Tyśka) Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 18 minut temu, guccio napisał: Ogłoszenia Bgra wyróżnione do 25-go,moje do 23-go.Daj znać gdy,od podać gdy y coś jeszcze było.DzisiJ dwa numery podałam Sue. Dziękuję :) na razie nie chce zabierać szansy Twoim kotkom, dopiero jak pojadą to proszę pamiętaj o tomaszowskich kiciach. Quote
guccio Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Ivo ma domek. Dostałam telefon o kotka.Wybranek Ivo. Koło Kedzierzyna-Kozle.Jakis dobry duch czuwał bo wizytatorka na tej samej ulicy,zna ludzi.Jeszcze większe zaskoczenie-przyjada po kocurka. Wszystko pozałatwiane,sprawdzone.Mowili coś po niedzieli.Po dwudziestej zadzwonili czy będzie dla mnie problemem jak przyjadą zaraz,czyli w nocy. Przyznam,że mnie zamurowało.Do przejechania 900 km!!! Myślałam,że się przesłyszałem.Byli po pierwszej w nocy. Jesteśmy w kontakcie.Ivo jak to kot po zmianie miejsca.Bedzie tam wizyta jeszcze. 4 Quote
guccio Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: to jest jak sen Coś koło tego,tylko ja śpioch.Nie dość,że czekałam to potem zasnąć z wrażenia nie mogłam. Quote
guccio Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Dzisiaj wizyta dla koteczki.Katowice. Burasek,czekamy aż państwo osiatkuja okno lub pani druga przetestuje swojego kota. 1 Quote
guccio Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Bgra-zaczarowalas ten Śląsk swoimi ogłoszeniami ! Quote
Tyśka) Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 :) Bgra chyba przejęła po mnie pałeczkę ogłoszeniową :D Świetnie, że dobra passa trwa. Niech się wiedzie Ivo! Quote
Bgra Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: :) Bgra chyba przejęła po mnie pałeczkę ogłoszeniową :D Świetnie, że dobra passa trwa. Niech się wiedzie Ivo! Tysiu w naszej metropolii łatwiej o znalezienie domu, sporo tych ogłoszeń już zrobiłam i o domki łatwiej. Do wizyt pa korzystamy z grupy, Ewa w mig pod ogłoszeniem wywołuje wizytatorów, którzy mieszkają blisko. Sama chodzę bardzo często w moim mieście. Guccio ma tani transport i dobrze się dzieje. Jednak to, że plusowe kotki tak szybko znalazły domki też mnie zaskoczyło :) Domki wybierane bardzo rozważnie. Jeżeli chcesz to spróbuję zrobić, też na Śląsk, bo mam dwa ogłoszenia wolne, wyróżnione do 24 kwietnia. 2 Quote
Tyśka) Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 3 minuty temu, Bgra napisał: Tysiu w naszej metropolii łatwiej o znalezienie domu, sporo tych ogłoszeń już zrobiłam i o domki łatwiej. Do wizyt pa korzystamy z grupy, Ewa w mig pod ogłoszeniem wywołuje wizytatorów, którzy mieszkają blisko. Sama chodzę bardzo często w moim mieście. Guccio ma tani transport i dobrze się dzieje. Jednak to, że plusowe kotki tak szybko znalazły domki też mnie zaskoczyło :) Domki wybierane bardzo rozważnie. Jeżeli chcesz to spróbuję zrobić, też na Śląsk, bo mam dwa ogłoszenia wolne, wyróżnione do 24 kwietnia. Fantastycznie, że jest taka ekipa pomocowa. Jeśli mogłabyś ogłosić to byłabym wdzięczna. Kotki siedzą od pół roku w dt, trafiły tam jako brzdące, więc żal wielki że nadal są bez domów. Z góry dziękuję w imieniu swoim i dziewczyn ze Stowarzyszenia. 1 Quote
jola&tina Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Niesamowite historie tutaj się dzieją. Też się zastanawiam - sen to czy bajka :) Quote
UlaFeta Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 To nie dzieję się naprawdę.Rano poczytam jeszcze raz. Quote
UlaFeta Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 6 godzin temu, UlaFeta napisał: To nie dzieję się naprawdę.Rano poczytam jeszcze raz. Poczytałam.Nie sen:) Guccio, który to Ivo? Możesz wstawić zdjęcie.Bury? Quote
Bgra Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 10 godzin temu, Tyśka) napisał: Fantastycznie, że jest taka ekipa pomocowa. Jeśli mogłabyś ogłosić to byłabym wdzięczna. Kotki siedzą od pół roku w dt, trafiły tam jako brzdące, więc żal wielki że nadal są bez domów. Z góry dziękuję w imieniu swoim i dziewczyn ze Stowarzyszenia. Zrobiłam ogłoszenia na Katowice, każdemu z osobna. Powodzenia kociaki :) Quote
Tyśka) Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 3 minuty temu, Bgra napisał: Zrobiłam ogłoszenia na Katowice, każdemu z osobna. Powodzenia kociaki :) Dziękuję <33 1 Quote
guccio Posted April 20, 2021 Author Posted April 20, 2021 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Poczytałam.Nie sen:) Guccio, który to Ivo? Możesz wstawić zdjęcie.Bury? Quote
Nadziejka Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Sciskam za wszystkie lapunki wiosnekowe cudenka dzieją Quote
Radek Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 16 godzin temu, guccio napisał: Przyznam,że mnie zamurowało.Do przejechania 900 km!!! Myślałam,że się przesłyszałem.Byli po pierwszej w nocy. Jestem pod wrażeniem. Quote
UlaFeta Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 1 godzinę temu, guccio napisał: Myślałam,że to dziewczyna;)skucha:) Dzięki. Quote
guccio Posted April 20, 2021 Author Posted April 20, 2021 13 minut temu, Kamila Proc napisał: mam lzy w oczach Ludzki odruch,nie sposób wzruszyć się. Quote
Bgra Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 18 minut temu, guccio napisał: Ludzki odruch,nie sposób wzruszyć się. Guccio Ty nam napisz czy odespałaś już bezsenną noc, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę pa. Quote
guccio Posted April 20, 2021 Author Posted April 20, 2021 3 minuty temu, Bgra napisał: Guccio Ty nam napisz czy odespałaś już bezsenną noc, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę pa. Wczoraj łaziłem wykonczona ale dzisiejszej nocy odespalam. 2 Quote
guccio Posted April 20, 2021 Author Posted April 20, 2021 Pani od Iwo pisała dzisiaj,że je i nawet nieśmiało próbował wejść do łóżka. 2 Quote
Recommended Posts