Aldrumka Posted October 13, 2020 Author Posted October 13, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: A tutaj ruch spory :) Po zaproszeniach dziewczyny zaglądają Quote
Aldrumka Posted October 13, 2020 Author Posted October 13, 2020 30 minut temu, Nadziejka napisał: Wedrujemy To bluzeczka za duża ? Quote
Radek Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 58 minut temu, TZmestudio napisał: Zapraszam przed snem :) Wcześnie dzisiaj. Quote
TZmestudio Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 8 minut temu, Radek napisał: Wcześnie dzisiaj. Dzień pełen wrażeń. Bunia ma zapalenie otrzewnej i walczymy kolejny dzień. Jestem już zmęczony kolejnymi problemami i czasami baterie szybciej mi się kończą. Tak jak dzisiaj. Quote
Aldrumka Posted October 13, 2020 Author Posted October 13, 2020 9 minut temu, TZmestudio napisał: Dzień pełen wrażeń. Bunia ma zapalenie otrzewnej i walczymy kolejny dzień. Jestem już zmęczony kolejnymi problemami i czasami baterie szybciej mi się kończą. Tak jak dzisiaj. O jej, biedna Bunia a Ty z nią Quote
Aldrumka Posted October 14, 2020 Author Posted October 14, 2020 7 godzin temu, mila-ada napisał: Podnoszę z zaproszenia Dzięki Quote
Radek Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Zapraszam jeszcze przed Radkiem :) To tylko dlatego, że w środy później wstaję :) Quote
TZmestudio Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: To tylko dlatego, że w środy później wstaję :) Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Belfra. :) Quote
Wiedźma Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 8 minut temu, TZmestudio napisał: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Belfra. :) Nie ma Dnia Belfra, żeby rozbestwionym nierobom w głowach się nie poprzewracało! Jest Dzień Edukacji Narodowej (za przeproszeniem)! Quote
elik Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 18 godzin temu, Aldrumka napisał: dziękuje, rezerwuję do jutra do 20:00; narzutka jest u córki i nie wiem kiedy będzie mogła podać wymiary Ok dzięki, poczekam :) Quote
elik Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 17 minut temu, Wiedźma napisał: Nie ma Dnia Belfra, żeby rozbestwionym nierobom w głowach się nie poprzewracało! Ojjjj czemu tak brzydko o Belfrach? Są grupy, które znacznie bardziej zasługują na takie słowa. Quote
Aldrumka Posted October 14, 2020 Author Posted October 14, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Ojjjj czemu tak brzydko o Belfrach? Są grupy, które znacznie bardziej zasługują na takie słowa. To chyba było ironicznie z przytykiem do władz Quote
Radek Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 4 godziny temu, TZmestudio napisał: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Belfra. :) Dziękuję Dzieci dzisiaj zrobiły prezent i nie przyszły do szkoły :) Miałem czas nadgonić zaległości i jeszcze udało się wcześniej wyjść :) 4 godziny temu, Wiedźma napisał: Jest Dzień Edukacji Narodowej (za przeproszeniem)! Mimo, że jest od lat, to i tak stara nazwa gdzieś tam w głowach siedzi :) Quote
elik Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 3 godziny temu, Aldrumka napisał: To chyba było ironicznie z przytykiem do władz :) Quote
TZmestudio Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Dziękuję Dzieci dzisiaj zrobiły prezent i nie przyszły do szkoły :) Miałem czas nadgonić zaległości i jeszcze udało się wcześniej wyjść :) Czyli dzieci odpowiednio uczciły ten dzień :) Quote
Recommended Posts