Radek Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 6 godzin temu, TZmestudio napisał: Zapomniałem jeszcze o dwóch świętach: 29 listopada i 4 grudnia :) Sprawy sobie człowiek nie zdaje, ile to świąt jest;) Quote
Olena84 Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 13 godzin temu, NikaEla napisał: (tylko, że wtedy zapominam gdzie i co schowałam i znajduje po czasie ) jak wiewiórka 1 Quote
Radek Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Jacyś chętni na higienę się jeszcze znajdą? Quote
TZmestudio Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 Dnia 28.10.2019 o 20:02, NikaEla napisał: Jestem, cały rok zbieram prezenty (jak tylko trafi się jakaś wyprzedaż, bazarek...) i chowam w specjalnie do tego przeznaczonej szufladzie albo w inne miejsca (tylko, że wtedy zapominam gdzie i co schowałam i znajduje po czasie ) Tak po namyśle stwierdzam, że to jest świetny pomysł. Coś się podoba, kupujemy i chowamy i zapominamy że kupiliśmy. Potem to odkrywamy i mamy drugą radość przy tej samej rzeczy. A nawet trzecią jak kogoś zdążymy obdarować. W zasadzie to jest genialny pomysł. Trzy radości zamiast trywialnej jednej :) 1 2 Quote
Radek Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Jedyny minus to, gdy to coś ma termin ważności;) Quote
TZmestudio Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 10 minut temu, Radek napisał: Jedyny minus to, gdy to coś ma termin ważności;) Zazwyczaj dom.mieszkanie ma ograniczoną pojemność. I to jest kwestia krótkoterminowa a nie chomikowanie w czasach PRLu "na lepsze czasy". Ale termin ważności to ważna sprawa. Quote
Olena84 Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Proszę mnie tak wpisać że zapłaciłam bo ja Cię u siebie wpisałam właśnie ;) i jeszcze proszę 11, i 21 są super te żele, ciągle się wącham po myciu - jakkolwiek to brzmi.. noi zaintrygowało mnie ujędrnianie i wyspy mleczne pod wiatrem, biorę Quote
TZmestudio Posted October 31, 2019 Author Posted October 31, 2019 2 godziny temu, Olena84 napisał: Proszę mnie tak wpisać że zapłaciłam bo ja Cię u siebie wpisałam właśnie ;) i jeszcze proszę 11, i 21 są super te żele, ciągle się wącham po myciu - jakkolwiek to brzmi.. noi zaintrygowało mnie ujędrnianie i wyspy mleczne pod wiatrem, biorę Jeśli obwąchiwanie dotyczy okolic głowy, to bym powiedział że to w miarę normalne :-) Ale jak poszłaś dalej z tym obwąchiwaniem.... no cóż :-D Po użyciu nr 21 Twoje doznania węchowe i zachowanie mogą zostać poddane dużej próbie. :) Jak dla mnie to jest bardzo miłe acz intensywne doznanie węchowe. Quote
Radek Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 13 godzin temu, Olena84 napisał: są super te żele, ciągle się wącham po myciu Kurczę, a ja jeszcze nie testowałem. Quote
TZmestudio Posted November 2, 2019 Author Posted November 2, 2019 Dnia 31.10.2019 o 23:36, Radek napisał: Kurczę, a ja jeszcze nie testowałem. Nie wiesz co tracisz :) Quote
Radek Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Nie wiesz co tracisz :) Niedługo skończy mi się bieżący żel to się przekonam:) Quote
Olena84 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Dnia 31.10.2019 o 12:30, TZmestudio napisał: Jeśli obwąchiwanie dotyczy okolic głowy, to bym powiedział że to w miarę normalne :-) Ale jak poszłaś dalej z tym obwąchiwaniem.... no cóż :-D Po użyciu nr 21 Twoje doznania węchowe i zachowanie mogą zostać poddane dużej próbie. :) Jak dla mnie to jest bardzo miłe acz intensywne doznanie węchowe. No własnie nie głowę, bo to żele;) czyli ręcę. To aż czekam na tą próbę! Quote
TZmestudio Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Ręce są jeszcze w okolicach głowy..... Czym prędzej umawiaj się z Jo37 po odbiór żeli. Są już u niej. Quote
TZmestudio Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Dnia 2.11.2019 o 09:52, Radek napisał: Niedługo skończy mi się bieżący żel to się przekonam:) Zachowujesz się jak za przeproszeniem rasowy facet. Zmysły są po to aby je pobudzać teraz już a nie wtedy gdy jedno się skończy. To trochę tak, jak z pysznym chrupiącym chlebem, co czeka aż go zjesz, ale masz jeszcze stary, który chcesz dokończyć. I wtedy ten nowy chrupiący staje się tym starym zanim go spróbujesz. I tak jest z mydłami: trzeba używać kilka, tak jak masz ochotę w danej chwili. Racjonalność zostaw sobie na inne chwile. :) Zobacz jak robią to kobiety! :-D Quote
Radek Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Zobacz jak robią to kobiety! :-D I mieć na półce 2-3 otwarte żele? Quote
Recommended Posts