Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak psy biegają luzem to trzeba zadzwonić po straż miejską , przecież ile razy ta suka (jamniczka) będzie rodzić szczenięta, przecież dopiero co szukaliśmy jej poprzednim szczeniętom domów :shake:, a tak to jest błędne koło - jedne znajdują dom, rodzą się następne.
Jak zapłacą w schronie za odłowienie psa to może się nauczą.

Posted

Już jutro spotykamy się z przedstawicielami TOZu. Jak tylko będę coś wiedziała - napiszę. :)
Ps. Jamniczki od kilku dni nie widać, więc prawdopodobnie urodziła szczenięta.

Posted

W przyszłym tygodniu porozmawiamy z tą panią. Chcemy wysterylizować obie sunie i dobermankę zabrać i znaleźć jej nowy dom. Mam nadzieję, że wszystko się uda :)

Posted

Jeśli ktoś trzyma w domu tyle psiaków i nawet z nimi nie wychodzi to mysle, że musi być coś nie tak z nim.
Postaraj się razem z Toz'em wejść do domu. Jakby warunki mieszkaniowe okazały się złe to można by było wszystkie pieski zabrać łącznie z tymi szczeniakami.
Czy pomóc Ci jakoś skontaktować się z Toz'em, czy sama sobie poradzisz?

Posted

Jeśli chodzi o kontakt z TOZem - mam bardzo dobry. Tak, jak pisałam - już się spotkaliśmy i pójdziemy do tej pani. Zobaczymy warunki. Zależy nam przede wszystkim na sterylce suczek i odebraniu dobki (jest w złym stanie). Jeśli inne pieski też będą zaniedbane, odbierzemy również je. Będę informowała na bieżąco co się dzieje w tej sprawie.

• 4 weeks later...
Posted

mortikia napisał(a):
Zmieniło się o tyle, że nie wypuszczają psów samopas.

tym gorzej dla psów, głoduja w 4 ścianach.....