kinga_kinga7 Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 4 minuty temu, Nadziejka napisał: juhuuuuuuuuuuuuuu odzyskallam swoje wielkie litery huraaaaaaaa zaraz probuje edytowac juhuuuuuuuuuuuu Ja na pierwszej stronie dalej nie mogę nic edytować Quote
kinga_kinga7 Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 20 minut temu, Aska7 napisał: Moje wpłacone 20.00 nie 10.00 sorki kochana za błąd, już poprawiony i naniesiony Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 5 godzin temu, AlfaLS napisał: Nadziejko, wczoraj nie zagladałam na dogo, zaraz poszukam Twoich bazarków i zobaczę te pierścionki :-). Alfo juz wszystko dziala dziekuje za zakup pierscioneczka kolejnego na mym kramku poczekam z wysylka jak juz wszystko zdecydujesz bede slac razem w jednej przesyleczce pozdrawiam dziekuje pieknie Quote
kinga_kinga7 Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 51 minut temu, Nadziejka napisał: Mozna mozna probuje jeszcze i jeszcze A ja nadal ne mogę edytować na pierwszej stronie, dlaczego? Quote
Nadziejka Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Probuj jeszcze Kingus slij jak bedziesz przy okazji na poczcie nie specjalnie listem zwyklym ,napewno doleci taki za 3 , 4 zlociszki Quote
Nadziejka Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Na Zycie i ratunek radysiaczkowi sercem zapraszam do 3. 05 Moi mili zapraszam w odwiedzinka sercem calem Quote
Nadziejka Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Milion smutkow w calej 9kg kalekiej biduni umeczonej suni...zajrzyj Dobraduszko Kaleka sunia. Szuka opiekuna prawnego* i dt. Takich psów jak ona powinno nie być, bo taki pies to same problemy. Nierasowa, nieśmiała i do tego kaleka. Może nienajbrzydsza, ale miss piękności z niej nie jest - ot, kundel jak kundel. Zwłaszcza, że na razie jest niekochana, a wszyscy wiedzą, że niekochane psy są po prostu brzydkie... Pola (ok.2,5roku, 9kg) to milion smutków w ciele niedużego psa. Bo pomyślcie sobie: nie dość, że rodzicie się jako kundle, nie dość, że wszyscy traktują Was parszywie tak mocno, że łamią Waszą wiarę w człowieka całkowicie... i nie dość, że w końcu wyrzucają Was na zbity pysk do lasu, gdzie walcząc o przetrwanie wpadacie we wnyki... to jeszcze we wnykach zostaje uszkodzona Wasza łapka. I tracicie jej kawałeczek, nieznacznie i nie wpływa to aż tak mocno na Wasze funkcjonowanie, ale to kalectwo już powoduje, że tracicie na adopcyjności -100%. I trafiacie nagle do miejskiego kojca.... i choć powoli zaczynacie kojarzyć człowieka z dobrem, Wasze czołganie się na widok ludzi zamienia się w nieśmiałe całowanie rąk... to i tak w tym kojcu siedzicie parę miesięcy totalnie niezauważeni, jakby ktoś przez przypadek założył wam czapkę niewidkę... Jesteście zwyczajni! Zasługujecie tylko na śmierć jako niechciany pies... nawet żadna fundacja Was nie chce. Nikt. --------------------------------------------------------------------------------- Serduszka prosze bardzo prosze zagladajcie na watus malej bieduni nad biedunie z calego serca modlimy Quote
kinga_kinga7 Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 29 minut temu, Besia11 napisał: Późną cegiełkę za 15 zł wysłałam . Dziękujemy !!! Quote
kinga_kinga7 Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 Ja w dalszym ciągu mam problem z edycja pierwszej strony :( Jeszcze dzisiaj próbowałam, chciałam zmienić tytuł, ale nic z tego :( Więc będę tutaj wrzucać rozliczenie Quote
