Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zerduszko!!!
ja tam caly czas sie ucze tej dogomanii i nie bardzo umiem znalezc twoja galerie , mam nadzieje ze mi wybaczysz, mozesz mi podac linka lub nazwe?

Posted

Weszko
mam czynne caly rok!!! i szczerze mowiac mnie sie o kazdej porze roku tu podoba, moze wlasnie dlatego tu siedze?!
psiskom chyba tyz odpowiada maja co robic nie wygladaja na znudzone a ino moje ADHD ma wiecznie sily na rozne rozniste psoty,figle, ostatnio odkryl w sobie dusze lowcy-kopacza ale to tak rychtys i poluje zawziecie na myszy w ziemi ,nie zawsze tam gdzie mu wolno kopac ,a dochodzi do takiej wprawy pod czujnym okiem mistrza w kopaniu Gustawa ,ze niedlugo go przerosnie w tej dziedzinie, co mnie az tak starsznie nie cieszy.
nieuzytki tak porosly ze niewidac gdzie kopie a on czesto ma tak gleboko wsadzony nos z uszami ze nie slyszy jak go wolam
Hektor znowu ma faze ozywienia i lata za wszystkim z wielkim ochryplym szczekiem, a drze ta pape jak i gdzie ino moze.

Zerduszko
ciesze sie ze jednak az tak dobra w tej technice nie jestem i nie znalazlam nie istniejacej galerii:razz:
zagladaj do mnie czesciej a moze i ciebie skusze na wizyte?

Posted

Od kiedy znalazłam galerię, to zaglądam regularnie. I czytam, nie tylko oglądam :eviltong:
A co do podróży, to ja preferuję takie do 50 km :evil_lol: Ale czasem mein najdzie i już 2 razy nad morzem byłam :-o:lol:

Ps. A dlaczego tam nic nie am o psach, ino o Danielach?? Ja to bym Hektora chętnie poznała i jak się da to wymiziała.

Posted

[quote name='Tekla64'] a drze ta pape jak i gdzie ino moze.

[/quote]
nooo to jest bardzo typowe zachowanie sznupa :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tekla64']
ciesze sie ze jednak az tak dobra w tej technice nie jestem i nie znalazlam nie istniejacej galerii:razz:
[/quote]

:roflt: hahaha

[quote name='zerduszko']
A co do podróży, to ja preferuję takie do 50 km :evil_lol: Ale czasem mein najdzie i już 2 razy nad morzem byłam :-o:lol:
[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to może kiedyś się zbierzemy i hurtem do Magdy pojedziemy - no szkoda, że to aż tak daleko :placz:

Posted

Tak i weźmy wszyscy nasze rozjazgotane psy :loveu: Moja Sadie zna sznaucery tylko przez ogrodzenie, bo to są krasnale ogrodowe ;) może w końcu pogadałaby sobie do woli, to byłaby cicho :evil_lol:

Posted

my w Rybniku mamy przyjaciol i jakos nawet z dwojka malych dzieci co jakis czas nas nawiedzaja, to moze i tobie sie zachce troche przejechac ?:diabloti:
ponoc coraz dluzsza jest autostrada:razz:
a powietrze mam naprawde czyste.Hektor z mizianiem to tak na lezaco chetnie i jak jemu sie bardzo chce to sie nawet doprasza ale nachalny nie jest.
o psach bedzie mam nadzieje na nowej stronie co to sie teraz wlasnie projektuje ino nie wiem kiedy bedzie, ale chce miec tam i ich zdjecia.

no to Hektor i Nikodem sa w 100% sznupy a Tekla to taki stateczny sznup:loveu:
ona krzyczy jak jest na co albo na walesajace sie wiejskie psy.

