Radek Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 2 godziny temu, andegawenka napisał: U nas też trochę śniegu Fajnie macie. 1 Quote
Radek Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 2 godziny temu, andegawenka napisał: Witam bazarek o poranku:) Wczesny ten poranek;) Dobrego dnia. Quote
andegawenka Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 4 godziny temu, Radek napisał: Wczesny ten poranek;) Wszystko przez lampy uliczne ;)) Zapraszamy:) 1 Quote
TZmestudio Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 19 grudnia powiesiłem JUMBO dla ptaków w formie testów. Jako jedno z dziewięciu karmideł. Dziś wygląda to tak: To jest duża puszka psia, 1,2kg w całości. Quote
TZmestudio Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Jakieś mądrzejsze ptaki u Ciebie. Może powieś niżej niż dziesiąte piętro. Chyba że polujesz na jakieś jastrzębie. :-) 1 Quote
Radek Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Może powieś niżej niż dziesiąte piętro. Chyba że polujesz na jakieś jastrzębie. :-) Co ja poradzę, że mieszkam na ostatnim piętrze:/ Quote
TZmestudio Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 4 godziny temu, Radek napisał: Co ja poradzę, że mieszkam na ostatnim piętrze:/ To daj jakiejś miłej sąsiadce co mieszka nisko i ją odwiedzaj podglądać jak jedzą ptaszki. Na pewno druga połowa Cię zrozumie :-D 2 Quote
Nadziejka Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 5 godzin temu, TZmestudio napisał: Może powieś niżej niż dziesiąte piętro. Chyba że polujesz na jakieś jastrzębie. :-) 4 godziny temu, Radek napisał: Co ja poradzę, że mieszkam na ostatnim piętrze:/ ojojjjjjj Wujenek Radek jako Hunter ….mnie się objawil.. spokojnej nocy 1 Quote
Nadziejka Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 3 minuty temu, TZmestudio napisał: To daj jakiejś miłej sąsiadce co mieszka nisko i ją odwiedzaj podglądać jak jedzą ptaszki. Na pewno druga połowa Cię zrozumie :-D o nie o nie! boc jak sumsiadka antychrystem będzie to naszego Radunia posiendzie ! ...psychicznie oczywiście Quote
Radek Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 3 godziny temu, andegawenka napisał: Podniosę bazarek...nocą:) A ja z rana:) Quote
TZmestudio Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 U nas było słonecznie, ale mroźno. Mgły nie było. Zapraszamy wieczorkiem :-) Quote
Radek Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 3 godziny temu, andegawenka napisał: Mgła i smutno jakoś ... Teraz to nawet deszcz się pojawił. Quote
Recommended Posts