Radek Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Jakoś średnio wyspany jestem. Na szczęście nie przeszkadza to w odwiedzeniu bazarku. Quote
TZmestudio Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 13 godzin temu, NikaEla napisał: i można podliczać:) Chciałbym jedynie zauważyć, że pod numerem 2 znajduje się szampon który kompozycyjnie i funkcyjnie uzupełnia kupiony zestaw nr 27. Zaraz wysyłam podsumowanie 1 Quote
NikaEla Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 17 minut temu, TZmestudio napisał: Chciałbym jedynie zauważyć, że pod numerem 2 znajduje się szampon który kompozycyjnie i funkcyjnie uzupełnia kupiony zestaw nr 27. Zaraz wysyłam podsumowanie Skoro namawiasz :) To wezme i podzielę się z córką, bo mi się tyle szamponów w łazience nie zmieści Quote
TZmestudio Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 6 minut temu, NikaEla napisał: Skoro namawiasz :) To wezme i podzielę się z córką, bo mi się tyle szamponów w łazience nie zmieści Tylko zauważyłem, że jest z tej samej serii. Nawet nie zacząłem namawiać :) 1 Quote
TZmestudio Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 6 minut temu, Olena84 napisał: Ale tu szał zakupów Prawdziwa konkurencja :) W drugim poście umieścilem informację co jeszcze zostalo. Sporo tego jeszcze jest. Gdyby chociaz polowa ode mnie wyszla to bylbym bardzo zadowolony. Quote
NikaEla Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 4 godziny temu, TZmestudio napisał: Tylko zauważyłem, że jest z tej samej serii. Nawet nie zacząłem namawiać :) to proszę mnie przy nim zapisac ;) Quote
Olena84 Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Niestety zobaczyłam co zostało i cały czas powstrzymuję się przed zakupami... Quote
NikaEla Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 16 minut temu, Olena84 napisał: Niestety zobaczyłam co zostało i cały czas powstrzymuję się przed zakupami... Ja bym na twoim miejscu się nie powstrzymywała :) czasem włosy trzeba umyć ;) Quote
Aldrumka Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 a na tym numerze 10 jest napisane, ze dla mężczyzny ? :) Quote
TZmestudio Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: a na tym numerze 10 jest napisane, ze dla mężczyzny ? :) Tak bylo w opisie. Jakbym mial sam pisac opis to mysle ze nikt by nie kupil :) 1 Quote
TZmestudio Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 9 godzin temu, Olena84 napisał: Niestety zobaczyłam co zostało i cały czas powstrzymuję się przed zakupami... Jaka jest żeńska forma od mięczak?? :-D Quote
Radek Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 9 godzin temu, Olena84 napisał: Niestety zobaczyłam co zostało i cały czas powstrzymuję się przed zakupami... Mi się nie udało powstrzymać. Pewnie dlatego, że wyciągnąłem z łazienkowej szafki ostatni żel:) 8 minut temu, TZmestudio napisał: Jaka jest żeńska forma od mięczak?? :-D Pytanie do profesora Bralczyka, tylko jakoś nie chce tu zajrzeć;) Quote
NikaEla Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 8 godzin temu, TZmestudio napisał: Jaka jest żeńska forma od mięczak?? :-D Mollusca :) To nazwa naukowa, wg Wikipedia Ale nie brzmi fajnie Quote
Olena84 Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 17 godzin temu, NikaEla napisał: Ja bym na twoim miejscu się nie powstrzymywała :) czasem włosy trzeba umyć ;) No nie wierzę ;) mnie te szampony z poprzednich bazarków już się nie mieszczą ;) 8 godzin temu, TZmestudio napisał: Jaka jest żeńska forma od mięczak?? :-D nie ma, kobiety są zawsze nie miętkie 8 godzin temu, Radek napisał: Mi się nie udało powstrzymać. Pewnie dlatego, że wyciągnąłem z łazienkowej szafki ostatni żel:) Pytanie do profesora Bralczyka, tylko jakoś nie chce tu zajrzeć;) No w sumie, żel mi się kończy... Albo prof. Miodek ;) 1 minutę temu, NikaEla napisał: Mollusca :) Tak mi podpowiada Wikipedia Dogryzają cały czas :( Quote
NikaEla Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 4 godziny temu, Olena84 napisał: No nie wierzę ;) mnie te szampony z poprzednich bazarków już się nie mieszczą ;) nie ma, kobiety są zawsze nie miętkie No w sumie, żel mi się kończy... Albo prof. Miodek ;) Dogryzają cały czas :( może meliski Quote
Olena84 Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 45 minut temu, NikaEla napisał: może meliski poproszę, bo moja się skończyła 1 Quote
TZmestudio Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 7 godzin temu, Olena84 napisał: No nie wierzę ;) mnie te szampony z poprzednich bazarków już się nie mieszczą ;) nie ma, kobiety są zawsze nie miętkie No w sumie, żel mi się kończy... Albo prof. Miodek ;) Dogryzają cały czas :( Niemieszczące się szampony z poprzednich bazarków świadczą że zbyt oszczędnie je używasz. To Twoja oszczędność (żeby nie napisać skąpstwo) jest powodem że nie chcesz zakupić :) Niezła teoria mi się zrodziła, no nie? Żeńska forma od mięczak to mięczakinia :) Tak se wymyśliłem. Poza tym tu nie chodzi o handel, ale o pomoc psiakom. Myślę że w takich przepadkach racjonalne myślenie nie występuje. Dotyczy to obydwu stron. Kupujących i posiadających taką bandę jak my. Ale oczywiście można się poceregielić :-D 1 Quote
Radek Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 9 godzin temu, Olena84 napisał: Albo prof. Miodek ;) Też mógłby być:) 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Poza tym tu nie chodzi o handel, ale o pomoc psiakom. Myślę że w takich przepadkach racjonalne myślenie nie występuje. Idealne podsumowanie:) Quote
Olena84 Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 17 godzin temu, TZmestudio napisał: Niemieszczące się szampony z poprzednich bazarków świadczą że zbyt oszczędnie je używasz. To Twoja oszczędność (żeby nie napisać skąpstwo) jest powodem że nie chcesz zakupić :) Niezła teoria mi się zrodziła, no nie? Żeńska forma od mięczak to mięczakinia :) Tak se wymyśliłem. Poza tym tu nie chodzi o handel, ale o pomoc psiakom. Myślę że w takich przepadkach racjonalne myślenie nie występuje. Dotyczy to obydwu stron. Kupujących i posiadających taką bandę jak my. Ale oczywiście można się poceregielić :-D ależ zachęcasz ;) 1 Quote
NikaEla Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Przybywajcie czyścioszki. I brudaski też Quote
Recommended Posts