Posted

ja mam w zasadzie zawsze jakies pastwisko wolne a ogrodzenie jest oki i czasem wykorzystuje je jako ogromne kojce wiec nie mam nic przeciwko zjazdowi z waszymi szczekunami to zalezy ino od was .

moze fajnie by bylo se w realu pogadac na sapcerach i na ognisku
pomyslecie moze cos z tego wyjdzie

Posted

Przyszlam zobaczyc jak rozmawiasz sama ze soba:evil_lol::evil_lol:
Piekna sfora,cudny wnusio i obejrzalam w linku ze i okolica wspaniala:lol:

Posted

Pieknie witam i dzieki za komplemanty[w wiekszosci nie zawinione przeze mnie]

a co moze nieprawde powiedzialam ze w wiekszosci gadam sama ze soba ???:evil_lol:
ale ciesze sie z kazdych odwiedzin! no nic na nowych znajomych trza se zapracowac i mam nadzieje ze kiedys tych innych wpisow bedzie wiecej niz moich pogaduszek ale i tak bede se pisac bo mnie to daje duza radoche ;)
co prawda wsciekam sie na swoj sprzet do zdjec i brak umiejetnosci[kompletne beztalencie] i jeszcze draznia mnie moje trzy niefotografusy ale co zrobic , nie narzekajmy i bawmy sie dalej.

i mam ciuchutka nadzieje ze nie drazni was ze czasem sie wcinam w wasze galerie:roll:

Posted

A które to neifotografusy - czorne? Ja tam nie robię mojej zdjęć, strasznie kiepsko wychodzą "małpkami", jeszcze jak jakis boksik czy onek, to obleci, ale czarne opierzone - strasznie :shake:

Posted

Borys ON mojej corci ma panike w oczach jak biore do reki komorke ,a szal stachu jak mam w reku kamere,Hektor nie bardzo lubi pozowac i z dostojenstwem sie zawsze wycofuje lub spuszcza glowe a Nikodema nie moge moim sprzetem zlapac zbyt szybki i ciekawski
za to Tekla moze na rozniste sposoby a i Gustaw nie ma nic przeciwko.
ja tam sie nie martwie czy dobrze wychodza , pstrykam i tyla moze jakies jedno w koncu bedzie ladne i dobre, ale lubie u innych popatrzec na ichnie cudenka i podziwiac dar bozy

Posted

marudzicie, mi się zdecydowanie lepiej fociło czarnego psa niż białego :loveu: bo czarnego się nie przepali :cool1: a to główny problem przy zdjęciach Foksiastej

Posted

Wiesz, jak sie robi zdjecia żeby było cos ino widać, a nawet nie wie co to znaczy to całe przepalenie :evil_lol: a aparat ma się taki, że jak nie ma idealnej pogody, to same ciemne plamy widać i czasem ciężko stwierdzić, gdzie tył, a gdzie przód, o zobaczebniu nosa czy o oczu nie ma mowy, to woli sie białe :p

E, to moja jest modelka, wdzięczy się do aparatu ajk głupia... w domu :angryy:

Posted

ja se moge kombinowac , Hektor udaje ze nie slyszy kompletnie!!!
Borys zmiata najlepiej wlasnie do piwnicy [gdyby sie nie bal tam wejsc] a Niko zaraz przylatuje i tyz guzik ze zdjecia bo wsadza nos w obiektyw.:cool3:

Posted

[quote name='Tekla64']

i mam ciuchutka nadzieje ze nie drazni was ze czasem sie wcinam w wasze galerie:roll:[/quote]

Mnie nie:grins:Zapraszam w skromne progi:lol:

[quote name='eria']marudzicie, mi się zdecydowanie lepiej fociło czarnego psa niż białego :loveu: bo czarnego się nie przepali :cool1: a to główny problem przy zdjęciach Foksiastej[/quote]

Cíemnego mego nie przepalam ale czesto biedny oczu nie ma:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tekla64']ja se moge kombinowac , Hektor udaje ze nie slyszy kompletnie!!!
Borys zmiata najlepiej wlasnie do piwnicy [gdyby sie nie bal tam wejsc] a Niko zaraz przylatuje i tyz guzik ze zdjecia bo wsadza nos w obiektyw.:cool3:[/quote]

hahah to Hektor tak jak Pepa, zresztą Luna też głuchnie jak mam aparat, dziwnym trafem szelest papierka po jakimś jedzeniu słyszą z odległości kilku kilometrów :lol:

Posted

Ja tam sie przemieszczam na długich dystansach więc jestem gotowa do wyprawy. Nawet mam plan żeby może się zaczaić w okolicach wyjazdu na poznańską wystawę czyli w listopadzie :razz: w drodze tam albo w powrotnej :razz: