Tekla64 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Zerduszko!!! ja tam caly czas sie ucze tej dogomanii i nie bardzo umiem znalezc twoja galerie , mam nadzieje ze mi wybaczysz, mozesz mi podac linka lub nazwe? Quote
zerduszko Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Z tym to moze być prblem, bo nie mam galerii :p Takżę z obsługą dogo idzie Ci neiźle, gorzej jakbys znalazła :evil_lol: Quote
weszka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ale się kocina usadowiła! Ależ tam masz pięknie! Muszę się tam kiedyś doturlać i zobaczyć wszystko na własne oczy :) Quote
Tekla64 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Weszko mam czynne caly rok!!! i szczerze mowiac mnie sie o kazdej porze roku tu podoba, moze wlasnie dlatego tu siedze?! psiskom chyba tyz odpowiada maja co robic nie wygladaja na znudzone a ino moje ADHD ma wiecznie sily na rozne rozniste psoty,figle, ostatnio odkryl w sobie dusze lowcy-kopacza ale to tak rychtys i poluje zawziecie na myszy w ziemi ,nie zawsze tam gdzie mu wolno kopac ,a dochodzi do takiej wprawy pod czujnym okiem mistrza w kopaniu Gustawa ,ze niedlugo go przerosnie w tej dziedzinie, co mnie az tak starsznie nie cieszy. nieuzytki tak porosly ze niewidac gdzie kopie a on czesto ma tak gleboko wsadzony nos z uszami ze nie slyszy jak go wolam Hektor znowu ma faze ozywienia i lata za wszystkim z wielkim ochryplym szczekiem, a drze ta pape jak i gdzie ino moze. Zerduszko ciesze sie ze jednak az tak dobra w tej technice nie jestem i nie znalazlam nie istniejacej galerii:razz: zagladaj do mnie czesciej a moze i ciebie skusze na wizyte? Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Od kiedy znalazłam galerię, to zaglądam regularnie. I czytam, nie tylko oglądam :eviltong: A co do podróży, to ja preferuję takie do 50 km :evil_lol: Ale czasem mein najdzie i już 2 razy nad morzem byłam :-o:lol: Ps. A dlaczego tam nic nie am o psach, ino o Danielach?? Ja to bym Hektora chętnie poznała i jak się da to wymiziała. Quote
eria Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Tekla64'] a drze ta pape jak i gdzie ino moze. [/quote] nooo to jest bardzo typowe zachowanie sznupa :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Tekla64'] ciesze sie ze jednak az tak dobra w tej technice nie jestem i nie znalazlam nie istniejacej galerii:razz: [/quote] :roflt: hahaha [quote name='zerduszko'] A co do podróży, to ja preferuję takie do 50 km :evil_lol: Ale czasem mein najdzie i już 2 razy nad morzem byłam :-o:lol: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to może kiedyś się zbierzemy i hurtem do Magdy pojedziemy - no szkoda, że to aż tak daleko :placz: Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Tak i weźmy wszyscy nasze rozjazgotane psy :loveu: Moja Sadie zna sznaucery tylko przez ogrodzenie, bo to są krasnale ogrodowe ;) może w końcu pogadałaby sobie do woli, to byłaby cicho :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 my w Rybniku mamy przyjaciol i jakos nawet z dwojka malych dzieci co jakis czas nas nawiedzaja, to moze i tobie sie zachce troche przejechac ?:diabloti: ponoc coraz dluzsza jest autostrada:razz: a powietrze mam naprawde czyste.Hektor z mizianiem to tak na lezaco chetnie i jak jemu sie bardzo chce to sie nawet doprasza ale nachalny nie jest. o psach bedzie mam nadzieje na nowej stronie co to sie teraz wlasnie projektuje ino nie wiem kiedy bedzie, ale chce miec tam i ich zdjecia. no to Hektor i Nikodem sa w 100% sznupy a Tekla to taki stateczny sznup:loveu: ona krzyczy jak jest na co albo na walesajace sie wiejskie psy. Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nie twierdzę, że to jest strasznie daleko, tylko, ze ja taka leniwa :p Moja to jest takim mixem sznupa, ale charakterek ma wzorcowy.... "jestem, więc szczekam" :lol: Quote
Tekla64 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 ja mam w zasadzie zawsze jakies pastwisko wolne a ogrodzenie jest oki i czasem wykorzystuje je jako ogromne kojce wiec nie mam nic przeciwko zjazdowi z waszymi szczekunami to zalezy ino od was . moze fajnie by bylo se w realu pogadac na sapcerach i na ognisku pomyslecie moze cos z tego wyjdzie Quote
Tekla64 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Dzis Hektor chce mnie zezrec z kopytami cosik mu sie porobilo i apetyt ma wilczy!!! ozywiony tyz jakis taki ino lapy nie zawsze za nim zdazaja :razz: Quote
