Nadziejka Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Dokladam Cegielenki w pierwszy post kochani Tobiaszek biedniusi Bardzo dziekuje wyslalam do Livki 30 zl Cegielenki i juz sa na koncie Livkowym Doslalam dzis 21 lipiec 30 zl 70 gr , razem z kramku 60 zl 70 gr plus nadplata od Hanusi haniabor 13 zl razem wiec z kramku 73 zl z gr Cegielka Zycia 10 zl Ciocia Nesiowata Dziekuje Stokroc! mam na koncie! Cegielka Zycia 5 zl GatoNegro22 dziekujemy! mam na koncie Cegielka Zycia 5 zl GatoNegro22 dziekujemy! mam na koncie Cegielka Zycia 5 zl Wujek Radek Dziekuje pieknie mam na koncie Cegielka Zycia 5 zl Wujenek Radek Dziekuje pieknie mam na koncie Rozliczonko haniabor licytuje Num 5 a ksiazka ,,Zycie po smierci,, za 5 zl mam na koncie dziekuje plus 13 zl nadplaty! Ania sue licytuje Num 1 b za wywol bluza ciepla Hause szara 4 zl 70 gr Num 2 b zestaw 3 mydelka luksja , dwa jabluszkowe plus jedno kremowe za wywol 6 zl Koki99 kupila mam na koncie dziekuje Num 3 majtaski za 3 zl Num 3 a skarpetunki 2 zl Num 10 kawa tchibo pol kg 10 zl Zapraszam serduchem Dobreduszki na kramik kolejny dla Tobiaszka Tobcia Tobisia kramik potrwa do 15 lipca godz 22.00 Cioci,Babci Wujkowi i Mamusi , moze Dobraduszka skusi? Tobis niewidomy maluni dziateczek juz u Szafirkow Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 1 tuniczka zlota firma Promod uzywana dlugo oj dlugo stan bardzo dobry moze byc i na szczuplenka osobke cala zlociutenka ,troszke sie rozcuaga rozmiar 40 -42 wymary szerokosc ramiona plecy 56 cm szerokosc w dole 48 cm dlugosc od ramion 77 cm dlugosc rekawka 44 cm szerokosc rekawka 14 cm ale ma waskie dosc rekawki cena kup teraz 1 zl Num 1 a bluzeczka kolor ciemny granat uzywana stan b dobry wymiary zdjecia wyszly takie male .. gumeczka pod biustem i koroneczka wstawiona cena kup teraz 0,50 gr Num 1 b bluza ciepla Hause uzywana , kolor szary z bialymi napisami stan bardzo dobry modna mlodziezoweczka wymiary cena wywol 4 zl 70 gr Ania sue za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 2 filizanuska z talerzykiem biala niezwykla stan idealny cera kup teraz 12 zl ! obnizeczka nowa cena wywol 9 zl Num 2 b zestaw mydelek Luksja 3 sztuki po 100 gram cena wywol 6 zl Ania sue za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 3 majtasky w serduszka zielone nowe rozmiar duze L ale to raczej xl wymiary szerokosc bez rozciagania 39 cm dlugosc od gumki w dol 24 cm cena kup teraz ile Dobraduszka zaproponuje kupila Koki99 za 3 zl! dziekuje pieknie Num 3 a skarpetunie krotkie damskie mlodziezowe kolor jasny lila rozmiar 39-42 cena kup teraz ile Dobraduszka zaproponuje kupila Koki99 za 2 zl dziekuje dziekuje Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 4 kawa mielona Tchiba ! 500 gram cena kup teraz 10 zl Kupila Koki99 dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 5 ksiazka o Einstejnie polecam polecam stan idealny okladka miekka stron 288 cena kup teraz Ile Dobraduszka zaproponuje Num 5 a ksiazka,,Zycie po smierci,, stn dobry kartenki rowne okladka twarda cena kup teraz Ile Dobraduszka zaproponuje haniabor za 5 zl dziekuje pieknie Num 5 b ksiazka ,,Drogi Evanie Hansenie,, na podstawie musicalu stan bardzo dobry stron 352 cena kup teraz 7 zl obnizka nowa cena wywol 3 zl opis Samotny niesmialy Evans za namowa terapeuty,pisze do siebie listy..jeden zz tych listow przypadkiem trafia w rece Connora ,szkolnego buntownika Evan jest przerazony...wkrotce potem Connor popelnia samobojstwo a odnaleziony przy nim list,zostaje wziety za niewyslana wiadomosc do Evana... klamstwo odmienia jego, Evana zycie ... Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 6 budyniek czekoladowy expressowy cena wywol 1 zl Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 7 piekne poncho damskie z golfem i fredzelkami kolor szary sliczne ,rozmiar uniwersalny chodzilam dosc duzo ale stan bardzo dobry , piekne firma Reserved na osobe szczuplutenka bedzie cudne i na postawniejsza tez tutaj zdjecia dwa przykladowe z google cena wywol ile Dobraduszka zaproponuje https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enPL871PL871&q=ponczo+szare+firma+reserved&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjQyZiN6qvoAhWPepoKHc6iC0cQsAR6BAgBEAE&biw=1536&bih=754#imgrc=-fFrh59l6XTlZM Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 8 biale serce ceramika 1 sztuka cudne i na prezenta dosc spore bardzo piekne stan idelany kup teraz 4 zl obnizeczka nowa cena wywol 3 zl! Num 8 a kubeczek ceramika duzy wysoki