kinga_kinga7 Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 41 minut temu, danusia vel danka488 napisał: serdecznie dziękuję Ewuniu za bazarek:) rzeczywiście koszty są spore i nie wiemy ile jeszcze pochłonie rehabilitacja chłopaka :) Ja też dziękuje kochana EWUNIU za bazarek, zaraz się rozejrzę :) I potwierdzam, że koszty rehabilitacji są przeogromne, bo pierwszy tydzień w klinice naszego Pimpusia wyniósł 2000,- :( Ale trzeba przyznać, że efekty są niesamowite, zresztą sami zobaczcie na filmiku, który wrzuciła danusia ! Quote
Danusia - Lusia Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 28 minut temu, kinga_kinga7 napisał: halo ! Zapraszamy ! pokazujemy chłopaka:) zapraszamy! Quote
Danusia - Lusia Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 1 minutę temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. witaj:) Quote
Danusia - Lusia Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 51 minut temu, Radek napisał: Piątkowe dzień dobry. Dzień dobry:) ale jesteś ranny ptaszek:) Ty tak codziennie czy tylko w piątki? Quote
Nadziejka Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 Dobereczek wszystkim dodalam paste Num 7 a pasta Max white cena wywol 6 zl Quote
kinga_kinga7 Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 17 minut temu, Besia11 napisał: Dzień dobry, :) cegiełkę proszę za 10 zł. Witaj Besiu i dziękujemy w imieniu naszego chłopaka :) Quote
Nadziejka Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 1 godzinę temu, Besia11 napisał: Dzień dobry, :) cegiełkę proszę za 10 zł. 41 minut temu, Anula napisał: To w takim razie jeszcze pastę 7a poproszę. Dziekuje stokrosci dziekuje dziewczynki tak umeczon wrocilam od doktorow ...troszke odpoczne na spacereczek malusi w moimi kochanymi i potem do pracy.. Bardzo bardzo wam kokane Serduszka Dziekuje Dziekuje Pozdrawiam Quote
polubek Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 czy ja dobrze widzę "Pan Tadeusz" cw 5,30? poproszę na razie za cw 1 Quote
Danusia - Lusia Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 2 godziny temu, polubek napisał: czy ja dobrze widzę "Pan Tadeusz" cw 5,30? poproszę na razie za cw HURA !!! mamy następną klientkę:) serdecznie dziękujemy POLUBEK :) Quote
Radek Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 8 godzin temu, danusia vel danka488 napisał: Dzień dobry:) ale jesteś ranny ptaszek:) Ty tak codziennie czy tylko w piątki? W poniedziałki, wtorki i piątki. Nie przepadam za rannym wstawaniem, ale taki mam plan. 1 Quote
Danusia - Lusia Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 dla przypomnienia :) kochani, nie umiem wstawić filmiku, ale wstawiam link do swego FB ZOBACZCIE JAK PIMPUŚ PRACUJE !!!! :) https://www.facebook.com/danuta.zarebska.7 i poniżej pierwsza próba wstawania :):) NASZ BOHATER !!! 2 Quote
Nadziejka Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 7 godzin temu, polubek napisał: czy ja dobrze widzę "Pan Tadeusz" cw 5,30? poproszę na razie za cw Witaj serdecznie ciociu taka cena maluczka ksiega bardzo piekna ale juz kilkanascie razy wystawialam na bazareczkach i nikt nie skusil Pieknie dziekuje za licytacje Quote
Nadziejka Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 4 godziny temu, Maria1957 napisał: Proszę nr 4 za wyw ... Pozdrawiam Maryniu dziekuje ogromnie dziekuje pozdrawiam z radoscia zaznaczam Quote
Radek Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: ksiega bardzo piekna ale juz kilkanascie razy wystawialam na bazareczkach i nikt nie skusil Jak fajny fant to w końcu znajdzie się ktoś chętny. Quote
Recommended Posts