agbar Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Przyszlam zobaczyc jak rozmawiasz sama ze soba:evil_lol::evil_lol: Piekna sfora,cudny wnusio i obejrzalam w linku ze i okolica wspaniala:lol: Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nas po prostu z wrażenia zatyka :evil_lol: i dlatego tak cicho ;) Quote
Tekla64 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Pieknie witam i dzieki za komplemanty[w wiekszosci nie zawinione przeze mnie] a co moze nieprawde powiedzialam ze w wiekszosci gadam sama ze soba ???:evil_lol: ale ciesze sie z kazdych odwiedzin! no nic na nowych znajomych trza se zapracowac i mam nadzieje ze kiedys tych innych wpisow bedzie wiecej niz moich pogaduszek ale i tak bede se pisac bo mnie to daje duza radoche ;) co prawda wsciekam sie na swoj sprzet do zdjec i brak umiejetnosci[kompletne beztalencie] i jeszcze draznia mnie moje trzy niefotografusy ale co zrobic , nie narzekajmy i bawmy sie dalej. i mam ciuchutka nadzieje ze nie drazni was ze czasem sie wcinam w wasze galerie:roll: Quote
eria Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 pisz,Tekla, pisz, ja tu lubię wpadać i poczytać :lol: Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A które to neifotografusy - czorne? Ja tam nie robię mojej zdjęć, strasznie kiepsko wychodzą "małpkami", jeszcze jak jakis boksik czy onek, to obleci, ale czarne opierzone - strasznie :shake: Quote
Tekla64 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Borys ON mojej corci ma panike w oczach jak biore do reki komorke ,a szal stachu jak mam w reku kamere,Hektor nie bardzo lubi pozowac i z dostojenstwem sie zawsze wycofuje lub spuszcza glowe a Nikodema nie moge moim sprzetem zlapac zbyt szybki i ciekawski za to Tekla moze na rozniste sposoby a i Gustaw nie ma nic przeciwko. ja tam sie nie martwie czy dobrze wychodza , pstrykam i tyla moze jakies jedno w koncu bedzie ladne i dobre, ale lubie u innych popatrzec na ichnie cudenka i podziwiac dar bozy Quote
eria Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 marudzicie, mi się zdecydowanie lepiej fociło czarnego psa niż białego :loveu: bo czarnego się nie przepali :cool1: a to główny problem przy zdjęciach Foksiastej Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Wiesz, jak sie robi zdjecia żeby było cos ino widać, a nawet nie wie co to znaczy to całe przepalenie :evil_lol: a aparat ma się taki, że jak nie ma idealnej pogody, to same ciemne plamy widać i czasem ciężko stwierdzić, gdzie tył, a gdzie przód, o zobaczebniu nosa czy o oczu nie ma mowy, to woli sie białe :p E, to moja jest modelka, wdzięczy się do aparatu ajk głupia... w domu :angryy: Quote
malawaszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 :lol:ja też się muszę zawsze nakombinować nacmokać, natiutiać, nacośtam żeby mi któraś zapozowała :lol: Quote
Tekla64 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 ja se moge kombinowac , Hektor udaje ze nie slyszy kompletnie!!! Borys zmiata najlepiej wlasnie do piwnicy [gdyby sie nie bal tam wejsc] a Niko zaraz przylatuje i tyz guzik ze zdjecia bo wsadza nos w obiektyw.:cool3: Quote
agbar Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Tekla64'] i mam ciuchutka nadzieje ze nie drazni was ze czasem sie wcinam w wasze galerie:roll:[/quote] Mnie nie:grins:Zapraszam w skromne progi:lol: [quote name='eria']marudzicie, mi się zdecydowanie lepiej fociło czarnego psa niż białego :loveu: bo czarnego się nie przepali :cool1: a to główny problem przy zdjęciach Foksiastej[/quote] Cíemnego mego nie przepalam ale czesto biedny oczu nie ma:evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Tekla64']ja se moge kombinowac , Hektor udaje ze nie slyszy kompletnie!!! Borys zmiata najlepiej wlasnie do piwnicy [gdyby sie nie bal tam wejsc] a Niko zaraz przylatuje i tyz guzik ze zdjecia bo wsadza nos w obiektyw.:cool3:[/quote] hahah to Hektor tak jak Pepa, zresztą Luna też głuchnie jak mam aparat, dziwnym trafem szelest papierka po jakimś jedzeniu słyszą z odległości kilku kilometrów :lol: Quote
weszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ja tam sie przemieszczam na długich dystansach więc jestem gotowa do wyprawy. Nawet mam plan żeby może się zaczaić w okolicach wyjazdu na poznańską wystawę czyli w listopadzie :razz: w drodze tam albo w powrotnej :razz: Quote
Recommended Posts