Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazarek ma na celu wsparcie finansów Tobiego - psa, który konał w rowie ze złamanym kręgosłupem i potrzaskaną miednicą. Tobi miał wiele szczęścia w swoim życiu lecz nadal koszty utrzymania i rehabilitacji pochłaniają masę pieniędzy, które niestety finansujemy w większości z własnych środków :(

Fanty są podarowane przez Przyjaciół Tobiego :) wątek poniżej: 

https://www.dogomania.com/forum/topic/340955-tobi2-tyg-leżał-w-rowiepęknięta-miednica-złamany-kręgosłup/

Bazarek ma formę licytacji - trwa do 12.02 do godziny 19:00

Wysyłka za pośrednictwem Poczty Polskiej. Dla stałych bywalców na bazarkach dla Tobiego przesyłka GRATIS!

Zapraszamy!!!

Posted

6. Super fajna nowa torebka firmy Ochnik ( wszystkie metki, zafoliowany pasek).

Wymiary

wysokość – 12 cm

szerokość – 18 cm

głębokość – 4 cm

długość paska max – 130 cm

Cena katalogowa za którą kupiłam 100 zł

CW u nas 50 zł

Torebka damska TOREC-0268-99(Z20)

Posted

7. Króliczek nowy, ozdoba na nadchodzące Święta, ma jakąś fabryczną skazę na pyszczku, widoczną kropeczke w cimniejszym odcieniu, figurka jest nowa, bez papierowej metki, z plastkowym "kółkiem" na metkę.

CW 8 zł

Licytuje Nesiowata za wyw.

Brak opisu.

Posted

10. Buty nowe, 39 rozmiar, bardzo eleganckie, zamszowe, tylko przumierzone, fleki i obcasy całe, nieporysowane.

Piękne niestety odkąd miałam połamaną stopę już nie dla mnie, dlatego z bólem sprzedaję.

CW 10 zł

Brak opisu.

• Paula&Kokonut changed the title to Bazarek dla Tobiego do 12.02.2021. Zapraszam!