Jump to content
Dogomania

ZŁOTO : piersćionki i naszyjnik na zabezpieczenie Fabii i spłatę długu po leczeniu Cebulka, do 09 maja 2020 r. godz. 21.00

Recommended Posts

Posted

Z tytułu cegiełek mam juz wpłaty od:

Jolanta08  - 10 zł , wpłynęło w dniu 13.05.

malti   - 15 zł, wpłynęło w dniu 14.05.

Pięknie dziękuję !

Posted
Dnia 18.05.2020 o 11:59, teresaa118 napisał:

Moje pieniazki wplyna na dniach, juz zrobilam przelew.

Wplynelo do mnie 1.024,78 zl. 

Paczka zostanie nadana w dniu jutrzejszym.

Dziekuje serdecznie za pomoc dla Fabii !

• 2 weeks later...
Posted

Z bazarku uzyskano łącznie kwotę 1.035,78 zł po odliczeniu kosztów opłacenia przesyłki.

W związku z  tym, ze faktura za operację Cebulka została już uregulowana, to chciałabym z w/w kwoty  135,78 zł, w zaokrągleniu do 150 zł przekazać na rzecz Balbinki

https://www.dogomania.com/forum/topic/349501-pomocy-brak-deklaracji-balbinka-radosna-mała-suczka-marzy-o-domu-na-resztę-swoim-dni-i-prosi-o-pomoc-w-utrzymaniu/

Na konto Fabii trafi kwota 900 zł.

Posted

Melduje odbior przesylki. Poczta podala, ze dala awizo, niestety, to byla nieprawda. Dopiero weszlam na sledzenie przesylek i dopiero dowiedzialam sie, ze przesylka jest we Wroclawiu.Dziekuje za bazarek !

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 2.06.2020 o 13:16, teresaa118 napisał:

Melduje odbior przesylki. Poczta podala, ze dala awizo, niestety, to byla nieprawda. Dopiero weszlam na sledzenie przesylek i dopiero dowiedzialam sie, ze przesylka jest we Wroclawiu.Dziekuje za bazarek !

To ja dziękuję za udział w bazarku i zakupy na nim :)