Nadziejka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Kochani wplaty będziemy slac na to konto Zosi123 Rozliczonko Cegielenki 140 zl juz na koncie Zosi Nanusi za fantuski 82 zl juz na koncie Zosi Nanusi! razem 222 zl dziekujemy! Ciocia elik Cegielka Zycia 20 zl juz na koncie Zosi dziekujemy! Ciocia mila-ada Cegielki 10 zl już na koncie Zosienki dziękujemy! Ciocia koja Cegielki 30 zl już na koncie Zos dziękujemy! Już na koncie Zos dziękujemy! Olena84 Cegielki 10 zl Już na koncie Zos dziękujemy! Ciocia Nesiowata Cegielki 10 zl Wujenek b-d Cegielki 60 zl ! już na koncie Zos dziekujemyyyyNadziejkowy kramik malusi dla Naszej Nany Nanusi Watus Nany Nanusi zapraszam z całego serducha do 19 stycznia godz 24.00 Rozliczonko Cegielki Zycia Wujenek b-d 60 zl juz na koncie Zosi123! Cegielki Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl już na koncie Zosi! Cegielki Zycia Olena84 10 zl już na koncie Zosi ! Cegielki Zycia ciocia elik 20 zl juz na koncie Zosi! Cegielki Zycia miala ada 10 zl juz na koncie Zos dziekujemy! Cegielki Zycia 30 zl ciocia koja juz na koncie Zos dziekujemy! Ciocia Anulka kup teraz wszystko z kilka kramoow poslalam podaje nuer paczuni 00 3 5900773 3 21585323 0 Num 1 woda toaletowa Adidas 13 zl Num 2 dezodorant Fa Mystic 9 zl razem z wysylka 33 zl i już na koncie Zosi dziękujemy! otrzymane! Num 3 w opcji kup teraz perfum C-thru BORYSbokser 14 zl plus 10 zl koszt paczki ekonomicznej wszytkie wplaty na konto Zosi123 dziekuje pięknie ! podaje num paczki 00 3 5900773 3 21585318 6 Otrzymane! pieniazki już na koncie Zosi dziękujemy! 24 zl Num 1 A w opcji kup teraz ksiazka Katarzyna Grochola ,,Przeznaczeni,, mila-ada 14 zl dziekuje pięknie plus kosz paczki ekonomicznej 10 zl wszytkie wplaty na konto Zosi123 już na koncie Zosi dziękujemy! 25 zl podaje Miladko num paczki 00 3 5900773 3 06743693 3 Otrzymana! Num 5 licytuje wujenek Radek za wywol chustecznik azurkowy drewniany 11 zl dziekuje pieknie plus koszt paczki 11 zl razem na konto Zosienki 22 zl 1 Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Num 1 woda toaletowa damska Adidas nowiutenka 75 mll zapach delikatny ale trwaly bez pudełeczka cena wywol 9 zl kup teraz 13 zl Ciocia Anula dziekuje pięknie! Num 1 A Katarzyna Grochola ,,Przeznaczeni, ksiazka stan nowa ! polecam polecam piekna str 541 okl miekka cena wywol 10 zl kup teraz 14 zl Ciocia mila-ada dziekuje cuuudnie! Los? Przypadek? Co kieruje naszym życiem? Życiowo prawdziwa, nasączona nadzieją i dojrzałym optymizmem, ta książka to Twoje przeznaczenie O tej książce można opowiadać na wiele sposobów. Na przykład tak: Przeznaczeni to historia pięciu osób. Pozornie nie mają ze sobą nic wspólnego, ale już wkrótce zbiegi okoliczności i przypadkowe na pierwszy rzut oka zdarzenia sprawią, że ich drogi nierozerwalnie się połączą. Olin jest rozchwytywaną autorką kryminałów. Ma wszystko: pieniądze, sławę, sukces, jest nawet zakochana. Problem w tym, że nie do końca szczęśliwie. Od wielu lat ma romans z żonatym facetem. Historia jakich wiele: ona kocha jego, on kocha tylko ją, no ale żona, dzieci… Gabrysia pracuje w kasynie. Każdego dnia obserwuje ludzi, którzy wygrali albo przegrali. Sama jest nieufna i żyje na uboczu. Aż do momentu, gdy – przypadkiem – spotyka Mateusza. Mateusz jest zdolnym grafikiem i beztroskim singlem. Ma pieniądze i kobiety. Pieniądze co prawda pożyczył swojemu przyjacielowi Kubie, ale kobiet w jego życiu nie brakuje – pojawiają się i znikają. Wszystko się zmienia, gdy spotyka Gabrysię. Ta kobieta to dla niego tajemnica, którą musi rozwikłać. Kuba jest alkoholikiem. Niepijącym. W poszukiwaniu lepszego jutra wyrusza do Stanów Zjednoczonych. Pożyczone od Mateusza pieniądze błyskawicznie trafiają w ręce Jurka (zwanego Jerrym), polskiego emigranta, który w Ameryce dorobił się synów i kolejnych żon, a także paru szemranych interesów, na których nieustannie ma nadzieję się dorobić. Historie wszystkich bohaterów zbiegają się w kulminacyjnym punkcie. Jedni otrzymają szansę od losu, inni tę szansę bezpowrotnie stracą… Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Num 2 dezodorant damski Fa 150 mll nowy cena wywol 6 zl kup teraz 9 zl Ciocia Anula dziekuje pięknie! Num 2 B scierenka do naczyń sliczna ale kolory więcej w brazie wielki reniferek namalowany rozmiar 50 cm na 70 cm cena wywol 6 zl Maria1957 za wywol dziekuje pięknie kup teraz 8 