rozi Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 1 minutę temu, kinga_kinga7 napisał: Ja w dalszym ciągu mam problem z edycja pierwszej strony :( Jeszcze dzisiaj próbowałam, chciałam zmienić tytuł, ale nic z tego :( Więc będę tutaj wrzucać rozliczenie Pierwszy post zawiera zdjęcia/formatowanie i dlatego nic z nim nie zrobisz. Musiałabyś najpierw pousuwać wszystko, oprócz zwykłego tekstu. Ale drugi post (rozliczeniowy) dasz radę edytować. Moim zdaniem. Quote
kinga_kinga7 Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 5 minut temu, rozi napisał: Ale drugi post (rozliczeniowy) dasz radę edytować. Moim zdaniem. Próbowałam nie od dzisiaj, niestety nie mogę, na prawdę nie mogę, może mi nie wierzycie.... Dlatego na 10 stronie musiałam przepisać, bo skopiować i wkleić nie mogłam, rozliczenie Quote
Nadziejka Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Dnia 21.04.2020 o 20:44, AlfaLS napisał: Nr 6 za 5 zł. poproszę. Alfo poslalam teraz jeszcze zdazylam paczke ekonomiczna wszystkie fanty z moich bazareczkow i piesrcionus z tego Kingowego koszta i doplate poodam na moim bazarku podaje num paczki 00 3 5900773 3 21586763 3 wplac prosze za pierscionek z tego baz do Kingi Quote
kinga_kinga7 Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 Dzisiaj rano wysłane zostały paczuszki do Nadziejki i Pochamerki CEGIEŁKI kupili: AniaGucio 10,- wpłacone Aska7 10,- wpłacone 20,- Mdk8 10,- wpłacone Bakusiowa 50,- wpłacone Grażka123 30,- wpłacone Anula 20,- wpłacone Guccio 10,- wpłacone Besia11 10,- wpłacone 15,- b-d 50,- wpłacone Tola 10,-- wpłacone RAZEM MAMY 225,- LICYTACJE: NR 4 letnie spodenki - Pochamerka 20,- + paczuszka wysłana koszt wysyłki 8,00 = 28,- wpłacone NR 5 szlafrok/podomka - Nadziejka 6,- + paczuszka wysłana koszt wysyłki 8,00 - 14,- wpłacone NR 6 pierścionek - ALFALS 5,- wysyłka od naszej wspaniałej Nadziejki, pierścionek wysłany wpłacone Quote
Nadziejka Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Dziekuje za wysylke wplace dzis pozdrawiam Quote
kinga_kinga7 Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 5 minut temu, Nadziejka napisał: Dziekuje za wysylke wplace dzis pozdrawiam To ja dziękuje za zakup :) :) Quote
AlfaLS Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Chciałabym zapłacić za pierścionek ale nie mam konta. Poproszę o namiary :-). Szczególnie, że pierścionek już w drodze do mnie :-). Quote
Nadziejka Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 4 godziny temu, AlfaLS napisał: Chciałabym zapłacić za pierścionek ale nie mam konta. Poproszę o namiary :-). Szczególnie, że pierścionek już w drodze do mnie :-). Napewno sie spodoba inne bizutki tez wlozylam do paczuni mam nadzieje ze wszystko bedzie pasowac Quote
Nadziejka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Dnia 28.04.2020 o 17:00, AlfaLS napisał: Chciałabym zapłacić za pierścionek ale nie mam konta. Poproszę o namiary :-). Szczególnie, że pierścionek już w drodze do mnie :-). Alfo jak sie podobaja rzezy? widze na przesylkach ze wczoraj dolecialo wszystko Quote
kinga_kinga7 Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Nadziejko, Pochamerko bardzo proszę o potwierdzenie odebrania przesyłek, przypominam, że czekam jeszcze na wpłatę od Pochamerki i bazarek uważam za zakończony Quote
Nadziejka Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Przed chwila przesylka zwykla dotarlo pan listonosz przyniosl do drzwi tylko num mieszkania byl mylnie wpisany bo num 16 ale zna nas i przyniosl podomeczka bardzo ladna bedzie super prezentusiek dziekuje i za pawelka slodkiego dziekuje i kremiki pozdrawiam fajnie ze dolecialo tak szybko bo czasem ida tygodniami Quote
Recommended Posts