Livka Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Dzień dobry - na pyszną kawkę i herbatkę zapraszam :) 1 Quote
Nadziejka Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 Wzajemnie Dzien dobry z nadzieja trwamy Quote
tomcug Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Dzień dobry poproszę książeczkę "Misja szczeniak" za 20 zł. Quote
Nadziejka Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 17 minut temu, tomcug napisał: Dzień dobry poproszę książeczkę "Misja szczeniak" za 20 zł. Witam Serduchem Calem Dziekuje Ogromnie Za Przecudna Niespodzianke Pozdrawiam Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 36 minut temu, tomcug napisał: Dzień dobry poproszę książeczkę "Misja szczeniak" za 20 zł. Czy Ciocia sobie zyczy juz dzis pw czy jeszcze czekamy?dziekuje slicznie dziekuje Quote
sue Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Aniu to dla Ciebie zrobilam nocne czary mary Zaznaczam weza srebrniczka za 2 zl a za pozostale 3 zl wybierz sobie prosze jeszcze dwa lub trzy fantuski jest super poncho damskie szare, sa ksiazki rozne mozna i na prezenta jest i wielki ozdobny talerz Cos sie moze jeszcze spodoba nic nie przejmuj cenami jeno prosze wybierz ksiazki stan idealny oprocz tej o szczeniaczku , ona troszenke pozolcone kartki poncho piekne naprawde piekne ladniejsze wiele niz na zdjeciu dla starszej i dla mlodziutkiej dla szczuplej i dla troszke pulchniejszej Niee, dzięki za czary, ale nie zmniejszaj proszę kwoty za węża, i tak jest malutka. Poncho bardzo mi się podoba, tyle że totalnie nie umiem w czymś takim chodzić. Dobiorę jeszcze skarpetki z którejś pozycji również za 5 zł i proszę o dane do przelewu. Quote
sue Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 13 godzin temu, Radek napisał: Pająki? Ładne, puchate, prawie jak kot Quote
Nadziejka Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 5 minut temu, sue napisał: Niee, dzięki za czary, ale nie zmniejszaj proszę kwoty za węża, i tak jest malutka. Poncho bardzo mi się podoba, tyle że totalnie nie umiem w czymś takim chodzić. Dobiorę jeszcze skarpetki z którejś pozycji również za 5 zł i proszę o dane do przelewu. Anusiu Dziekuje Pieknie Ogromnie to na nic te moje czary ... Dziekuje Pozdrawiam Serdecznie skarpetunki num 3 ladniejsze niz tu na zdj Quote
Radek Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: D Dziękuję za herbatę 1 godzinę temu, sue napisał: Ładne, puchate, prawie jak kot "Prawie" jednak robi różnicę. Quote
tomcug Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Poproszę już dane do przelewu, oczywiście proszę doliczyć za przesyłkę. Quote
Radek Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 3 godziny temu, Livka napisał: Czas na drugą kawę, herbatę ... ;) I to jest słuszna koncepcja. Quote
Radek Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 31 minut temu, Livka napisał: Wypiłam kolejną ;) Koniec na dziś :) Ja mam obok siebie kubek:) Quote
Livka Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 43 minuty temu, Radek napisał: Ja mam obok siebie kubek:) Teraz może koktajl dla odmiany :) Quote
Nadziejka Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 Tobiaszek odmlodnial kokany cudny ma dziewczyne Bunie zobaczcie jak cudne wzruszajace dwa serducka Quote
Nadziejka Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 5 godzin temu, tomcug napisał: Poproszę już dane do przelewu, oczywiście proszę doliczyć za przesyłkę. Jaka zyczy ciocia wysylke list zwykly priorytet ok 7 zl czy moze paczka? koszt paczki wiekszy 13 zl Czy przygotowac do wysylki ksiazke a moze poczekamy z wysylka? Quote
Nadziejka Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 Najpiekniejsza milosc swiatunia oby tak trwalo i trwalo oby cud zdarzyl serduszenkom tulineczkom rycze z radosci tego szczescia psinuniowego Milosci po tym strasznem zyciu ta milosci ciepelko niechaj trwa Tobiaszku Quote
Radek Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: Teraz może koktajl dla odmiany :) Mój ulubiony. Szkoda, że normalnych truskawek jeszcze nie ma. 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Tobiaszek odmlodnial kokany cudny ma dziewczyne Bunie zobaczcie jak cudne wzruszajace dwa serducka Chwytają za serce. Quote
Nadziejka Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Dzien dobry od rana wiesci okropne z tv ze to wszystko zle zostanie z nami na dlugo dlugo zalamujace wszystko zalamujace Quote
Nadziejka Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Niedalekutko naszego bloku wczoraj babsko dozorcostwo psikalo jakies trucizny na trawie dzis to wszystko wypalone jakby strasch na kazdem kroku strach i na bacznosci caly czas trzeba byc uwazac gdzie idziemy z naszymi ukochanymi matko jedyno coraz gorzej wszystko zycie Quote
Recommended Posts