plastelina Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Na bazarku wystawiam odlewy gipsowe do malowania , zrobione przez moją córkę. My malujemy zwykłymi farbami plakatowymi. Może ktoś ma ochotę na nową zabawę z dziećmi , wnukami czy sam lubi sobie pomalować. Każda figurka jest niepowtarzalna , może mieć małe dziurki , lub delikatne niedorobienia, ale w niczym to nie przeszkadza , a po pomalowaniu nie widać. Cel wybiera osoba która kupi zestaw. Bazarek trwa do 20.03. ma opcję kup teraz. Czas realizacji 7 dni. Jeśli ktoś jest zainteresowany wysyłka do paczkomatu i ma konto na olx to mogę wystawić tam. Do 17 marca jest promocja na wysyłkę za 5. Wtedy osoba kupująca wpłaci na olx , olx mi a ja na wskazany przez kupującego cel. 2 Quote
plastelina Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 1. Zestaw 13 figurek . Cena kup teraz 10 zł. Do kupienia jest 5 takich zestawów. 1a. Poker ,cel : 2a. Poker, cel : Quote
Nadziejka Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Kasiu pozdrawiam pozdrawiam Alez cudenka porozsylam zaraz Dobraduszko 1 Quote
Poker Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 2 zestawy poproszę. Nad celem pomyślę. Poproszę przesyłkę normalnym InPostem. 1 Quote
plastelina Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 7 godzin temu, Poker napisał: 2 zestawy poproszę. Nad celem pomyślę. Poproszę przesyłkę normalnym InPostem. Dziękuję :) Quote
Recommended Posts