TZmestudio Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 5 minut temu, koja napisał: Dzień dobry :) Poproszę 15 puszek. Dziękuję za zakupy. Tylko których puszek? Jumbo czy tych mniejszych? Quote
Radek Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 34 minuty temu, TZmestudio napisał: Dzśł był nocny przymrozek. Chyba pierwszy. Czyżby delikatna sugestia ;) Quote
TZmestudio Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Czyżby delikatna sugestia ;) Raczej konsternacja jakie puszki szykować. Szczerze mówiąc nie byłem przygotowany na zakupy hurtowe, ale nie powiem że nie jest to miłe uczucie. ;) 1 Quote
Radek Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 50 minut temu, TZmestudio napisał: Szczerze mówiąc nie byłem przygotowany na zakupy hurtowe I na hurtową pracę ;) Quote
TZmestudio Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: I na hurtową pracę ;) Cała przyjemność po mojej stronie :) 1 Quote
TZmestudio Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 No i oczywiście Zapraszamy! :) Quote
Radek Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: No i oczywiście Zapraszamy! :) Przy poobiedniej herbacie :D Quote
Radek Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: i prawie nocką... Nawet zupełnie nocką :) Quote
koja Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 23 godziny temu, TZmestudio napisał: Dziękuję za zakupy. Tylko których puszek? Jumbo czy tych mniejszych? Dzień dobry :) Gapa ze mnie, nie podałam, że chodzi mi o mniejsze puszki. I jeszcze poproszę 5 szt tych mniejszych - dla równego rachunku :) Quote
TZmestudio Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 2 godziny temu, koja napisał: Dzień dobry :) Gapa ze mnie, nie podałam, że chodzi mi o mniejsze puszki. I jeszcze poproszę 5 szt tych mniejszych - dla równego rachunku :) Zaraz wyślę PW. Dziękujemy. 1 godzinę temu, Radek napisał: Ptaki będą miały wyżerkę. Tak jest. 2 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry ;) Dobry. Dopiero oczy otworzyłem. Tak dziś zaszalałem. :) Quote
TZmestudio Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 Dnia 17.11.2020 o 18:47, Livka napisał: Puszki już wiszą :) Livka, Ty mi powiedz taką rzecz: jak to się stało, że zamówiłaś domki i gwiazdki a piszesz że puszki już wiszą. To mnie dziś niepokoi. Quote
Livka Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Livka, Ty mi powiedz taką rzecz: jak to się stało, że zamówiłaś domki i gwiazdki a piszesz że puszki już wiszą. To mnie dziś niepokoi. Puszki kupiłam na poprzednim bazarku, a domki i gwiazdki na obecnym, taka sytuacja ;) Quote
TZmestudio Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 2 minuty temu, Livka napisał: Puszki kupiłam na poprzednim bazarku, a domki i gwiazdki na obecnym, taka sytuacja ;) Ty nawet nie wiesz jak taka sytuacja wpływa na moją psychikę. To powiedz mi czy te gwiazdki już wysłałem i je masz, czy też zapomniałem Ci wysłać? Bo nigdzie nie mogę znaleźć potwierdzenia. Swoją drogą napotkałem drobny problem logistyczny spowodowany takimi zamówieniami niemal hurtowymi: zabrakło mi puszek :) Bunia musiała przejść na specjalną karmę sucha i zmniejszyła się ilość zużywanych puszek. To się nazywa paść ofiarą sukcesu. Ale damy radę..... 1 Quote
Livka Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Ty nawet nie wiesz jak taka sytuacja wpływa na moją psychikę. To powiedz mi czy te gwiazdki już wysłałem i je masz, czy też zapomniałem Ci wysłać? Bo nigdzie nie mogę znaleźć potwierdzenia. Swoją drogą napotkałem drobny problem logistyczny spowodowany takimi zamówieniami niemal hurtowymi: zabrakło mi puszek :) Bunia musiała przejść na specjalną karmę sucha i zmniejszyła się ilość zużywanych puszek. To się nazywa paść ofiarą sukcesu. Ale damy radę..... Nie, babeczek jeszcze nie dostałam - spokojnie, nic się nie dzieje - bazarek jeszcze trwa, a moje ptaszki głodne nie są ;) Quote
TZmestudio Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: Nie, babeczek jeszcze nie dostałam - spokojnie, nic się nie dzieje - bazarek jeszcze trwa, a moje ptaszki głodne nie są ;) No to mam już sytuację jasna. Jutro wyjdzie przesyłka. Quote
Livka Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 17 minut temu, TZmestudio napisał: No to mam już sytuację jasna. Jutro wyjdzie przesyłka. Dziękuję - nie musisz tak się śpieszyć. Quote
TZmestudio Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 19 minut temu, Livka napisał: Dziękuję - nie musisz tak się śpieszyć. Mam w tym interes, zagraca mi w domu :) Quote
Livka Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 21 minut temu, TZmestudio napisał: Mam w tym interes, zagraca mi w domu :) A to co innego ;) Quote
Recommended Posts