Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY ZAKOŃCZONY -- ROZKOSZNY BAZAREK KOSMETYKÓW CZ5 do 1.11.2019 20:00

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, TZmestudio napisał:

Zapomniałem jeszcze o dwóch świętach: 29 listopada i 4 grudnia :)

Sprawy sobie człowiek nie zdaje, ile to świąt jest;)

Posted
Dnia 28.10.2019 o 20:02, NikaEla napisał:

Jestem, cały rok zbieram prezenty (jak tylko trafi się jakaś wyprzedaż, bazarek...) i chowam w specjalnie do tego przeznaczonej  szufladzie albo w inne miejsca (tylko, że wtedy zapominam gdzie i co schowałam i znajduje po czasie )

Tak po namyśle stwierdzam, że to jest świetny pomysł. Coś się podoba, kupujemy i chowamy i zapominamy że kupiliśmy. Potem to odkrywamy i mamy drugą radość przy tej samej rzeczy. A nawet trzecią jak kogoś zdążymy obdarować. W zasadzie to jest genialny pomysł. Trzy radości zamiast trywialnej jednej :)

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
10 minut temu, Radek napisał:

Jedyny minus to, gdy to coś ma termin ważności;) 

Zazwyczaj dom.mieszkanie ma ograniczoną pojemność. I to jest kwestia krótkoterminowa a nie chomikowanie w czasach PRLu "na lepsze czasy". 
Ale termin ważności to ważna sprawa. 

Posted

Proszę mnie tak wpisać że zapłaciłam bo ja Cię u siebie wpisałam właśnie ;) i jeszcze proszę 11, i 21 są super te żele, ciągle się wącham po myciu - jakkolwiek to brzmi.. noi zaintrygowało mnie ujędrnianie i wyspy mleczne pod wiatrem, biorę

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Proszę mnie tak wpisać że zapłaciłam bo ja Cię u siebie wpisałam właśnie ;) i jeszcze proszę 11, i 21 są super te żele, ciągle się wącham po myciu - jakkolwiek to brzmi.. noi zaintrygowało mnie ujędrnianie i wyspy mleczne pod wiatrem, biorę

Jeśli obwąchiwanie dotyczy okolic głowy, to bym powiedział że to w miarę normalne :-)
Ale jak poszłaś dalej z tym obwąchiwaniem.... no cóż :-D

Po użyciu nr 21 Twoje doznania węchowe i zachowanie mogą zostać poddane dużej próbie. :) Jak dla mnie to jest bardzo miłe acz intensywne doznanie węchowe. 

Posted
Dnia 31.10.2019 o 12:30, TZmestudio napisał:

Jeśli obwąchiwanie dotyczy okolic głowy, to bym powiedział że to w miarę normalne :-)
Ale jak poszłaś dalej z tym obwąchiwaniem.... no cóż :-D

Po użyciu nr 21 Twoje doznania węchowe i zachowanie mogą zostać poddane dużej próbie. :) Jak dla mnie to jest bardzo miłe acz intensywne doznanie węchowe. 

No własnie nie głowę, bo to żele;) czyli ręcę. To aż czekam na tą próbę!

Posted
Dnia 2.11.2019 o 09:52, Radek napisał:

Niedługo skończy mi się bieżący żel to się przekonam:) 

Zachowujesz się jak za przeproszeniem rasowy facet. Zmysły są po to aby je pobudzać teraz już a nie wtedy gdy jedno się skończy. To trochę tak, jak z pysznym chrupiącym chlebem, co czeka aż go zjesz, ale masz jeszcze stary, który chcesz dokończyć. I wtedy ten nowy chrupiący staje się tym starym zanim go spróbujesz. 

I tak jest z mydłami: trzeba używać kilka, tak jak masz ochotę w danej chwili. Racjonalność zostaw sobie na inne chwile. :)
Zobacz jak robią to kobiety! :-D