Radek Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: dlatego nigdzie nie chodze Nawet w weekend? 6 godzin temu, tatankas napisał: Czasami na chorobowe trzeba iść,jak już głos odejmuje Znam to dobrze, też pracuję głosem. Quote
Radek Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 A ja dziś odbieram fajny fant z kiosku:) Quote
tatankas Posted November 22, 2019 Author Posted November 22, 2019 8 godzin temu, Radek napisał: Znam to dobrze, też pracuję głosem. No może głosem nie pracuję,ale nawet dzieci się ze mnie śmiały,jak krzyczałam i próbowałam być groźna :P 37 minut temu, Radek napisał: A ja dziś odbieram fajny fant z kiosku:) Super :) Quote
Radek Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 9 godzin temu, tatankas napisał: No może głosem nie pracuję,ale nawet dzieci się ze mnie śmiały,jak krzyczałam i próbowałam być groźna :P Nawet nie próbuję być groźny. Nawet szczeniak labradora wie, że pruskiej dyscypliny nie wprowadzę, a co dopiero nastolatkowie:) Odebrałem dziś zakładkę. Jest śliczna. Wszystkim gorąco polecam. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: walcze wciaz, choc sil mi brak Łyk Coli pomaga przy braku sił. Albo nawet szklanka. 1 Quote
tatankas Posted November 22, 2019 Author Posted November 22, 2019 4 minuty temu, Radek napisał: Nawet nie próbuję być groźny. Nawet szczeniak labradora wie, że pruskiej dyscypliny nie wprowadzę, a co dopiero nastolatkowie:) Odebrałem dziś zakładkę. Jest śliczna. Wszystkim gorąco polecam. Łyk Coli pomaga przy braku sił. Albo nawet szklanka. Bardzo się cieszę i dziękuję :) A cola z whysky jak stawia na nogi ;) Quote
Nesiowata Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Kto jeszcze spojrzy łaskawym okiem na rękodzieło? 1 Quote
tatankas Posted November 22, 2019 Author Posted November 22, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: lubisz lyskacza? uffffffffielbiam :P Quote
Radek Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 4 godziny temu, tatankas napisał: A cola z whysky jak stawia na nogi ;) Smaku narobiłaś, a jutro rano jadę samochodem z małą mordką do serwisu. Co prawda łyskacza nie mam, ale w lodówce siedzi smutna (bo nikt się nie zainteresuje;) litewska pigwówka. Quote
tatankas Posted November 22, 2019 Author Posted November 22, 2019 53 minuty temu, Radek napisał: Smaku narobiłaś, a jutro rano jadę samochodem z małą mordką do serwisu. Co prawda łyskacza nie mam, ale w lodówce siedzi smutna (bo nikt się nie zainteresuje;) litewska pigwówka. A ja mam niby wolne,ale zrobiłam akcję zbierania po mieście zbędnych naklejek biedronkowych dla naszego tozu,ludzie zgłaszają,że mają i gdzie można odebrać- biorę psiaki i będę latać i zbierać po całych Policach,a później wymienię na słodziaki i będą na kiermasz świąteczny :) Nie będę latać po ludziach i chuchać im jutro wczorajszym whiskaczem :P Quote
Radek Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 4 minuty temu, tatankas napisał: Nie będę latać po ludziach i chuchać im jutro wczorajszym whiskaczem :P No tak, nie bardzo wypada. Quote
tatankas Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Wyspalim się to i podrzucim na górę :) Quote
Radek Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 No to hop po powrocie z psiego serwisu:) Quote
Recommended Posts