Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Placek jak to młodzik, je, bawi się i czeka na własny dom, żeby być tym jedynym. Na razie na info i fotki trzeba poczekać, bo bez netu jest kiepsko. Placuś pewnie też trochę musi odsiedzieć, dobrze że nie w schronie.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Placusia rozpiera energia, bawi się pięknie zabawkami, czasem w towarzystwie swojego psiego kolegi. Chciałby być jedyny, zawsze w centrum uwagi. Najlepiej czułby się w domku z możliwością wyjścia do ogródka i tam gdzie właściciele są większość dnia w domu. Przynajmniej póki nie dorośnie potrzebuje dużo uwagi, trochę szkolenia, a wtedy będzie wspaniałym towarzyszem dla odpowiedniej osoby.

Posted

Korenia napisał(a):
To tak na Twoją cześć;)

Ooo... :B-fly:Koniecznie dopisz to w tytule wątku. Niech wszyscy się dowiedzą. ;)

Trzeba Placka intensywnie ogłaszać, bo inaczej zostanie na stałe u Oktawii. Powtórzy się historia Jacka. Nie wiem, czy Oktawia może sobie pozwolić na kolejnego psa. Wydaje mi się, że nie.
Czy ktoś może napisać aktualny tekst do ogłoszeń?

Posted

hop! napisał(a):
Na tym wątku zgromadziły się mistrzynie "hopania"... :lol:
Co z ogłoszeniami? Są aktualne?

Z tego co sprawdziłam, nie są aktualne, chyba że nie doczytałam. Poniższy tekst w poprzednim allegro jest aktualny, można go trochę rozwinąć :
[FONT=Tahoma]Placuś został dzisiaj uratowany przez dobre osoby, psisko biegało między samochodami. Najwidoczniej został wyrzucony z samochodu.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Piesek ma około 8miu miesięcy. Jak dorośnie może ważyć około 20 kg. Jest to średni pies, wymagający dużo ruchu. Mile widziany będzie domek z ogrodem dla Placusia. Piesek budową jest podobny do Karelskiego psa na niedźwiedzie. Piesek został wykastrowany.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Osoby zainteresowane tym ślicznym szczeniakiem proszone są o kontakt telefoniczny:[/FONT]
............................

Byłoby dobrze, jeżeli ktoś mógłby zrobić allegro Plackowi lub inne ogłoszenia, wykorzystując zdjecia z wątku.

Posted

To Wy "hopajcie" - na moją cześć oczywiście ( ;)), a ja przeszukam jeszcze wątek i zabiorę się za ogłoszenia... :lol:

Fakt. Dogo bez Oktawii jest nudne i monotonne.

To co? Hop! hooop! - bęc! :lol:

Posted

zaznaczam i zrobię jutro gumtree i alegratke.

a buda super jest. panele w środku- made by Oktawia- inaczej być nie mogło:lol: Otwierane z boku- widać, że ktoś;) myśli.

Posted

xmartix napisał(a):
ja odnawiam allegro i te ktore zrobilam

Ojejku! A ja zrobiłam dzisiaj Plackowi wyróżnione allegro. Oprócz tego kilka innych ogłoszeń. I jeszcze bannerek. ;)

Guest Lotty
Posted

Placek,pokazuj się chłopie. Wiem,że u Oktawii masz jak u Pana Boga za piecem,ale czas najwyższy znaleźć stały dom.:loveu:

Posted

Korenia napisał(a):
To jest bardzooo dziwne... Placek to przecież szczeniak, a nie staruszek... czemu jeszcze nie na swoim ?

A kontaktowałaś się z Oktawią ? Pytał choć ktoś o Placka ?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A kontaktowałaś się z Oktawią ? Pytał choć ktoś o Placka ?

Właśnie napisałam smsa, zobaczymy co Oktawia napisze. Ostatnio jak się kontaktowałyśmy to był jeden telefon o Placka, ale nic niewart...:shake:

EDIT: Okta mi odpisała - zero telefonów :shake:

Posted

Korenia napisał(a):
Właśnie napisałam smsa, zobaczymy co Oktawia napisze. Ostatnio jak się kontaktowałyśmy to był jeden telefon o Placka, ale nic niewart...:shake:

EDIT: Okta mi odpisała - zero telefonów :shake:

Fatalnie :shake: