uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 3 godziny temu, elik napisał: 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: piatek jak kazdy inny dzien tera W każdy piątek musze brać urlop. bo mam zaległych trochę . :) Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: U mnie wszystkie zeżarły nornice :/ śliczna jest nornica. Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Kazio: utalentowany, atrakcyjny i elegancki oraz elokwentny. Dla niego źródłem inspiracji jest muuzyka. Zaczynał od piosenek biesiadnych poprzez disco-dogo aż do muzyki pop-dog. Uwielbia Agat'y i swojego kuzyna Cezik'a. Talent do aktorstwa odkrył niedawno przy projekcie muzycznym współtworzonym z Agat. Marzy o roli życia. Prywatnie mąż albo nie mąż tajemniczej damy. 1 Quote
elik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 27 minut temu, uxmal napisał: Kazio: mąż albo nie mąż sprawca wielu ciąż. 1 Quote
Radek Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: piatek jak kazdy inny dzien tera Jutrzejszy będzie inny, nie będę pracował:) 47 minut temu, uxmal napisał: a na podłodze? polecam. Z młodym, niezbyt mądrym labradorem byłoby ciężko:/ 41 minut temu, uxmal napisał: śliczna jest nornica. Nie przypuszczałem, że aż tak śliczna. Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 6 minut temu, elik napisał: sprawca wielu ciąż. tak :) Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Dreptał łapami niecierpliwie Dyzio, czekał i czekał na swoją kolej.. W końcu nadeszła jego chwila kastingowa. Miał przedstawić swoją wizję fragmentu z książki "Wodnikowe Wzgórza". Wybrał poniższy fragment.. Wstając, usłyszał szczekanie i zobaczył z przerażeniem, że w górę zbocza biegnie w jego stronę pies. Był to gładkowłosy foksterier, biały, w brązowe łaty, mocno ubłocony. Leszczynek odwrócił się i utykając, zaczął biec. Wiedział jednak, że nie ma szans, pies doganiał go. Zdesperowany skręcał gwałtownie w jedną i w drugą stronę, lecz w następnej chwili poczuł niemal na sobie psi oddech. Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 3 minuty temu, elik napisał: Biedny Leszczynek :( :( a może Leszczynek tak bardzo się boi że nawet wesołego pieska z piłeczką ? Pies się chciał bawić, szczekał, wołał do Leszczynka "choć chłopie poganiamy sobie" a Leszczynek w nogi :) Ta robi mój pies , szczeka do koleżanki jak ona jest za daleko :) Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Już czas na Podsumowanie dzisiejszego dnia i wczorajszej ekscytującej nocy. Do katingu zgłosili się kolejni Aktorzy: Gucio i Kazio. Nowe twarze to nowe rozdanie kart. Dzisiaj późnym wieczorem Dyzio zaprezentował swoją interpretację książki. Przedstawił siebie w roli psa "goniącego" Leszczynka. W roli Leszczynka wcielił się znany w branży statystów Statysta nr 2098765 Jutrzejszy dzień kastingu należy do Jody. Co powinien jutro na kastingu zaprezentować? Fragment książki, Sztuki czy może wiersz? Jeśli brak pomysłu można skorzystać z koła fortuny. Głosowanie: Binio: 30 gł = 5 (Havanka)+ 5 (Elik)+15 (Ania G-R)+ 5(Aska7) Emir 15 gł = 5 (Nesiowata)+5(Figunia) 5(Nesiowata) Dyzio 13 gł = 3(3x)+10(Bakusiowa) Joda10 gł = 10(Aldrumka) Iker: 10 gł = 5 (Poker)+5(Poker) Gucio 10 gł = 10(Helli) Kazio 10 gł = 10(Agat21) Teo: 5 gł = 5 (Aska7) Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 No i już tradycyjnie.. kto pierwszy napisze post z "hop" ten wybiera temat dla Jody do kastingu. Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Przed chwilą, Aldrumka napisał: Ile nowych imion się pojawiło :) tak :) Jest w czym wybierać :) Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 38 minut temu, Radek napisał: Nie przypuszczałem, że aż tak śliczna. ja też :) Quote
elik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 28 minut temu, uxmal napisał: Ta robi mój pies , szczeka do koleżanki jak ona jest za daleko :) Moja Masia zaczepia wszystkie psiaki szczekaniem. hop Efekt jest taki, że bardzo często psiaki uciekają przed nią :) 1 Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Moja Masia zaczepia wszystkie psiaki szczekaniem. hop Efekt jest taki, że bardzo często psiaki uciekają przed nią :) :))) Brawo:) pomiędzy wyrazami ukrył się dyskretny hop :) Quote
elik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: :))) Brawo:) pomiędzy wyrazami ukrył się dyskretny hop :) Gdzie ja to widziałam??? :) EDIT Szukam tego koła, żeby znowu nie podpaść i nie mogę znaleźć. Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Gdzie ja to widziałam??? :) EDIT Szukam tego koła, żeby znowu nie podpaść i nie mogę znaleźć. zaraz wkleję nowę koło bo tamto się przeterminowało :) Quote
elik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Se już znalazłam :) Ale zastanawiam się, czy przypadkiem nie skłamać, bo wyszło, że decyduje bazarkotwórca :) Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Se już znalazłam :) Ale zastanawiam się, czy przypadkiem nie skłamać, bo wyszło, że decyduje bazarkotwórca :) :)) Dobre :) Quote
elik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: :)) Dobre :) To co będzie? Masz już coś? Quote
uxmal Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 1 minutę temu, elik napisał: To co będzie? Masz już coś? mam :) "Cylinder van Toffa" Zajdla Quote
elik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: uwielbiam SF :) Ja swego czasu nawet dość dużo SF czytałam, ale mi przeszło. Quote
Recommended Posts