Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY ZakładkoweLove czyli kup zakładnika! ~na kocie biedy~ do 13.10, godz. 22:00

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, Isiak napisał:

Jamnicza cioteczka przybyła i wszystkie jamniki zgarnęla :)))) Jak będę na bazarek swoje zakładeczki robić, to muszę pamiętać, żeby koniecznie jamniczek też był :)))

Niby takie niepozorne jamniki, a ilu fanów mają :)

13 godzin temu, Jo37 napisał:

Ale się napracowałaś. Jamniki najładniejsze.

Dziękuję za miłe słowa! <3

10 godzin temu, Aldrumka napisał:

Cudne psiaczki i kociaczki.

Poproszę 11 f (czarny kotek)

Dziękuję, zapisuję :)

Wiadomości z podsumowaniem powysyłam po weekendzie, bo najpierw muszę kupić koperty i zapakować rzeczy. Tak PP teraz namieszała z gabarytami, że ciężko to na oko ogarnąć...

Posted

Dzień dobry w ten mokry dzień :) 

Lisek wołał, wołał i przywołał :) Poproszę nr 3 - liska :)

Do lisków mam szczególny sentyment od dzieciństwa, i sporo łez przez liski wylałam :( Może ta zakładeczka zmobilizuje mnie w końcu do wyhaftowania obrazu z liskiem, bo mam na oku dwa przecudne, bajońskie wręcz wzory, tylko czasu i mobilizacji brak... No i nie potrafię się zdecydować, który z nich mam kupić, bo obydwa mi się podobają.

Posted
5 godzin temu, Isiak napisał:

Dzień dobry w ten mokry dzień :) 

Lisek wołał, wołał i przywołał :) Poproszę nr 3 - liska :)

Do lisków mam szczególny sentyment od dzieciństwa, i sporo łez przez liski wylałam :( Może ta zakładeczka zmobilizuje mnie w końcu do wyhaftowania obrazu z liskiem, bo mam na oku dwa przecudne, bajońskie wręcz wzory, tylko czasu i mobilizacji brak... No i nie potrafię się zdecydować, który z nich mam kupić, bo obydwa mi się podobają.

Dziękuję :) jak tylko dorwę się do komputera, to zaznaczę, bo używanie dogo na telefonie to katorga :(

Z mobilizacją myślę, że będzie łatwiej, gdy wzór będzie pod ręką ;) wtedy tylko wygospodarować czas i dzieło wyjdzie z pod rąk :) a kupic można oba, problem zażegnany haha ;)

Posted
12 godzin temu, Isiak napisał:

Potrzebne mi dwa czarne koty na Halloween... 7 h i 7 i poproszę :) Już sobie wymyśliłam pudełeczka na nie :))) 

Z każdym postem zaskakujesz mnie coraz bardziej, Isiak :)

Posted
17 minut temu, tucha napisał:

Zabierając się za wstępne pakowanie rzeczy znalazłam jeszcze dwie zakładki :) Dodałam je na bazarek, nr 15 i 16.

DSCN4093.jpg DSCN4101.jpg

Ale bossskie!!!

41 minut temu, tucha napisał:

Z każdym postem zaskakujesz mnie coraz bardziej, Isiak :)

Zawsze robię jakieś upominki moim Paniom weterynarkom z wszelkich możliwych okazji :))) Również Halloween, bo im nie przeszkadza ten "zachodni zwyczaj" :) Raz już dostały zakładki, wykonane przeze mnie, ale te Twoje są z zupełnie innej bajki, więc z pewnością się ucieszą. Moje wyglądały tak:  http://donka66.blogspot.com/2015/10/halloweenowa-zakadka-gotowa-i-zapakowana.html

Posted
7 minut temu, Isiak napisał:

Ale bossskie!!!

Zawsze robię jakieś upominki moim Paniom weterynarkom z wszelkich możliwych okazji :))) Również Halloween, bo im nie przeszkadza ten "zachodni zwyczaj" :) Raz już dostały zakładki, wykonane przeze mnie, ale te Twoje są z zupełnie innej bajki, więc z pewnością się ucieszą. Moje wyglądały tak:  http://donka66.blogspot.com/2015/10/halloweenowa-zakadka-gotowa-i-zapakowana.html

Isiak, co ty wyprawiasz... Mam tyle do zrobienia dzisiaj, a siedzę i przeglądam bloga. Jestem oczarowana pracami! :)

Posted
1 minutę temu, tucha napisał:

Isiak, co ty wyprawiasz... Mam tyle do zrobienia dzisiaj, a siedzę i przeglądam bloga. Jestem oczarowana pracami! :)

Rany, naprawdę??? Bardzo, bardzo mi miło :)))

Posted
4 minuty temu, Isiak napisał:

Te lisie wzory na obrazy, o których pisałam, są dosyć spore i w stylu tych psów z linku poniżej, czyli kupa roboty i sporo miejsca na ścianie, dlatego muszę zdecydować się na jeden wzór. Jeżeli kupię dwa, to znowu nie będę się mogła zdecydować, który robić, hi hi hi :))))

http://donka66.blogspot.com/2019/03/golden-gaze-skonczyam.html

http://donka66.blogspot.com/2019/03/w-ramie.html

Przecudne! Dokładność i staranność powala. Ilość godzin spędzonych na tworzeniu pewnie też... ;)