Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Equus napisał(a):
psiama - już byłam na jego wątku ale na razie mi nikt nie odpowiedział :(

Basia jest online. Na pewno zauważy Twoje pytania :p. Ew. może napisz PW.

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma szczęście psiak!!!
Tylko czemu tak kocha jeść kapcie???? :diabloti:
Wiem wiem - one wszystkie to kochają!!!!
pozdrowienia dla Tofa i Nowego Domu!!!!
I jakoś nowi wlaściciele nie bali się ze dziecko jest!!!!!:multi::multi::multi:
Najbardziej mnie denerwują ludzie którzy pozbywają się psów bo w domu ma się pojawić dziecko... ech...

Posted

Cuuuuuudoooooowneeeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. Tefek odżył, jest nie do poznania. Jest szczęsliwy, nawet laik bez psich ciągot to zobaczy :diabloti:.

Kasencja napisz też coś od czasu do czasu :razz:. Tęskni nam się za inforrmacjami o Waszym Tofelu. Tofek piękny ma kontakt z Twoin ślicznym chłopaczkiem :cool3:.

Posted

dana napisał(a):
Dokładnie :evil_lol::evil_lol: Przecież są takie pyszne :evil_lol::evil_lol:
Tofek jest wreszcie szczęśliwym labkiem :loveu::loveu:

Bardzo szczęśliwym ,jednak trzeba będzie wykonać operację oczek, bo po odstawieniu kropelek , ciagle mu łzawią i powraca infekcja .

Ale Kasia ma wszystko pod kontrolą

• 4 years later...
Posted

Hej dawno mnie tu nie było...Ale dla zainteresowanych-u Tofka wszystko ok, jest teraz statecznym Panem Tofanem:-) W ubiegłym roku na wiosnę miał bardzo duże problemy z tylnymi łapkami, odezwała się dysplazja stawów biodrowych i było niewesoło, ale trafiliśmy na cudowną Panią weterynarz, która przebadała Tofka jak należy i zaordynowała odpowiednie środki. Teraz dajemy mu co miesiąc magiczną tabletkę i znowu biega jak sarenka:-)
Dwa lata temu u nas w domu pojawiła się mała dama, która wyrasta na prawdziwą psiarę i potrafi przy Tofku kucać i głaskać go całymi godzinami. Jest przy tym bardzo delikatna:multi:

Posted

[quote name='kasencja']Hej dawno mnie tu nie było...Ale dla zainteresowanych-u Tofka wszystko ok, jest teraz statecznym Panem Tofanem:-) W ubiegłym roku na wiosnę miał bardzo duże problemy z tylnymi łapkami, odezwała się dysplazja stawów biodrowych i było niewesoło, ale trafiliśmy na cudowną Panią weterynarz, która przebadała Tofka jak należy i zaordynowała odpowiednie środki. Teraz dajemy mu co miesiąc magiczną tabletkę i znowu biega jak sarenka:-)
Dwa lata temu u nas w domu pojawiła się mała dama, która wyrasta na prawdziwą psiarę i potrafi przy Tofku kucać i głaskać go całymi godzinami. Jest przy tym bardzo delikatna:multi:[/QUOTE]

Gratulacje :lol:. A zdjęcia Pana Tofana chętnie zobaczymy :lol:.

Posted

no jaki księciunio :) (czy nie za bardzo ma te powieki do dołu? moje labki nie mają tak, pytam tylko, nie żebym coś tam).
Fajnie sie psy trafilo w życiu :) ma własne łóżko (ja juz nie mam, psy mi zabrały)

Posted

[quote name='panbazyl']no jaki księciunio :) (czy nie za bardzo ma te powieki do dołu? moje labki nie mają tak, pytam tylko, nie żebym coś tam).
Fajnie sie psy trafilo w życiu :) ma własne łóżko (ja juz nie mam, psy mi zabrały)[/QUOTE]

Tak, oczka ma chore od początku. Przerost trzeciej powieki. Konsultowaliśmy to z psim okulistą, ale odradził operację w tym wieku. Miałoby to sens u młodego psiaka, ale w przypadku Tofka mogłoby tylko zaszkodzić. Nie ma stanu zapalnego, jemu to nie przeszkadza, nie ma co kombinować. Taki jego urok.

Posted

a może skonsultujcie jeszcze z kimś, bo mnie sie tu nie podoba " w takim wieku" - ja jakoś musze mieć od kilku osób opinię, w tym na pewno od osoby której ufam.
ale jeśli mu nie pzreszkadza, to ok :)
Kizianki dla pięknego!

• 4 months later...