uzywany cena kup teraz 0.50 gr Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 9 ksiazka ,,Kochane Lato z Radiem,, cos fantastycznego moze byc na prezenta dla calej rodzinki stan idealny stron 384 mnostwo zdjec polecam serdecznie cena kup teraz 19 zl obnizeczka nowa cena wywol 10 zl! Od ponad czterdziestu lat w czasie wakacji kilka milionów ludzi słucha Programu Pierwszego Polskiego Radia i Lato z Radiem! Audycja bije rekordy radiowej popularności. Na koncertach w plenerze gromadzi kilkaset tysięcy widzów. Rok w rok. Od dwudziestu pięciu lat jej kierownikiem i prawdziwą gwiazdą jest popularny dziennikarz a zarazem doskonały szef Roman Czejarek, który teraz, nie po raz pierwszy, przeistoczył się w autora książki. W 1991 roku, gdy ówczesny Dyrektor Pierwszego Programu Polskiego Radia Krzysztof Michalski zaproponował mu kierowanie Latem z Radiem, miał tylko dwadzieścia pięć lat i byłem młodym dziennikarzem, który z lokalnej rozgłośni Polskiego Radia w Szczecinie przeniósł się do centrali w Warszawie, a Lato z Radiem znał głównie z opowiadań swojej mamy... Jak przebiegała tamta rozmowa? I dlaczego padły wtedy pamiętne słowa: „Albo coś pan z tym zrobi, panie Romku, dobrego, albo trzeba będzie to jakoś po cichu… zlikwidować”? „Wszystko czego dotykałem w Lecie z Radiem było symbolem. Strofy dla Ciebie i legendarny Krzysztof Kolberger. Kukułka i niezwykła Krystyna Czubówna. Nawet Paskuda z Zalewu Zegrzyńskiego wydawał się nie do ruszenia. Ale jak zrobić zmiany, nie przeprowadzając zmian?! Gdyby ktoś powiedział mi wtedy, że zwiążę się z Latem z Radiem na ćwierć wieku z pewnością bym nie uwierzył!” – wspomina Roman Czejarek. To dwadzieścia pięć lat z Latem z radiem to pół życia Romana Czejarka, który swoim lekkim piórem, genialną pamięcią, umiejętnością opowiadania anegdot i wielkim archiwum fotograficznym postanowił podzielić się z Czytelnikami. I spróbować odpowiedzieć na pytanie, gdzie tkwi tajemnica tego sukcesu? Co tak magicznego jest w Lecie z Radiem, że poświęcono mu wiele prac magisterskich. Dlaczego wiosną każdego roku polskie gwiazdy i ich menedżerowie stają na głowie, by wystąpić na koncertach Lata z Radiem? „W tym czasie dzięki pracy w Radiowej Jedynce poznałem wszystkie gwiazdy polskiej estrady. Z jednej strony Maryla Rodowicz, Krzysztof Krawczyk, Seweryn Krajewski, Budka Suflera, Perfect, Czerwone Gitary, Urszula, Kora, Lady Pank czy Andrzej Krzywy i De Mono, z drugiej Jacek Stachursky, Afromental, Sylwia Grzeszczak, Andrzej Piaseczny, Ania Rusowicz, Bracia albo Myslovitz. A do tego (wiem, że teraz niektórzy się skrzywią) Bayer Ful. Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 Num 10 zestaw maseczek niebieskich sztuk 4 nie sa z materialu cena wywol ile Dobraduszka zaproponuje Quote
Nadziejka Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 Witaj Oleneczko dziekuje za wszystko pozdrawiam Zapraszamy z calego serducha Milego dzioneczka zyczymy z Nadziejkowa jade do pracki Quote
Koki-99 Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Czy te majciochy mogłabyś Kochaniutka zmierzyć bez rozciągania? Przy gumce u góry i przez środek z góry na dół. 1 Quote
Nadziejka Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 3 godziny temu, Koki-99 napisał: Czy te majciochy mogłabyś Kochaniutka zmierzyć bez rozciągania? Przy gumce u góry i przez środek z góry na dół. Witaj Kokuniu Witaj Kamilko Serce juz zmierzylam 39 cm bez rozciagania szerokosci dlugosci od gumki 24 cm moze sie pomylili z meteczka boc one sa jak xl zapraszamy nocka serdecznie ogromnie wyslalam ok 30 zaproszen moze jeszcze zajrzy wiecej Dobrychduszek ? Quote
Nadziejka Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 Juz uzupelniam rozmiary wymiary tuniczki zlotej i majtaskow Quote
Nadziejka Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 7 minut temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia i polecam numer 9. !Jest jest i nasz Wujcio 1 Quote
Radek Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 2 minuty temu, Nesiowata napisał: Podrzucę z rana... A myślałem, że uda się dziś obudzić bazarek. Quote
Nesiowata Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 19 minut temu, Radek napisał: A myślałem, że uda się dziś obudzić bazarek. Widać płonne nadzieje. Quote
Koki-99 Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Poproszę: majciochy za 3 zł skarpetunie za 2 zł i.... kawusię, bo kawusi nigdy dość :) Co prawda piję inną, ale sobie mieszankę zrobię, a co. 1 Quote
Recommended Posts