Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, ni widu ni slychu tego transportu. Mam nadzieje, ze na watku Zbójini pojawi sie jakis plan podrozy. Juz rozwazam nawet podjechanie po niego do Bygdoszczy, jest po drodze do Trojmiasta.

Posted

To ja juz po wizycie :multi: Bardzo milo sie gadalo, poznalam sliczne sunie :cool3: No i sadze, ze jutro wsiade w pociag :p Pytanko mam czy da rade zalatwic jakis kaganiec dla Bono? Moze byc tylko do pociagu, pozniej odesle ;) Ogolnie kawaler ma szczepienia, ksiazeczke i czipa?

Posted

Ageralion, Greven wyrażała się o Tobie w samych superlatywach :cool3:
No i wiem, ze masz równie pierd...iętą sunie jak Bonobo.. więc współczuje :evil_lol:
I usłyszałam, ze Twój tż, jest baaardzo zakochany w suni :evil_lol:
I ze masz cudowny teren wokoło i wogóle miodzio :)
Tak więc czekam na Ciebie w sobote.... Tylko mam pewne obawy czy zdążysz na ten o 11-tej pociąg :roll:

Posted

ageralion napisał(a):
Bardzo fajnie sie nam gadalo :p Sunia dala Greven popalic, to fakt :evil_lol: Dzisiaj idziemy na wybieg ;) Co do pociagu o 11, nie mam wyjscia i musze zdarzyc. Kolejny dopiero w niedziele rano :-(

NIE MA BOLA, zebyś się wyrobiła w 1,5 godz do schroniska i spowrotem.....to w takim razie trzeba będzie zrobić inaczej.. Wyadoptuje bonobo na siebie, tylko musze znaleść kogoś kto podjedzie po Ciebie na dworzec... :roll:
Bedziesz musiała mi podać wszystkie swoje dane i nr dowodu, zebym zostawiła dane w schronisku...

Posted

Asior napisał(a):
Ageralion, Greven wyrażała się o Tobie w samych superlatywach :cool3:
No i wiem, ze masz równie pierd...iętą sunie jak Bonobo.. więc współczuje :evil_lol:
I usłyszałam, ze Twój tż, jest baaardzo zakochany w suni :evil_lol:
I ze masz cudowny teren wokoło i wogóle miodzio :)
Tak więc czekam na Ciebie w sobote.... Tylko mam pewne obawy czy zdążysz na ten o 11-tej pociąg :roll:

Bardzo fajnie sie nam gadalo :p Sunia dala Greven popalic, to fakt :evil_lol: Dzisiaj idziemy na wybieg ;) Co do pociagu o 11, nie mam wyjscia i musze zdarzyc. Kolejny dopiero w niedziele rano :-(

Posted

Asior napisał(a):
NIE MA BOLA, zebyś się wyrobiła w 1,5 godz do schroniska i spowrotem.....to w takim razie trzeba będzie zrobić inaczej.. Wyadoptuje bonobo na siebie, tylko musze znaleść kogoś kto podjedzie po Ciebie na dworzec... :roll:
Bedziesz musiała mi podać wszystkie swoje dane i nr dowodu, zebym zostawiła dane w schronisku...

Tak tez mozemy zrobic. Podam te dane na PW. Gdzie najlepiej wysiasc? Plaszow, Głowny? Jade pociagiem do przemysla