Anula Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 36 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu Serce Posylam num konta Koki99 ktorej kotusia Ebi schorowana Spokojnego dnia Już przelane. Quote
Nadziejka Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 45 minut temu, Maria1957 napisał: Zaglądam, pozdrawiam i podrzucam 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy 3 godziny temu, Anula napisał: Już przelane. Dziekuje slicznie Ciociu Witajcie witajcie dziewczyny Spokojnego cieplego dzioneczka Quote
Nadziejka Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 56 minut temu, beataczl napisał: nr 7 prosze w cw Beatko Dziekuje Slicznie Dziekuje Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Zima Swieta tuz tuz Aby wszystko zle minelo Zapraszam Quote
Koki-99 Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Ojejku, ale jestem zaskoczona. Dziękuję serdecznie Kochana Nadziejko za bazarek dla Ebisi. Dziękuję bardzo, ale to bardzo cioci Anuli za cegiełkę, już mam na koncie. I jeszcze wszystkim zaglądającym i zainteresowanym bazarkiem. Jesteście Kochane :) Ebi dziś już lepiej. Po, mam nadzieję, ostatniej wizycie u weta. Jeszcze do końca tygodnia podajemy steryd i probiotyk, ale poprawę już widać gołym okiem. Cofnęły się trzecie powieki, kupka już nie wycieka z dupinki. Na szczęście cały czas ma apetyt, ale po sterydzie jest jakby spokojniejsza i więcej śpi. Jak nic się nie wydarzy, to na tym skończymy leczenie, muszę tylko w piątek zadzwonić do weta i zdać relację jak przebiegła obserwacja przez cały tydzień. Cztery tygodnie biegunki to ponad moje siły, a te wszystkie testy ponad możliwości budżetowe. Dlatego jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję. 3 Quote
Nadziejka Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Tulamy Ebusie i za zdrowko trzymamy wszytcy Spokojnej nocy lapenkom Quote
Nadziejka Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Koki a moze bys zaczarowala wstawila kramik na watus koteczkow na miau? Serdecznie prosze Moze jakas Dobraduszka kupi fantuszka? Quote
Koki-99 Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 24 minuty temu, Nadziejka napisał: Koki a moze byz zaczarowala wstawila kramik na watus koteczkow na miau? Serdecznie prosze Moze jakas Dobraduszka kupi fantuszka? Bardzo dobry pomysł :) Zaraz wrzucę link na moje wątki, te bazarkowe też. Quote
Nadziejka Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Dziekuje Kokuniu Dobrej nocy wszystkim Z wiara ze bedzie lepiej niech sie przysni i spelni Quote
Radek Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: Lucyfer czeka Zabrzmiało groźnie. 1 Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 5 godzin temu, Radek napisał: Zabrzmiało groźnie. faktycznie Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 3 godziny temu, ipw74 napisał: Nie umiem jeszcze na bazarkach, ale jeśli można podbić cenę do 10 zł, to podbijam! Witamy Dobraduszenke Witamy Z Calego Serca Mamunke Klarci Naszej Dogomaniowej Witamy Dziekuje Ogromnie Z a Wszytko Dziekuje Slonius sprzedany wiec za 16 zl Najnajpiekniejszego Wam Klaruniwo Rodzinko Zaszczyt dla mnie wszelki Dziekuje Klaniam Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 2 godziny temu, ipw74 napisał: Nie umiem jeszcze na bazarkach, ale jeśli można podbić cenę do 10 zł, to podbijam! Serce Cudne podesle num konta Koki99 ktorej jest kotusia Ebi Sloniusio juz Twoj Za chwilke posle wiadomosc pw Bardzo dziekuje Mnostwo pozdrowien dla Was posylam Quote
Koki-99 Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Pięknie dziękuję za pomoc ipw74 :) Mam nadzieję, że to będzie słoń na szczęście :) Zdrówka dla Klarci ;) 1 Quote
Radek Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: faktycznie Na szczęście to tylko książkowy Lucyfer. Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 6 minut temu, Radek napisał: Na szczęście to tylko książkowy Lucyfer. ale tez straszny Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 32 minuty temu, Radek napisał: Na szczęście to tylko książkowy Lucyfer. 25 minut temu, Kamila Proc napisał: ale tez straszny Ta ksiazka jest naprawde super kryminalem z niespodziewanym zakonczeniem ... polecam ogromnie polecam wciagajaca jest oj tak Ciekawe kiedy Kamilka zaprosi czy tez ...porwie Wujeneczka naszego na cruasanta swiezunkiego .. .hoho i na herbatke ...i czekuladke ojjj to sobie nagrabillam ... Quote
Recommended Posts