Saththa Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Magda dasz dasz :) Powoli oby do przodu ;) 1 Quote
Tekla64 Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 nie wiem jak dodac zdjecia nie wiem jak was odnalezc ale moze pomalu dojde do pewnych rzeczy w kazdym razie zyjemy , znaczy zyje to co ze sfory zostalo i ma sie calkiem dobrze poza tym ze maly barbarzynca robi im problemy, klepiac z calej sily , ganiajac z kijami roznistymi a i czasem przejezdzajac czy to samochodem czy wozkiem ale za to dokarmia czym ino sie da . stado kaczek rosne gesiki tyz rosna, swiniaki rozwijaja sie prawidlowo zielen nas zabija a grzyby se rosna wiec wsio jest oki Quote
Saththa Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Magda obrazek jak kiedyś; klikasz na ten obrazek "obrazka/zdjecia" jak posta piszesz. drugi rząd od lewej 11 ikona :) Grzybki piekne widziałam u Margi ;) Jak Ty mówisz o wnuczce hhahahah :megagrin: Quote
Margi Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Sandra,mała Ala jest teraz na tym etapie,że patrzy ci w oczy,wie że nie wolno a i tak swoje zrobi. :eviltong: Quote
Saththa Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Nie chcę głupio porównywać ale znam to :evil_lol: Quote
Margi Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Widać są na tym samym etapie. :evil_lol: 1 Quote
wilczy zew Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Magda musisz przetrzymać małego barbarzyńcę! Fajnie,że jesteś :) Quote
Tekla64 Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 aktualnie walczymy o zycie dwoch kozlat, blizniakow odrzuconych przez mamusie, z jednym idzie calkiem dobrze i swietnie sie dogaduje Mietek z Dona ,Nikiem i Ala , gorzej jest z Mela ale nadal zyje i ma wole walki a Ala wyjatkowo delikatna jest wobec niej , Dona niestety nie, wystarczy ze ja lize a ta pada jak kloda kozy sie podobnie jak krowy doi a myslalam ze to wyzsza szkola jazdy nie wiem kiedy powstawiam zdjecia ale calkiem kolorowo sie u nas porobilo, ptactwo domowe to jedna bajka ale do danieli dolaczyly barany i owce sztuk 5 i trzy kozy na tymczasie a ze sie wzie;y i rozmnozyly to mamy juz 6 koz w tym jedna w domu na razie mam nadzieje jedno co mnie okropne dziwi to to ze w listopadzie spiewaja ptaki!!! Quote
Margi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Fajnie,że jesteś. Ptaszki śpiewają u nas też a to świadczy o tym,że zima jeszcze daleko. :fadein: Czekamy na zdjęcia i życzymy małej kózce zdrówka. Quote
Saththa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Aaaaaa Magda!! jednak Kozy :lol: Ja wiem, ze Moni chciała ale chyba jedną chciała co? I Barany? i Owce? i co to znaczy ze jedna jest w domu ? :D Tak dosłownie ? :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 tak jest w domu bo ja pogniotly szelmy i nie jest mobilna niestety ale mam nadzieje ze idzie ku dobremu, pierwsza kozka urodzila sie 23,10 bez problemow mimo ze po raz pierwszy rodzila a blizniaki urodzily sie 26.10 i mala byla top fit wiec nie zauwazylam ze jednak nie cycka, mimo ze latal i szukala u mamy zyciodajnego plynu, za to Mietus od poczatku byl slaby i nie dobieral sie sam do cyca a mamusia go ignorowala kompletnie wiec byl podstawiany a koza trzymana by sie napil i Mietus dal se swietnie rade , dzis lata i jest tylko dokarmiany w domu , a Mela po dobie chciala nam zejsc z glodu i wyziebienia no i pewnie z tego ze ja pogniotly,, dzis razno domaga sie zarcia i pieszczot, jest ciekawsk a ale nadal malo mobilna niestety co mnie bardzo martwi ale sie nie poddaje. a kozy i owce nie sa nasze ino w tymczasie bo kumplowi notorycznie psy zagryzaly wiec nim se nie zrobi tak by byly bezpieczne i zaopiekowane to beda u nas Quote
Saththa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Aaaa rozumiem. To teraz czekam na zdjęcia :P I 3mam za Młoda kozke kciuki! Quote
Tekla64 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 troche zdjec jest na fb bo tu mi sie nie udalo wstawic Quote
jambi Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 cześć Magduś :) witam się po absencji :mdrmed: Quote
WATACHA Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Fajnie, że u Was w porządku, aczkolwiek mogłabyś zaglądać częściej :grins: Quote
jambi Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Czyli że Magda zagląda tu równie często jak ja albo nawet częściej? ;-) Quote
wilczy zew Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Czyli że Magda zagląda tu równie często jak ja albo nawet częściej? ;-) Dokładnie,zarobiona jest. Quote
jambi Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Oj tam, Magda nawet jak zarobiona była to na dogo zawsze zaglądała, no chyba że zaistniał był problem z internetem ;-) Quote
Margi Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Magda nie lubi nowego dogo i nie bardzo może się w nim połapać.Poza tym zajmowanie się wnuczką pochłania jej cały czas.No i ma przecież zwierzęta. Quote
jambi Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Bardzo dużo to ona zawsze zawsze miała :-P A nie lubienie nowego dogo jestem w stanie zrozumieć ;-) Quote
Recommended Posts