Nadziejka Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Nadziejkowo zapraszamy dla Maksiutka naszego bezuszkiego ktory od lat u cudownych Mureczkow Maks na minusie ..jestem starszym schorowanym owczareczkiem pomozcie mi uwierzyc ..znalezc dom.. Rozliczonko Cegielka Zycia 10 zl Ciocia Koki-99 mam na koncie dziekuje! Cegielka Zycia 10 zl Ciocia Nesiowata mam na koncie dziekuje! Aneta yucca Num 1 ksiazka ,,Domek dla lalek,, za wywol daje sercem 10 zl mam na koncie 15 zl ! pieknie za nadplate dziekuje! podaje numer paczki 003 5900773 10431852 9 UlaFeta Num 4 dzwoneczek krysztalowy za wywol 4 zl dzwoneczek wycofalam boc obtluklam jego .... Nadziejka Num 2 a ksiazka ,,Nigdy w zyciu,, za wywol 4 zl Num 2 b ksiazka ,,Serce na temblaku,, za wywol 4 zl Num 2 c ksiazka,,Kraina chichow,, za wywol 4 zl 12 zl mam na kontusku dziekuje hihi Tianku Num 8 ksiazka ,,Nietykalny,,za wywol w imieniu kolezanki 9 zl 50 gr Nadziejkowa kolezancia halunia przebija na 11 zl dziekuje cudnie! mam na koncie dziekuje! betka Num 6 a i b 2 szt oslonka szara i dwie oslonki jasna zielen wszystkie po 3 zl za szt 9 zl Mam na koncie dziekuje razem z nadplat dla Maksia 10 zl czyli 19 zl od Beatki! dziekuje przepieknie Beaciu podaje num paczuni poslalam dzis z dwoch kramkow 00 3 5900773 3 10378878 1 Koki-99 Num 9 galaretunia w czekoladzie 200 gram za wywol 4 zl Num 11 cukiereczki rozane ziolowe 2 paczunki za wywol 3 zl 7 zl mam na koncie dziekuje pieknie podaje num paczki 00 3 5900773 3 10378869 9 Quote
Nadziejka Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Num 1 ksiazka,,Domek dla lalek,, thiller swietny polecam polecam strn 448 stan idealny cena wywol 9 zl Aneta yucca za 10 zl dziekuje slicznie! Mroczna i nastrojowa powieść Davida Hewsona, znanego polskiemu czytelnikowi z rozgrywającej się w mglistej Kopenhadze serii Dochodzenie. Tym razem rzecz dzieje się Amsterdamie, gdzie zaginęła Anneliese, szesnastoletnia córka policjanta Pietera Vosa. Poszukiwania nie dały żadnych rezultatów. Ostatecznie porzucił on pracę w policji i zamieszkał na łodzi w Jordaanie, barwnej dzielnicy Amsterdamu. Zdruzgotany, regularnie wyprawia się do Rijksmuseum, gdzie godzinami wpatruje się w domek dla lalek – w tajemniczy sposób powiązany ze sprawą zniknięcia jego córki. Właśnie tutaj pewnego dnia spotyka się z Laurą Bakker, osobliwą policjantką z niewielkiego prowincjonalnego miasta, która powiadamia go o zaginięciu córki ważnego amsterdamskiego polityka. Okoliczności zniknięcia nastoletniej Kati Prins bardzo przypominają sprawę jego córki. Właczajac się w śledztwo ma nadzieję, że cudem znajdzie wskazówkę prowadzącą do wyjaśnienia sprawy córki Pracując na swoimi powieściami, Hewson spędza dużo czasu w miastach, w których zamierza osadzić swoich bohaterów, dzięki czemu świetnie oddaje ich atmosferę i specyfikę. Quote
Nadziejka Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Num 2 a b c d e f Dary Serca betki Num 2 a ksiazka K Grochola ,,Nigdy w zyciu,, stan b dobry cena wywol 4 zl Nadziejka za wywol Num 2 b ksiazkaK Grochola ,,Serce na temblaku,, stan b dobry cena wywol 4 zl Nadziejka za wywol Num 2 c cuuudenkao ,,Kraina chichow,, stan b dobry cena wywol 4 zl Nadziejka za wywol Num 2 d ksiazka MagdaM stan b dobry nowa cena wywol po obnizce 2 zl Num 2 e ksiazka ,,Maska,, stan b dobry cena wywol 4 zl nowa cena wywol po obnizce 2 zl Num 2 f scierenka reczniczek z mikrofibry nowa cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Num 3 przeurocza niezwykla ramka na zdj dosc ciezka i duza stan idealny cena wywol 4 zl nowa cena wywol po obnizce 1 zl Quote
Nadziejka Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Num 4 dzwoneczek krysztalowy przesliczny starszuni juz stan b dobry cena wywol 4 zl UlaFeta za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Num 5 ksiazka Album ma juz wiele lat ales stan idealny przepiekne zdj! piekne wielkie zdjecia mnostwo ciekawosci wielki ciezki okladka twarda 254 strony cena wywol 2 zl nowa cena wywol po obnizce 1 zl Quote
