ponka1 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Placek jak to młodzik, je, bawi się i czeka na własny dom, żeby być tym jedynym. Na razie na info i fotki trzeba poczekać, bo bez netu jest kiepsko. Placuś pewnie też trochę musi odsiedzieć, dobrze że nie w schronie. Quote
ponka1 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Placusia rozpiera energia, bawi się pięknie zabawkami, czasem w towarzystwie swojego psiego kolegi. Chciałby być jedyny, zawsze w centrum uwagi. Najlepiej czułby się w domku z możliwością wyjścia do ogródka i tam gdzie właściciele są większość dnia w domu. Przynajmniej póki nie dorośnie potrzebuje dużo uwagi, trochę szkolenia, a wtedy będzie wspaniałym towarzyszem dla odpowiedniej osoby. Quote
ponka1 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Niestety, jeszcze czeka, są problemy z podłączeniem. Quote
hop! Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Na tym wątku zgromadziły się mistrzynie "hopania"... :lol: Co z ogłoszeniami? Są aktualne? Quote
hop! Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Korenia napisał(a):To tak na Twoją cześć;) Ooo... :B-fly:Koniecznie dopisz to w tytule wątku. Niech wszyscy się dowiedzą. ;) Trzeba Placka intensywnie ogłaszać, bo inaczej zostanie na stałe u Oktawii. Powtórzy się historia Jacka. Nie wiem, czy Oktawia może sobie pozwolić na kolejnego psa. Wydaje mi się, że nie. Czy ktoś może napisać aktualny tekst do ogłoszeń? Quote
ponka1 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 hop! napisał(a):Na tym wątku zgromadziły się mistrzynie "hopania"... :lol: Co z ogłoszeniami? Są aktualne? Z tego co sprawdziłam, nie są aktualne, chyba że nie doczytałam. Poniższy tekst w poprzednim allegro jest aktualny, można go trochę rozwinąć : [FONT=Tahoma]Placuś został dzisiaj uratowany przez dobre osoby, psisko biegało między samochodami. Najwidoczniej został wyrzucony z samochodu.[/FONT] [FONT=Tahoma]Piesek ma około 8miu miesięcy. Jak dorośnie może ważyć około 20 kg. Jest to średni pies, wymagający dużo ruchu. Mile widziany będzie domek z ogrodem dla Placusia. Piesek budową jest podobny do Karelskiego psa na niedźwiedzie. Piesek został wykastrowany.[/FONT] [FONT=Tahoma]Osoby zainteresowane tym ślicznym szczeniakiem proszone są o kontakt telefoniczny:[/FONT] ............................ Byłoby dobrze, jeżeli ktoś mógłby zrobić allegro Plackowi lub inne ogłoszenia, wykorzystując zdjecia z wątku. Quote
hop! Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 To Wy "hopajcie" - na moją cześć oczywiście ( ;)), a ja przeszukam jeszcze wątek i zabiorę się za ogłoszenia... :lol: Fakt. Dogo bez Oktawii jest nudne i monotonne. To co? Hop! hooop! - bęc! :lol: Quote
Charly Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 zaznaczam i zrobię jutro gumtree i alegratke. a buda super jest. panele w środku- made by Oktawia- inaczej być nie mogło:lol: Otwierane z boku- widać, że ktoś;) myśli. Quote
Charly Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1958213_szczeniak_w_typie_karelskiego_psa_na.html gumtree nie wiem czemu nie pokazuje mojego ogloszenia. może za duzo wystawiam czy cos. spróbuje pózniej jeszcze... Quote
hop! Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 xmartix napisał(a):ja odnawiam allegro i te ktore zrobilam Ojejku! A ja zrobiłam dzisiaj Plackowi wyróżnione allegro. Oprócz tego kilka innych ogłoszeń. I jeszcze bannerek. ;) Quote
Guest Lotty Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Placek,pokazuj się chłopie. Wiem,że u Oktawii masz jak u Pana Boga za piecem,ale czas najwyższy znaleźć stały dom.:loveu: Quote
Osa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No to "hoopkamy" na cześć i Placka i cioci Hoop!:evil_lol: Quote
hop! Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Śliczny, zdrowy, młody psiak i nadal czeka na dom. Dlaczego? :niewiem: Quote
Korenia Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 To jest bardzooo dziwne... Placek to przecież szczeniak, a nie staruszek... czemu jeszcze nie na swoim ? Quote
BIANKA1 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Korenia napisał(a):To jest bardzooo dziwne... Placek to przecież szczeniak, a nie staruszek... czemu jeszcze nie na swoim ? A kontaktowałaś się z Oktawią ? Pytał choć ktoś o Placka ? Quote
Korenia Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 BIANKA1 napisał(a):A kontaktowałaś się z Oktawią ? Pytał choć ktoś o Placka ? Właśnie napisałam smsa, zobaczymy co Oktawia napisze. Ostatnio jak się kontaktowałyśmy to był jeden telefon o Placka, ale nic niewart...:shake: EDIT: Okta mi odpisała - zero telefonów :shake: Quote
BIANKA1 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Korenia napisał(a):Właśnie napisałam smsa, zobaczymy co Oktawia napisze. Ostatnio jak się kontaktowałyśmy to był jeden telefon o Placka, ale nic niewart...:shake: EDIT: Okta mi odpisała - zero telefonów :shake: Fatalnie :shake: Quote
Charly Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 szkoda. taki fajny piesek. dalam go nawet do rasowych w ogloszeniu. ma allegro hop i inne ogloszenia i nic. no to czekamy:roll: Quote
Recommended Posts