UlaFeta Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 2 godziny temu, guccio napisał: Dzien dobry. Jutro kończymy. No to wysoko🪂 Quote
Radek Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 4 godziny temu, guccio napisał: Jutro kończymy. Dobrze, że zdążyłem się dorzucić :) 1 Quote
Kamila Proc Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 4 godziny temu, guccio napisał: Dzien dobry. Jutro kończymy. a nie pojutrze? Quote
guccio Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 42 minuty temu, Kamila Proc napisał: a nie pojutrze? Spostrzegawcza jesteś.A ja gapa... A moze to dlatego,ze 10 tego kasa jakaś i chce przyspieszyć? Quote
UlaFeta Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 1 minutę temu, guccio napisał: Spostrzegawcza jesteś.A ja gapa... A moze to dlatego,ze 10 tego kasa jakaś i chce przyspieszyć? Masz już dogo, normalnie? Znów ciężki dzień w pracy☹️ Quote
Kamila Proc Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 44 minuty temu, guccio napisał: Spostrzegawcza jesteś.A ja gapa... A moze to dlatego,ze 10 tego kasa jakaś i chce przyspieszyć? moze tak byc Quote
guccio Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 47 minut temu, UlaFeta napisał: Masz już dogo, normalnie? Znów ciężki dzień w pracy☹️ Pol normalnie ale mogę cos robić.Pozmieniane. Quote
Radek Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: a nie pojutrze? Ale jesteś spostrzegawcza. 2 godziny temu, guccio napisał: A moze to dlatego,ze 10 tego kasa jakaś i chce przyspieszyć? U mnie kasa wpływa pierwszego/drugiego, pewnie dlatego nie zwróciłem uwagi ;) 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Znów ciężki dzień w pracy☹️ Ja mam teraz beznadziejne szkolenie :/ Quote
UlaFeta Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Ale jesteś spostrzegawcza. U mnie kasa wpływa pierwszego/drugiego, pewnie dlatego nie zwróciłem uwagi ;) Ja mam teraz beznadziejne szkolenie :/ Współczuję ☹️. Miałam mieć urlop(zaległy). Miałam,bo już nie mam😭 Koleżanka z którą pracuje poszła na L4.Na 4 tygodnie.Na razie.I w pracy panika,bo u nas ludzi na styk.I nie bardzo jest komu mi pomóc. Quote
UlaFeta Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 1 minutę temu, Ellig napisał: Hop! Ewcia odebrała przesyleczke dla Ciebie.👍 Quote
guccio Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Współczuję ☹️. Miałam mieć urlop(zaległy). Miałam,bo już nie mam😭 Koleżanka z którą pracuje poszła na L4.Na 4 tygodnie.Na razie.I w pracy panika,bo u nas ludzi na styk.I nie bardzo jest komu mi pomóc. To masz niezle przechlapane. Quote
UlaFeta Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Przed chwilą, guccio napisał: To masz niezle przechlapane. No mam😭😭😭😭 Quote
Ellig Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 24 minuty temu, UlaFeta napisał: Ewcia odebrała przesyleczke dla Ciebie.👍 Dziękuję bardzo 🙂 Quote
Ellig Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Potwierdzam odebranie zakupionych fantów bazarkowych, serdecznie dziękuję. Quote
Radek Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Współczuję ☹️. Miałam mieć urlop(zaległy). Miałam,bo już nie mam😭 Koleżanka z którą pracuje poszła na L4.Na 4 tygodnie. Paskudnie się ułożyło 😕 Quote
Bgra Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Fanty doleciały dzięki ❤️ Niestety nie mam urlopu bo pracuję na zlecenie, więc mam tylko wolne od lipca do połowy sierpnia. Nigdzie nie jadę na urlop bo Zyty nie zostawię i z nią pojechać nie mogę. Jakoś będę musiała zorganizować nadmiar wolnego czasu. Chętnie poczytam gdzie jedziecie na urlop🙂 Quote
UlaFeta Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 7 godzin temu, Bgra napisał: Fanty doleciały dzięki ❤️ Niestety nie mam urlopu bo pracuję na zlecenie, więc mam tylko wolne od lipca do połowy sierpnia. Nigdzie nie jadę na urlop bo Zyty nie zostawię i z nią pojechać nie mogę. Jakoś będę musiała zorganizować nadmiar wolnego czasu. Chętnie poczytam gdzie jedziecie na urlop🙂 Ja na urlop jadę do pracy😂 Dzień dobry 😀 1 Quote
Radek Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 9 godzin temu, Bgra napisał: Chętnie poczytam gdzie jedziecie na urlop🙂 Spędzimy urlop na działce. Będziemy czytać na świeżym powietrzu i wędrować z psiakami 🙂 1 Quote
Recommended Posts