Nadziejka Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Num 6 a i b 2 szt oslonki na doniczki ,metalowe azurkowe a kolor szary 1 sztuka betka za wywol 3 zl dziekuje b kolor zielony delikatny 2 sztuki betka za wywol po 3 zl dwie sztuki dziekuje pieknie zdj z google wysykosci 11 cm cena wywol za sztuke 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Num 7 ksiazka ,,Zaginione miasta Lemurii i Wysp Pacyfiku,, stan idealny stron polecam polecam cena wywol 3 zl nowa cena wywol po obnizce 1 zl sensacyjne dowody na istnienie przed tysiacami lat .. gigantycznej wyspy na Oceanie Spokojnym Czy w zamierzchlych czasach na srodku Pacyfiku lezal rozlegly kontynent..? Quote
Nadziejka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Num 8 super thiller kryminal ,,Nietykalny,, polecam polecam polecam chwilami jakby sie czytalo Edwarda Stachure kochanego .. stan idealny nowiutenka okladka miekka stron 440 cena wywol 9 zl 50 gr Tianku w imieniu kolezanci za wywol dziekuje pieknie Nadziejkowa kolezancia Halunia przebija na 11 zl dziekuje cudnie! Kiedy myśliwy zmienia się w zwierzynę łowną, przestają obowiązywać wszelkie reguły. W Szczecinie grasuje seryjny morderca. Swoje ofiary zabija bardzo brutalnie, a na miejscu zbrodni zawsze zostawia coś charakterystycznego. Nazywa siebie „Nietykalnym”, a w listach rzuca wyzwanie policji. Były policjant Dariusz Suder żyje na odludziu i święty spokój, którego tak szukał, zaczyna mu nieco doskwierać. Bez zastanowienia przyjmuje więc od komendanta wojewódzkiego propozycję nieformalnego dołączenia do zespołu powołanego w KWP w celu złapania mordercy. Kiedy Suder zaczyna śledztwo, „Nietykalny” obiera go sobie na osobistego wroga. A gdy wszystkie tropy okazują się fałszywe, policjanci zdają sobie sprawę, że w tej sprawie nie obowiązują żadne reguły. Szczecin jeszcze nigdy nie był tak mroczny… Quote
Nadziejka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Num 9 galaretka w czekoladzie 20 dkg pysznosci cena wywol 4 zl Koki-99 za wywol dziekuje pieknie! . Quote
Nadziejka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Num 10 expres do kawy na filtry stary model firma Kenwood expres jest koloru czerwonego! stan b dobry kuowalam kilkanascie lat temu ok 17 .. moze jeszcze komus posluzy? polecam polecam w pelni sprawny cena wywol 9 zl nowa cena wywol po obnizce 4 zl! zdj z google Quote
Nadziejka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Num 11 cukiereczki rozane ziolowe pysznosci 2 x 60 gram cena wywol 3 zl Koki99 za wywol dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Zaprosze jeszcze ciutenke spokojnej nocy Maksinku Quote
yucca Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Wprosiłam się bez zaproszenia i poproszę książkę nr 1 za 10 zł :) 1 Quote
Nadziejka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 5 minut temu, yucca napisał: Wprosiłam się bez zaproszenia i poproszę książkę nr 1 za 10 zł :) Witam Serdecznie Pieknie Ogromnie Dziekuje Quote
Nadziejka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Ksiazka naprawde swietna dziekuje zapraszam nocka do Maksiutka Quote
Figunia Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Dziękuję za zaproszenie i podrzucam wysoko. 1 Quote
Nadziejka Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 13 godzin temu, Nesiowata napisał: A dla mnie cegiełkę za 10 zł. Ciociu Brylantowa Nasza Cudna Dziekuje Dziekuje Dziekuje Klaniam Quote
Nadziejka Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 11 godzin temu, UlaFeta napisał: nr 4 kt poproszę:-D Witam witam Ciociu z dziekowaniem cudnem zaznaczam, w opcji licytacja pozdrawiam dziekuje slicznie Quote
Recommended Posts