Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY ROZLICZONY. II Wiosenna Aukcja Sztuki Pięknej. Do 24 maja godz. 21:00 czasu dogo.

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, rozi napisał:

No właśnie, trzebaby osobno dokupić.

I wyszło by jeszcze drożej.

34 minuty temu, elik napisał:

Dobry i oby cały, aż do wieczora  :)

A nawet do później nocy.

Posted

Aśka 7 zdecyduj może by ktoś kupił  to bedzie wiecej dla tej Lali na prawde przeraza mnie ze ona sie zacznie dusić  na razie charcha i dlatego jestem taka nerwowa moze to by ktoś wziął jest to srebro i kamienie a nie szkiełka czy koraliki.  Cene zrób ty bo nie mam pojęcia z cenami zawsze ,mam z tym problem.

Posted
5 minut temu, Aska7 napisał:

Pewnie, że można. Wisiorek jest piękny.

Super  :)  W takim razie zaraz dołożę do I-szej strony, tylko jeszcze potrzebna cena..

3 minuty temu, Aska7 napisał:

No nie wiem, jakie ceny. Zaproponuj coś. Żeby chociaż koszt materiału pokryć.

Madzia decyduj i to szybko. Musisz podjąć decyzję Ty, bo przecież nikt nie wie jaka jest cena materiału. Dodaj do tego ile uważasz i będzie C.W.

• Like 1
Posted

No już jestem więc jedno i drugie po 25 no tyle srbro i kamyczki może ktoś by przebił to też jest srebro próby 925 , kryształ ametystu naturalny nie szlifowany , kolczyki też próba 925 dwa niebieskie agaty i 10 szafirków jasnych i cimnych , w ogóle cud sie stał znalazłam przychodnię z cienkim endoskopem i operacja do 1000 z czyli prawie o połowę taniej tak się ucieszyam ze jednak to zbiorę .

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

w ogóle cud sie stał znalazłam przychodnię z cienkim endoskopem i operacja do 1000 z czyli prawie o połowę taniej tak się ucieszyam ze jednak to zbiorę .

To dobra wiadomość. To ja wisiorek z ametystem za 40.00 poproszę.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Aska7 napisał:

To dobra wiadomość. To ja wisiorek z ametystem za 40.00 poproszę.

No sie dzieje  :) Jeszcze nie dołożyłam do fantów, a już licytacja leci  :)  Super dzięki      1126801652_dajekwiat.gif.03818b824fec2f8e91c51036c5f67501.gif

Lecę wstawić jako fant i od razu zapisać     biegnie.jpg.6a2f30c4cd5bff2f4a6e16c52a152443.jpg

• Like 1
Posted
2 godziny temu, themagda napisał:

No już jestem więc jedno i drugie po 25 no tyle srbro i kamyczki może ktoś by przebił to też jest srebro próby 925 , kryształ ametystu naturalny nie szlifowany , kolczyki też próba 925 dwa niebieskie agaty i 10 szafirków jasnych i cimnych , w ogóle cud sie stał znalazłam przychodnię z cienkim endoskopem i operacja do 1000 z czyli prawie o połowę taniej tak się ucieszyam ze jednak to zbiorę .

Madziu przeczytaj PW i odpowiedz.

Posted

dzis sie do niczego nie nadaję Elik odpisałam na pw ale mam 533 cukru i jestem półprzytomna a zjadłam tylko drozdżówkę nic wiecej nie dam rady dzis pomierzyć moze jutro.

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

dzis sie do niczego nie nadaję Elik odpisałam na pw ale mam 533 cukru i jestem półprzytomna a zjadłam tylko drozdżówkę nic wiecej nie dam rady dzis pomierzyć moze jutro.

Magda z takim cukrem to Ty do szpitala się nadajesz!  Czemu zjadłaś tylko drożdżówkę????   Dlaczego nie dbasz o siebie????   Masz psy i jesteś za nie odpowiedzialna, musisz o siebie dbać. Co z psami, gdy Ty nie będziesz w stanie opiekować się nimi??? 

Posted

Będę w stanie bardzo rzadko coś mnie tak zwala z nóg , kiedys zwykły jogurt tak mnie powalił ja uważam ale czasem tak mnie korci zeby jugurt czy drozdżówkę nieczęsto grzeszę na szczęscie ale sie zdarza , już jutro śladu po tym moim łakomstwe nie będzie to chwilowe nornmalni eostatnio mam małe cukry bywało ze tyle miałam na czczo i to codziennie ale to rok temu teraz to jest ok , pieski nie ucierpiały

Posted
1 minutę temu, themagda napisał:

Będę w stanie bardzo rzadko coś mnie tak zwala z nóg , kiedys zwykły jogurt tak mnie powalił ja uważam ale czasem tak mnie korci zeby jugurt czy drozdżówkę nieczęsto grzeszę na szczęscie ale sie zdarza , już jutro śladu po tym moim łakomstwe nie będzie