jola&tina Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 Dnia 24.06.2020 o 18:45, Besia11 napisał: Dzień dobry, proszę cegiełkę za 20 zł, :) konto mam, te co ostatnio ? zapłacę pod koniec miesiąca . Cegiełki już na koncie. Baaaaardzo dziękuję Quote
jola&tina Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 31 minut temu, UlaFeta napisał: Lecimy:) Lecimy do łóżeczka :) Dobrej nocy! Quote
Tyśka) Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Dnia 3.07.2020 o 22:40, jola&tina napisał: Nie spacer :( Dlatego wychodzę z psem sąsiadki - sąsiadka zadowolona, pies średnio, ja nie narzekam :) Czemu pies średnio? :D Jak we Wrocławiu mieszkałam to wyprowadzałam parę psów. Tutaj psiarzy jest w bród, ludzie też żyją spokojnie i chętnie chodzą na spacer, nikt nie potrzebuje pomocy :( Chyba muszę szybciej życiowo się ogarnąć i wziąć tymczasa... Quote
jola&tina Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Czemu pies średnio? :D Jak we Wrocławiu mieszkałam to wyprowadzałam parę psów. Tutaj psiarzy jest w bród, ludzie też żyją spokojnie i chętnie chodzą na spacer, nikt nie potrzebuje pomocy :( Chyba muszę szybciej życiowo się ogarnąć i wziąć tymczasa... Średnio, bo sunia wolałaby wychodzić ze swoją panią. Sunia jest już seniorką, ma swoje przyzwyczajenia, jest uparta, nie słyszy, więc moja słowna perswazja na nią nie działa. Ale to bardzo kochany i mądry piesiu :) Quote
Tyśka) Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 2 godziny temu, jola&tina napisał: Średnio, bo sunia wolałaby wychodzić ze swoją panią. Sunia jest już seniorką, ma swoje przyzwyczajenia, jest uparta, nie słyszy, więc moja słowna perswazja na nią nie działa. Ale to bardzo kochany i mądry piesiu :) Ach, no tak, to wiele wyjaśnia :) Senior ma swoje prawa. 1 Quote
jola&tina Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 Ja też hopsi i zapraszam, bo wkrótce kończymy bazarek! Quote
jola&tina Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: pojutrze dopiero Ale czas szybko leci, już wkrótce pojutrze będzie jutro :) Quote
UlaFeta Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Dzis znow mało zawału nie dostałam.Kot sąsiada w akcji:( Zrobiłam zdjecie. Quote
Kamila Proc Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 10 minut temu, UlaFeta napisał: Dzis znow mało zawału nie dostałam.Kot sąsiada w akcji:( Zrobiłam zdjecie. daj Quote
UlaFeta Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: daj Nie umiem wstawiac zdjec:(Bym musiala wyslac do Joli. Quote
Kamila Proc Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 24 minuty temu, UlaFeta napisał: Nie umiem wstawiac zdjec:(Bym musiala wyslac do Joli. narobilas apetytu Quote
UlaFeta Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 14 minut temu, Kamila Proc napisał: narobilas apetytu Jak sie szefowa pokaze to zapytam.:-D Quote
jola&tina Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 26 minut temu, UlaFeta napisał: Jak sie szefowa pokaze to zapytam.:-D Kto pyta nie błądzi :) Ślij. A co ten kot wyczyniał? Quote
Recommended Posts