TZmestudio Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 29 minut temu, rozi napisał: No i po zimie, u mnie 15 stopni na plusie. U mnie -5stC na minusie Quote
Radek Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 4 godziny temu, rozi napisał: No i po zimie Dobrze, roślinności nie wymrozi. Quote
TZmestudio Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Dobrze, roślinności nie wymrozi. 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: robale mogloby wymrozic Już wymrozilo. Wszystkie hortensje ogrodowe. Pierwsze magnolie. Pierwsze rododendrony. O wczesnych cebulowych nawet nie wspominam. No i jak żyć? Quote
Radek Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: robale mogloby wymrozic Kleszcze na przykład 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Już wymrozilo. Wszystkie hortensje ogrodowe. Pierwsze magnolie. Pierwsze rododendrony. O wczesnych cebulowych nawet nie wspominam. Głupi mróz:/ Quote
TZmestudio Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 16 minut temu, Radek napisał: Kleszcze na przykład Głupi mróz:/ 6 minut temu, Kamila Proc napisał: glupi, oj glupi Mróz nie był głupi. Głupia była wiosna w środku zimy. Jak teraz będzie z jabłoniami i innymi owocowymi? Mam nadzieję że sobie lepiej poradzą niż w zeszłym roku. Quote
Radek Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Mróz nie był głupi. Głupia była wiosna w środku zimy. W tym kierunku nie pomyślałem;) Quote
Radek Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: Oj nie spadajmy Spadanie może być niebezpieczne. Czy kupowałem już tutaj cegiełkę? Quote
Aldrumka Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 56 minut temu, Radek napisał: Spadanie może być niebezpieczne. Czy kupowałem już tutaj cegiełkę? U mnie - nie :) Quote
uxmal Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 17 godzin temu, rozi napisał: No i po zimie, u mnie 15 stopni na plusie. :)))))))))) a u mnie wczoraj jabłka dzikie zaowocowały. Quote
TZmestudio Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 7 godzin temu, Radek napisał: Spadanie może być niebezpieczne. Czy kupowałem już tutaj cegiełkę? Tutaj też nie :-) Quote
TZmestudio Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Na początek dnia obrazek który mówi więcej niż 1000 słów: Quote
Radek Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 8 godzin temu, Aldrumka napisał: U mnie - nie :) 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Tutaj też nie :-) To trzeba nadrobić niedopatrzenie;) Poproszę cegiełkę za dychę i dane do przelewu. 1 Quote
Aldrumka Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: To trzeba nadrobić niedopatrzenie;) Poproszę cegiełkę za dychę i dane do przelewu. Świetnie, dziękuję Quote
TZmestudio Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 16 minut temu, Kamila Proc napisał: brawo herbaciany Wujek Slonce Mi dwa razy nie trzeba pisać przyczynku do jawnej prowokacji. :-) Po Słońce Peru jest i inne słońce. ,.. Radek, nos godnie ten zaszczyt. 2 godziny temu, Radek napisał: To trzeba nadrobić niedopatrzenie;) Poproszę cegiełkę za dychę i dane do przelewu. Ta cegiełka to tegobazarkowa czy zeszlobazarkowa :-) 1 Quote
Recommended Posts