rozi Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 2 minuty temu, JOLY napisał: Moje kwiatki dotarły. pozdrawiam Dziękuję za potwierdzenie :) Quote
rozi Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 W śledzeniu widzę, że wszystkie paczuszki doręczone. Oczywiście miło będzie, jeśli Panie potwierdzą, niemniej uznaję bazarek za rozliczony :) Quote
b-b Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Przyszłam zakomunikować ,że kwiatek już u mnie od wczoraj :) Dzisiaj dostał swoją doniczkę i...zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;) Dzięki :) Quote
rozi Posted May 16, 2019 Author Posted May 16, 2019 6 minut temu, b-b napisał: Przyszłam zakomunikować ,że kwiatek już u mnie od wczoraj :) Dzisiaj dostał swoją doniczkę i...zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;) Dzięki :) Dziękuję za wiadomości :) Quote
koja Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 pisałam tutaj dwa dni temu, ale nie widzę mojego wpisu :( Roślinka dotarła w super kondycji - dziękuję bardzo! Już rośnie budząc ogromne zainteresowanie kotów :) Dziękuję i pozdrawiam! Quote
rozi Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 1 godzinę temu, koja napisał: pisałam tutaj dwa dni temu, ale nie widzę mojego wpisu :( Roślinka dotarła w super kondycji - dziękuję bardzo! Już rośnie budząc ogromne zainteresowanie kotów :) Dziękuję i pozdrawiam! Się cieszę i dziękuję za wieści :) Quote
Recommended Posts