zl Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Num 3 woda toaletowa C-Thru Harmony Bliss 30 mll nowiutenka sliczny delikatny zapach cena wywol 10 zl mój prezent iimieninowy kup teraz 14 zl Ciocia BORYSbokser dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Num 4 przepiękne serce ceramika bieluteńkie nowe nie znalazłam zdjęć takiego tutaj ciutke podobne biale blyszczace dość spore cena wywol 7 zl kup teraz 10 zl Num 4 A S. King thiller , stan bardzo dobry choć wiele razy czytana swietna cudna okladka miekka, maly format polecam polecam ogromnie cena wywol 6 zl kup teraz 8 zl Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Num 5 drewniany chustecznik bieluteńki azurkowy ladniejszy wiele niż tutaj na zdj duzy noiutenki cena wywol 11 zl Radek za wywol dziekuje cuuudnie! kup teraz 15 zl dostałam w prezencie imieninowem Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Num 6 zestaw dwa serca drewniane zawieszki sliczne cena wywol 5 zl kup teraz 7 zl Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Num 7 mydelko Luksja granat cudny zapach 199 gram 1 sztuka cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Num 8 piękne wielkie pudelko ozdobne Niespodziankowe kolor serbrny tektura w srodku niespodzianki pachnące ,,, nie znalazłam zdj wiec tutaj jest niebeskie stan idealny serbren blyszczace z kokarda piekna cena wywol 12 zl kup teraz 16 zl Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 44 minuty temu, BORYSboxer napisał: nr3 k.t.proszę :) Serdecznie witam Ciociu Bardzo bardzo pięknie dziekuje Pozdrawiam z radoscia zaznaczam i proszę o adres Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Polecam ogromnie piękny duzy ozdobny chustecznik dolozylam piekna powieść K Grocholi num 1 A Quote
Zosia123 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Polecam ogromnie piękny duzy ozdobny chustecznik dolozylam piekna powieść K Grocholi num 1 A Bardzo Ci dziękuję kochana, masz serce ze złota! :* 1 Quote
mila-ada Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Poproszę Katarzynę Grocholę w kt i przetrzymanie do następnych bazarków. 1 Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, mila-ada napisał: Poproszę Katarzynę Grocholę w kt i przetrzymanie do następnych bazarków. Miladko witam witam Przepięknie ogromnie dziekuje za wszystko dziekuje raduje pozdrawiam w Nowem Roku Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Mam mnóstwo fantuskow trzeba zrobić fajne zdjateczka i poczarować kramik dla Nanusi czy jakas dobraduszka poczyni wyczaruje? Slala bym wielka paczunie Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 5 godzin temu, Zosia123 napisał: Bardzo Ci dziękuję kochana, masz serce ze złota! :* Zosienko slij mi proszę num konta gdzie będą leciały pieniazki Ja będę slac pomalu a niechaj wszystko leci ku Tobie za fantuski i za wysylke razem Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 57 minut temu, Kamila Proc napisał: dziekuje za zaproszenie Witaj iskierko Kamilko a może Ty bys wyczarowala kramik dla bieduni? dolozylam przefajna duza malowana scierenke do naczyń w reniferki Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Mam mnóstwo fantuskow trzeba zrobić fajne zdjateczka i poczarować kramik dla Nanusi czy jakas dobraduszka poczyni wyczaruje? Slala bym wielka paczunie Nadziejko właśnie kończę bazarek. Zostało mi jeszcze rozesłać fanty (już są w paczkach, tylko czekam na adresy i kasiorkę) i jeśli nikt nie zgłosi się, żeby zrobić ten bazarek, to możesz na mnie liczyć. Tylko będę Cie prosić o link to wątku tej sunieczki. 1 Quote
Nadziejka Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 6 minut temu, elik napisał: Nadziejko właśnie kończę bazarek. Zostało mi jeszcze rozesłać fanty (już są w paczkach, tylko czekam na adresy i kasiorkę) i jeśli nikt nie zgłosi się, żeby zrobić ten bazarek, to możesz na mnie liczyć. Tylko będę Cie prosić o link to wątku tej sunieczki. Ciociu wielkie dziekuje serduchem mocno mocno wlasnie wlasnie usiluje skopiiowac i wstawić linkuska tutaj na kramik link będzie w pierwszym poscie maluczki link ale udało się Watus Nany Nanusi 1 Quote
mila-ada Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Miladko witam witam Przepięknie ogromnie dziekuje za wszystko dziekuje raduje pozdrawiam w Nowem Roku Dziękuję i również życzę wszystkiego co najlepsze i żeby nie było tak dużo biedusiów do pomagania. 1 Quote
Recommended Posts