejasz potem link sprobuj[/QUOTE] Dziękuję :multi: Już próbuję :lol: Quote
Recommended Posts