Radek Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 2 godziny temu, rozi napisał: No właśnie, trzebaby osobno dokupić. I wyszło by jeszcze drożej. 34 minuty temu, elik napisał: Dobry i oby cały, aż do wieczora :) A nawet do później nocy. Quote
themagda Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Aśka 7 zdecyduj może by ktoś kupił to bedzie wiecej dla tej Lali na prawde przeraza mnie ze ona sie zacznie dusić na razie charcha i dlatego jestem taka nerwowa moze to by ktoś wziął jest to srebro i kamienie a nie szkiełka czy koraliki. Cene zrób ty bo nie mam pojęcia z cenami zawsze ,mam z tym problem. Quote
Aska7 Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 No nie wiem, jakie ceny. Zaproponuj coś. Żeby chociaż koszt materiału pokryć. 1 Quote
elik Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 5 minut temu, Aska7 napisał: Pewnie, że można. Wisiorek jest piękny. Super :) W takim razie zaraz dołożę do I-szej strony, tylko jeszcze potrzebna cena.. 3 minuty temu, Aska7 napisał: No nie wiem, jakie ceny. Zaproponuj coś. Żeby chociaż koszt materiału pokryć. Madzia decyduj i to szybko. Musisz podjąć decyzję Ty, bo przecież nikt nie wie jaka jest cena materiału. Dodaj do tego ile uważasz i będzie C.W. 1 Quote
themagda Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 No już jestem więc jedno i drugie po 25 no tyle srbro i kamyczki może ktoś by przebił to też jest srebro próby 925 , kryształ ametystu naturalny nie szlifowany , kolczyki też próba 925 dwa niebieskie agaty i 10 szafirków jasnych i cimnych , w ogóle cud sie stał znalazłam przychodnię z cienkim endoskopem i operacja do 1000 z czyli prawie o połowę taniej tak się ucieszyam ze jednak to zbiorę . Quote
Aska7 Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: w ogóle cud sie stał znalazłam przychodnię z cienkim endoskopem i operacja do 1000 z czyli prawie o połowę taniej tak się ucieszyam ze jednak to zbiorę . To dobra wiadomość. To ja wisiorek z ametystem za 40.00 poproszę. 1 Quote
elik Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: To dobra wiadomość. To ja wisiorek z ametystem za 40.00 poproszę. No sie dzieje :) Jeszcze nie dołożyłam do fantów, a już licytacja leci :) Super dzięki Lecę wstawić jako fant i od razu zapisać 1 Quote
elik Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 2 godziny temu, themagda napisał: No już jestem więc jedno i drugie po 25 no tyle srbro i kamyczki może ktoś by przebił to też jest srebro próby 925 , kryształ ametystu naturalny nie szlifowany , kolczyki też próba 925 dwa niebieskie agaty i 10 szafirków jasnych i cimnych , w ogóle cud sie stał znalazłam przychodnię z cienkim endoskopem i operacja do 1000 z czyli prawie o połowę taniej tak się ucieszyam ze jednak to zbiorę . Madziu przeczytaj PW i odpowiedz. Quote
Radek Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Jeszcze nie dołożyłam do fantów, a już licytacja leci :) Wzorowy bazarek:) 1 Quote
themagda Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 dzis sie do niczego nie nadaję Elik odpisałam na pw ale mam 533 cukru i jestem półprzytomna a zjadłam tylko drozdżówkę nic wiecej nie dam rady dzis pomierzyć moze jutro. Quote
elik Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: dzis sie do niczego nie nadaję Elik odpisałam na pw ale mam 533 cukru i jestem półprzytomna a zjadłam tylko drozdżówkę nic wiecej nie dam rady dzis pomierzyć moze jutro. Magda z takim cukrem to Ty do szpitala się nadajesz! Czemu zjadłaś tylko drożdżówkę???? Dlaczego nie dbasz o siebie???? Masz psy i jesteś za nie odpowiedzialna, musisz o siebie dbać. Co z psami, gdy Ty nie będziesz w stanie opiekować się nimi??? Quote
themagda Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Będę w stanie bardzo rzadko coś mnie tak zwala z nóg , kiedys zwykły jogurt tak mnie powalił ja uważam ale czasem tak mnie korci zeby jugurt czy drozdżówkę nieczęsto grzeszę na szczęscie ale sie zdarza , już jutro śladu po tym moim łakomstwe nie będzie to chwilowe nornmalni eostatnio mam małe cukry bywało ze tyle miałam na czczo i to codziennie ale to rok temu teraz to jest ok , pieski nie ucierpiały Quote
elik Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 1 minutę temu, themagda napisał: Będę w stanie bardzo rzadko coś mnie tak zwala z nóg , kiedys zwykły jogurt tak mnie powalił ja uważam ale czasem tak mnie korci zeby jugurt czy drozdżówkę nieczęsto grzeszę na szczęscie ale sie zdarza , już jutro śladu po tym moim łakomstwe nie będzie Nie możesz tak ryzykować. Przy cukrzycy musisz jeść regularnie i unikać słodkiego. Przecież wiesz o tym najlepiej. Quote
Livka Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Dzień dobry :) Poproszę 2. Kolczyki srebrne za 50 zł Pozdrawiam :) 3 Quote
Recommended Posts