TZmestudio Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 21 minut temu, Jo37 napisał: Poproszę 4b Zapisałem. Dołożyłem do poprzednich zakupów. :-) Quote
TZmestudio Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 12 minut temu, NikaEla napisał: Poproszę jeszcze 1 i 12. Czy do HELENA 5 wysłałeś już paczkę ( z równoleglego bazarku)? Bo jeśli nie to chętnie dołączę się do tej paczki. Miałem wysłać wczoraj, ale był drobny problem i po wyjaśnieniu miała iść dzisiaj. Jeśli ma iść razem, to muszę przepakować paczkę i muszę wiedzieć co tam dołożyć. :-) Quote
NikaEla Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 4 minuty temu, TZmestudio napisał: Miałem wysłać wczoraj, ale był drobny problem i po wyjaśnieniu miała iść dzisiaj. Jeśli ma iść razem, to muszę przepakować paczkę i muszę wiedzieć co tam dołożyć. :-) Dziękuję bardzo, ja już nabyłam dziś 4 rzeczy to chyba wszystko. Quote
NikaEla Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 2 minuty temu, NikaEla napisał: Dziękuję bardzo, ja już nabyłam dziś 4 rzeczy to chyba wszystko. Nr konta mam to zrobię dziś przelew za kosmetyki Quote
TZmestudio Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 1 minutę temu, NikaEla napisał: Nr konta mam to zrobię dziś przelew za kosmetyki Ok. Przelew ważna rzecz :-) To jeszcze uprzedź HELENA5 że dostanie gratis :-D Quote
NikaEla Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 13 minut temu, TZmestudio napisał: Ok. Przelew ważna rzecz :-) To jeszcze uprzedź HELENA5 że dostanie gratis :-D Już do niej napisałam ( to moja kuzynka) Quote
TZmestudio Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 2 minuty temu, NikaEla napisał: Już do niej napisałam ( to moja kuzynka) To znaczy, że jeszcze zgody nie ma? :-) Ok. Wyślę w poniedziałek. Quote
NikaEla Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Przed chwilą, TZmestudio napisał: To znaczy, że jeszcze zgody nie ma? :-) Ok. Wyślę w poniedziałek. Jest oczywiście, sama mi wcześniej proponowała Zawsze warto oszczędzić na kosztach przesyłki Quote
Figunia Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Rozkoszny z rozkoszą podrzuce, dziękując za zaproszenie :) Quote
HELENA5 Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 To jeśli nie będzie problemu (kolejne przepakowania) to ja jeszcze poproszę nr 4, oczywiście zgoda jest, żeby paczka poszła z gratisami od kuzynki :) i to by było na tyle... Quote
TZmestudio Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 5 godzin temu, NikaEla napisał: Jest oczywiście, sama mi wcześniej proponowała Zawsze warto oszczędzić na kosztach przesyłki 12 minut temu, HELENA5 napisał: To jeśli nie będzie problemu (kolejne przepakowania) to ja jeszcze poproszę nr 4, oczywiście zgoda jest, żeby paczka poszła z gratisami od kuzynki :) i to by było na tyle... To będzie drugie przepakowanie. Może jeszcze poczekam..... Oczywiście nr 4 odkładam aby ewentualnie :) dołożyć. Quote
TZmestudio Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 2 godziny temu, Figunia napisał: Rozkoszny z rozkoszą podrzuce, dziękując za zaproszenie :) cała przyjemność po mojej stronie :) Quote
TZmestudio Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 6 godzin temu, gosia7 napisał: Poz.13 i 15 poproszę nr 15 kupiła Aska7 pięć postów wcześniej. Nr 13 zapisuję. Quote
Radek Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Na poprzednim bazarku nie zdążyłem, to tutaj poproszę o cegiełki za dychę:) Quote
TZmestudio Posted August 4, 2019 Author Posted August 4, 2019 9 godzin temu, Radek napisał: Na poprzednim bazarku nie zdążyłem, to tutaj poproszę o cegiełki za dychę:) To zapisuję na ten bazarek :) Quote
TZmestudio Posted August 4, 2019 Author Posted August 4, 2019 15 minut temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dobry! I zapraszamy. Quote
TZmestudio Posted August 4, 2019 Author Posted August 4, 2019 Informacja dla Warszawki: dostawa do Jo37 w najbliższy poniedziałek (jutro). Proszę pamiętać o przelewach :-D Quote
Recommended Posts