konfirm31 Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Dzień dobry w sobotę :). Poproszę 10 miseczek z pyszną karmą. Murka pisze, że Maksio wiecznie głodny, więc trzeba nakarmić chłopaka :) Quote
jola&tina Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 10 godzin temu, Kajutek napisał: Nr 39 w KT poproszę wieczorową porą i dane do przelewu :-D. Pozdrawiam K. Kochany Kajutku, nie ma opcji KT - już trwa licytacja wielu fantów, więc nie mogę zmienić zasad bazarku :( Czy zapisać CW i poczekasz cierpliwie 2 tygodnie? Quote
jola&tina Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 2 godziny temu, konfirm31 napisał: Dzień dobry w sobotę :). Poproszę 10 miseczek z pyszną karmą. Murka pisze, że Maksio wiecznie głodny, więc trzeba nakarmić chłopaka :) Dzień dobry i dziekuję. Poślę konto, żebyś nie musiała szukać :) Uspokoiło mnie trochę to, że wet powiedział, że Maksio nie chudnie nadmiernie, że zdrowy, tylko taki żarłok z niego :) No to musimy nakarmić żarłoka :) Quote
jola&tina Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Dzień dobry, dziś o normalnej porze Dzień dobry :) O każdej porze mile jesteś widziana, co nie oznacza, że życzę Ci bezsenności :) Quote
Kajutek Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 4 minuty temu, jola&tina napisał: Kochany Kajutku, nie ma opcji KT - już trwa licytacja wielu fantów, więc nie mogę zmienić zasad bazarku :( Czy zapisać CW i poczekasz cierpliwie 2 tygodnie? O nie.... Zapomnę, zgubię wątek, wydam całą kasę :-(:-(:-(... Zrozumiałam, że mozna za podwójna cenę... Jeśli nie niech będzie za wywoławczą... Quote
jola&tina Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 8 minut temu, Kajutek napisał: O nie.... Zapomnę, zgubię wątek, wydam całą kasę :-(:-(:-(... Zrozumiałam, że mozna za podwójna cenę... Jeśli nie niech będzie za wywoławczą... Była taka propozycja na początku bazarku, ale potem posypały się licytację i już nie ma odwrotu :) Nie zgubisz wątku :) Gorzej, że kasę możesz wydać :) - znam ten ból. Zapisuję CW, Dziękuję! Quote
NikaEla Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 5 godzin temu, jola&tina napisał: Była taka propozycja na początku bazarku, ale potem posypały się licytację i już nie ma odwrotu :) Nie zgubisz wątku :) Gorzej, że kasę możesz wydać :) - znam ten ból. Zapisuję CW, Dziękuję! 6 godzin temu, Kajutek napisał: O nie.... Zapomnę, zgubię wątek, wydam całą kasę :-(:-(:-(... Zrozumiałam, że mozna za podwójna cenę... Jeśli nie niech będzie za wywoławczą... Ja mam mój sposób na to : odkładam kwotę przeznaczoną na dany cel do osobnej, podpisanej koperty. I nie ma mocnych - nie podbieram 2 Quote
jola&tina Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Ja mam mój sposób na to : odkładam kwotę przeznaczoną na dany cel do osobnej, podpisanej koperty. I nie ma mocnych - nie podbieram Masz silną wolę - ja podbieram :( Quote
UlaFeta Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Widziałam dziś rano KOTY 2:(Niestety nie,NIE przewidziało mi się:( W zeszłym tygodniu mignal mi tez biało-czarny:(Wpadał do piwnicy i tylko tylne łapki zobaczyłam:( Polece jutro rano na zwiady. Quote
UlaFeta Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Dnia 31.01.2020 o 12:14, NikaEla napisał: Dziś zrobiłam przegląd szafy i mniej więcej wiem, co zabiorę. Jeszcze jutro robię ostatnie pranie. Nikuś,gdzie jedziesz? Quote
jola&tina Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Widziałam dziś rano KOTY 2:(Niestety nie,NIE przewidziało mi się:( W zeszłym tygodniu mignal mi tez biało-czarny:(Wpadał do piwnicy i tylko tylne łapki zobaczyłam:( Polece jutro rano na zwiady. Koty 2 - czyli 2 sztuki? Quote
UlaFeta Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Przed chwilą, jola&tina napisał: Koty 2 - czyli 2 sztuki? Dwie sztuki KOTA:)))))Jedna Matka + :) Mam nadzieje,ze to jakiś wychodzący.Nie uciekał.Jak zaciciałam to wylazł spod samochodu. Quote
jola&tina Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 2 minuty temu, UlaFeta napisał: Dwie sztuki KOTA:)))))Jedna Matka + :) Mam nadzieje,ze to jakiś wychodzący.Nie uciekał.Jak zaciciałam to wylazł spod samochodu. Albo jakiś bezdomny zorientował się, że tam dają jeść :( Oby to nie była kotka. Quote
UlaFeta Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Przed chwilą, jola&tina napisał: Albo jakiś bezdomny zorientował się, że tam dają jeść :( Oby to nie była kotka. O tym samym pomyślałam. Jak sobie przypomnę...………..:-D 1 Quote
NikaEla Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Nikuś,gdzie jedziesz? Do sanatorium, do Cieplic ( chociaż jak czytałam opinie, to w pokojach raczej nie jest ciepło) Quote
UlaFeta Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 1 minutę temu, NikaEla napisał: Do sanatorium, do Cieplic ( chociaż jak czytałam opinie, to w pokojach raczej nie jest ciepło) Termy tam sa.Nie zmarzniesz:))Aaaaa i nie daj się wkrecic w jakiś szoł:-DDDD Powodzenia i zdrówka. 1 Quote
NikaEla Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 14 minut temu, UlaFeta napisał: Termy tam sa.Nie zmarzniesz:))Aaaaa i nie daj się wkrecic w jakiś szoł:-DDDD Powodzenia i zdrówka. Dziękuję, biorę kilka książek i trudne krzyżówki. Na imprezy nie będę chodziła, bo to może być niebezpieczne. No i oczywiście będę zaglądać na bazarki w celach towarzyskich. 2 Quote
mila-ada Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Podrzucam bazarek ze ślicznymi ciuszkami. Szkoda, że takie małe rozmiary. 1 Quote
jola&tina Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 6 minut temu, mila-ada napisał: Podrzucam bazarek ze ślicznymi ciuszkami. Szkoda, że takie małe rozmiary. Witam. Na następny bazarek skombinuję coś odrobinę większego :) Quote
UlaFeta Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Były KOTY 2 :) Matka i Biało-Czarny.Zjadły i poszly. dzień dobry:) Quote
jola&tina Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 7 minut temu, UlaFeta napisał: Były KOTY 2 :) Matka i Biało-Czarny.Zjadły i poszly. dzień dobry:) No to super ;) Masz dwa koty na utrzymaniu. Tylko, żeby ten Biało-Czarny nie rozmnożył się :( Quote
Recommended Posts