tucha Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 13 godzin temu, Isiak napisał: Jamnicza cioteczka przybyła i wszystkie jamniki zgarnęla :)))) Jak będę na bazarek swoje zakładeczki robić, to muszę pamiętać, żeby koniecznie jamniczek też był :))) Niby takie niepozorne jamniki, a ilu fanów mają :) 13 godzin temu, Jo37 napisał: Ale się napracowałaś. Jamniki najładniejsze. Dziękuję za miłe słowa! <3 10 godzin temu, Aldrumka napisał: Cudne psiaczki i kociaczki. Poproszę 11 f (czarny kotek) Dziękuję, zapisuję :) Wiadomości z podsumowaniem powysyłam po weekendzie, bo najpierw muszę kupić koperty i zapakować rzeczy. Tak PP teraz namieszała z gabarytami, że ciężko to na oko ogarnąć... Quote
Aldrumka Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 mdk8 i moje można wysłać razem a może do weekendu jeszcze ktoś dołączy :) Quote
tucha Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: mdk8 i moje można wysłać razem a może do weekendu jeszcze ktoś dołączy :) Będę pamiętać :) 1 Quote
Isiak Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Podrzucę piękny bazarek. Lisek mnie kusi... Quote
tucha Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 1 godzinę temu, Isiak napisał: Podrzucę piękny bazarek. Lisek mnie kusi... Zamiast liska chytruska mamy liska kusiciela... ;) Quote
Isiak Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 2 godziny temu, tucha napisał: Zamiast liska chytruska mamy liska kusiciela... ;) Bo liski to fajne są :) Quote
tucha Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 10 minut temu, Isiak napisał: A lisek nawołuje dalej... W ten sposób? :D Quote
Isiak Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Dzień dobry w ten mokry dzień :) Lisek wołał, wołał i przywołał :) Poproszę nr 3 - liska :) Do lisków mam szczególny sentyment od dzieciństwa, i sporo łez przez liski wylałam :( Może ta zakładeczka zmobilizuje mnie w końcu do wyhaftowania obrazu z liskiem, bo mam na oku dwa przecudne, bajońskie wręcz wzory, tylko czasu i mobilizacji brak... No i nie potrafię się zdecydować, który z nich mam kupić, bo obydwa mi się podobają. Quote
tucha Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 5 godzin temu, Isiak napisał: Dzień dobry w ten mokry dzień :) Lisek wołał, wołał i przywołał :) Poproszę nr 3 - liska :) Do lisków mam szczególny sentyment od dzieciństwa, i sporo łez przez liski wylałam :( Może ta zakładeczka zmobilizuje mnie w końcu do wyhaftowania obrazu z liskiem, bo mam na oku dwa przecudne, bajońskie wręcz wzory, tylko czasu i mobilizacji brak... No i nie potrafię się zdecydować, który z nich mam kupić, bo obydwa mi się podobają. Dziękuję :) jak tylko dorwę się do komputera, to zaznaczę, bo używanie dogo na telefonie to katorga :( Z mobilizacją myślę, że będzie łatwiej, gdy wzór będzie pod ręką ;) wtedy tylko wygospodarować czas i dzieło wyjdzie z pod rąk :) a kupic można oba, problem zażegnany haha ;) Quote
tucha Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Jakie śliczne zakładeczki... ojej. Dziękuję za miłe słowo :) Quote
Isiak Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Potrzebne mi dwa czarne koty na Halloween... 7 h i 7 i poproszę :) Już sobie wymyśliłam pudełeczka na nie :))) Quote
tucha Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 12 godzin temu, Isiak napisał: Potrzebne mi dwa czarne koty na Halloween... 7 h i 7 i poproszę :) Już sobie wymyśliłam pudełeczka na nie :))) Z każdym postem zaskakujesz mnie coraz bardziej, Isiak :) Quote
tucha Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 Zabierając się za wstępne pakowanie rzeczy znalazłam jeszcze dwie zakładki :) Dodałam je na bazarek, nr 15 i 16. Quote
Isiak Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 17 minut temu, tucha napisał: Zabierając się za wstępne pakowanie rzeczy znalazłam jeszcze dwie zakładki :) Dodałam je na bazarek, nr 15 i 16. Ale bossskie!!! 41 minut temu, tucha napisał: Z każdym postem zaskakujesz mnie coraz bardziej, Isiak :) Zawsze robię jakieś upominki moim Paniom weterynarkom z wszelkich możliwych okazji :))) Również Halloween, bo im nie przeszkadza ten "zachodni zwyczaj" :) Raz już dostały zakładki, wykonane przeze mnie, ale te Twoje są z zupełnie innej bajki, więc z pewnością się ucieszą. Moje wyglądały tak: http://donka66.blogspot.com/2015/10/halloweenowa-zakadka-gotowa-i-zapakowana.html Quote
tucha Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 7 minut temu, Isiak napisał: Ale bossskie!!! Zawsze robię jakieś upominki moim Paniom weterynarkom z wszelkich możliwych okazji :))) Również Halloween, bo im nie przeszkadza ten "zachodni zwyczaj" :) Raz już dostały zakładki, wykonane przeze mnie, ale te Twoje są z zupełnie innej bajki, więc z pewnością się ucieszą. Moje wyglądały tak: http://donka66.blogspot.com/2015/10/halloweenowa-zakadka-gotowa-i-zapakowana.html Isiak, co ty wyprawiasz... Mam tyle do zrobienia dzisiaj, a siedzę i przeglądam bloga. Jestem oczarowana pracami! :) Quote
Isiak Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 1 minutę temu, tucha napisał: Isiak, co ty wyprawiasz... Mam tyle do zrobienia dzisiaj, a siedzę i przeglądam bloga. Jestem oczarowana pracami! :) Rany, naprawdę??? Bardzo, bardzo mi miło :))) Quote
Isiak Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Te lisie wzory na obrazy, o których pisałam, są dosyć spore i w stylu tych psów z linku poniżej, czyli kupa roboty i sporo miejsca na ścianie, dlatego muszę zdecydować się na jeden wzór. Jeżeli kupię dwa, to znowu nie będę się mogła zdecydować, który robić, hi hi hi :)))) http://donka66.blogspot.com/2019/03/golden-gaze-skonczyam.html http://donka66.blogspot.com/2019/03/w-ramie.html Quote
tucha Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 4 minuty temu, Isiak napisał: Te lisie wzory na obrazy, o których pisałam, są dosyć spore i w stylu tych psów z linku poniżej, czyli kupa roboty i sporo miejsca na ścianie, dlatego muszę zdecydować się na jeden wzór. Jeżeli kupię dwa, to znowu nie będę się mogła zdecydować, który robić, hi hi hi :)))) http://donka66.blogspot.com/2019/03/golden-gaze-skonczyam.html http://donka66.blogspot.com/2019/03/w-ramie.html Przecudne! Dokładność i staranność powala. Ilość godzin spędzonych na tworzeniu pewnie też... ;) Quote
Recommended Posts